5 bacaan ireng liyane kanggo dina Jumuah Ireng iki. Kompilasi lan warta

Sesuk iku kondhang Black Friday (Jumuah Ireng Sakson, yen nulis artikel iki nganggo basa Inggris, mula bakal digunakake). Lan wiwit dina liyane Aku komentar 5 wacan Kanggo njupuk kauntungan saka warna sing paling disenengi, iki kalebu 5 judhul liyane.

Para veteran lan para ahli ing genre kaya rekan senengane Lawrence Silva utawa gaul Pierre Lemaitre rong kompilasi seri sing paling misuwur ditandhani. Dheweke uga gaul Ian Manok nggawa kita bali menyang adoh Mongolia. Wong amerika Connelly nggawa kita menyang geni Harry Bosch. Y Mytting Lars, fenomena penerbitan Norwegia taun kepungkur, bali kanthi novel uga ing alam lan sawetara misteri.

Seri Bevilacqua lan Chamorro - Lorenzo Silva

Ing seri lengkap novel kejahatan Spanyol paling misuwur kaping pungkasan. Silva wis nglumpukake 9 novel dibintangi pasangan pengawal sipil sing duwe akeh pamaca tanpa syarat, Bevilacqua lan Chamorro. Hadiah sing apik kanggo digawe sesuk utawa ing sawetara dina mbesuk. Kalebu judhul: Lemah adoh saka kolam, alkimia sing ora sabar, Kabut lan prawan, Ora ana sing regane luwih dhuwur tinimbang liyane, Ratu tanpa pangilon, Strategi banyu, Tandhane meridian, Awak aneh, Endi kalajengking.

Seri Verhoeven - Pierre Lemaitre

Panulis Prancis sing prestisius uga nggabungake siji volume kabeh seri komandan unik Camille Verhoeven. Nalika umur patang puluhan taun, botak lan cendhak banget, dheweke ngetutake aturane dhewe-dhewe lan guyonan setan. Lan dheweke ora biasa yaiku kasus sing kudu dirampungake. Judhul sing klebu yaiku Irène, Alex, Rosy & John lan Camille. Lemaitre wis dikandhakake babagan kabeh lan sing paling apik minangka panulis genre ireng. Dadi iki wektu sing tepat kanggo para penggemar sing setya njaluk crita apik babagan sampeyan.

 

Kaping alam bébas - Ian Manook

Ian Manook minangka jeneng samaran saka Patrick Manoukian, lair ing Prancis. Yaiku wartawan, editor lan panulis. Ing taun wolung puluhan dheweke nggawe manthuk, agensi komunikasi khusus kanggo penulis lelungan.

Iki diwenehake karo Yeruldelgger. Mati ing stepa, sing menang SNCF du Polar Award 2014 lan sawetara liyane. Lan ing kono Manook nampilake Komisioner Mongolia Yeruldelgger, ora biasa amarga narik banget. Saiki karo Kaping alam bébas sing menang Hadiah Pembaca Le Livre de Poche ing 2016, bali karo dheweke menyang Mongolia. Negara iki ing endi tradhisi lan spiritualitas kuna urip bebarengan karo mafia lan tindak pidana teratur, dadi protagonis utama kaya Yeruldelgger. Serial kasebut wis bisa narik kawigaten para pamaca liwat latar sing endah iki, mula crita sing apik banget digawe lan karakter bisa urip bebarengan.

En Kaping alam bébas, saiki ana ing tengah stepa Mongol sing beku, Inspektur Oyun, Asisten Komisioner Yeruldelgger, dheweke nemoni adegan sing rada angel kanggo diinterpretasi: sing nunggang lan jarane remuk ing ngisor mburi yak wadon sing katon tiba saka langit. Bosine kaget banget nalika ana ing papan liya, jurang, ing mayit wong lanang yen mung bisa mungkasi ing kana kanthi cepet mudhun saka dhuwur. Kedadeyan sing ora biasa diterusake nalika Yeruldelgger dhewe dicekel minangka tersangka rajapati Colette, kanca pelacur sing wis nulungi urip maneh.

Sisih peteng pamitan - Michael Connelly

Ex-cop bekas geni lan saiki dadi investigator pribadi pungkasan ing California, Harry Bosch, bali saka tangane bapake Michael Connelly kanggo ngusulake petualangan kaping pitulas. Klasik genre liyane sing ora nate gagal, Bosch nglumpukake pamaca liyane sing ngormati dheweke.

Ing judhul iki mogul California Kidul sing apik dheweke mbutuhake layanan ing Bosch amarga dheweke wis meh ngancik pungkasane urip lan kena rasa getun. Ing masa mudha, dheweke duwe hubungan karo wanita Meksiko, tresnane sing gedhe. Dheweke meteng nanging ilang lan miliarder kepengin weruh apa dheweke duwe bayi lan apa sing bakal kedadeyan. Dadi nekat ngerti yen dheweke duwe ahli warise, dheweke nyewa Bosch.

Lan Harry, ngelingi rejekine sing akeh, dheweke ngerti yen misi sampeyan bisa uga beboyo ora mung kanggo dheweke, nanging uga kanggo wong sing digoleki. Nanging sampeyan ora bakal bisa mandheg nalika miwiti narik senar lan golek tautan karo biyen dhewe.

Wit nembelas wit Somme - Lars Mytting

Taun kepungkur panulis Norwegia iki paling ndhuwur kabeh grafik sales ing pasar penerbitan karo Ebukune kayua. Lan saiki dheweke kepengin mbaleni kesuksesan karo novel iki sing ora ninggali setting alam nanging ngenalake unsur misteri lan literatur lelungan. Wis diangkat dadi ndhuwur jeneng negara Nordik kaya Karl Ove Knausgard, proposal anyar Mytting ngandhani:

Ayo menyang 1971 ing ngendi ana pasangan sing tiwas kanthi mlaku ing granat lawas perang somme, papan salah sawijining episode paling elek ing Perang Dunia Pertama. Sampeyan umur telung taun ditemokake patang dina mengko adoh miles.

Iki, diarani Edward, dheweke bakal dibesarkan karo simbah Sverre ing peternakan Norwegia nglirwakake biyen. Nanging ing sawijining dina ana wong nggawa pethi pinesthi simbah. Yaiku potongan pertukangan sing apik sing diukir saka kayu empuk. Edvard mikir yen iki gaweyane sedulur Sverre, sing pancen wis kelangan jaman kepungkur, lan nindakake telusuran kanggo nemokake unsur persatuan ing antarane misteri anyar iki lan kematian wong tuwa sing tragis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.