Liga sepak bola diwiwiti. Ayo diwaca uga, bener?

Liga sepak bola diwiwiti maneh. Sepisan maneh musim sing kebak semangat, menang, ngalahake, krisis, pichichis, target lan target, juara lan konsep liyane ing alam semesta game sing apik. Penggemar utawa ora, kabeh ngerti bal-balan sawetara wektu, lan mesthi tim kita paling apik. Nanging, ngluwihi babad Minggu lan artikel sewu sing bakal diwaca, uga ana bukune ditulis bab dheweke. Sing ana lan akeh. Iki mung 6 mau. Kanggo kabeh pamirsa.

Bal-balan kasebut - Rahasia para wasit sing turu - Roberto Santiago

El judhul pisanan ing seri iki, salah sawijining sing paling sukses kanggo para pamiarsa paling enom ing antarane 10 lan 12 taun. Gambar dening Enrique Lorenzo Díaz.

Francisco main ing tim sepak bola Soto Alto Kab, sing mlaku ing posisi pungkasan liga. Mung kari 3 game lan kudu menang siji, yen ora, bakale dibongkar lan tim bakal ilang. Nanging nalika menang ing game pertama, dumadakan wasit turu lan sulih mlebu sing nggawe dheweke kalah. Perkara sing padha uga kedadeyan ing game nomer loro, sanajan wektu iki dheweke bakal kaiket. Pungkasan, ing nomer telu, bakal ditemokake sapa sing dadi gegayuhan impen wasit misterius kasebut.

Tim ngimpi - Mario Torrecillas lan Artur Laperia

Judhul liyane kanggo sing paling enom, wektu iki a komik. Tulisen Gambar placeholder Mario Torrecillas lan nggambarake Arthur Laperla. 

Enzo minangka bocah lingkungan sing kepengin banget bal-balan. Wong tuwane pisah lan sanajan ibune wis bisa mbangun urip, bapake dadi bencana. Ngombe, kasar ... Nanging Enzo duwe bal-balan katup sing uwal lan uga apik, saengga ing sawijining dina Pramuka Arsenal lan sok dong mirsani. Apa sampeyan bakal mlebu?

Gusti Allah iku bunder - Juan Villoro

Panulis Meksiko iki nulis a babad gedhe agama sekuler sing dikira bal-balan kanggo ewonan penggemar sing ngisi stadion. Yaiku utusan khusus ing Piala Dunia ing Italia 90 lan Prancis 98 lan nangani gaya nulis ing sikil lapangan lan nada reflektif. Judhul iki minangka penghargaan kanggo dewa bal-balan sing paling misuwur, Maradona, Dheweke uga nyritakake babagan kamulyan lan kekalahan liga Spanyol utawa nggambarake apa sing kaya Piala Dunia pungkasan abad kaping XNUMX.

Demam ing pamutih - Nick Hornby

Dianggep buku bal-balan paling apik sing wis ditulis, diselehake Hornby ing antarane panulis Inggris sing terkenal ing generasine. Suwe-suwe, malih wis rampung kultus kaloro kanggo para penggemar bal-balan uga kanggo sing maca umum. Wis adol luwih saka sayuta kopi ing Inggris lan duwe rong adaptasi film. Kanggo Hornby, bal-balan tegese cara ndeleng lan urip ing jagad iki. Lan buku iki minangka akun otobiografi babagan hubungane rame karo dheweke lan tim, yaiku Arsenal saka London.

Swara latar mburi - David Gistau

Novel debut wartawan iki lan ditulisr, penggemar olahraga gedhe. Nyritakake babagan Eduardo Barcena, wartawan sukses banget sing kayane duwe kabeh: pacar paling gedhe, kerja paling apik lan akeh tawaran. Nanging kasunyatan sing ana gandhengane karo Ultra Kidul, sing dadi taun-taun sadurunge, bakal ngasilake dheweke menyang wektu sing paling peteng sing mesthi nyoba ndhelikake.

Pasar mangsa - Philip Kerr

Kerr, seda tilar donya pungkasan taun, parkir karo makhluk sing paling misuwur, detektif Jerman Bernie Gunther, kanggo judhul iki lan liyane, Sembilan sing salah, khusus kanggo jagad bal-balan. Nanging dheweke terus ninggalake cap thriller.

Protagonis yaiku Scott Manson, asisten manajer London City, tim liga Inggris. Dheweke karismatik, para pemaine seneng banget, nanging uga pers lan dewan, lan dheweke ngerti kabeh seluk beluk game, ing njero lapangan. Nanging ing sawijining dina direktur teknis tim katon dipateni ing stadion. Lan kabeh nuduhake manawa ana gandhengane karo dhuwit, sarat kompetisi olahraga dhuwur lan kepentingan liyane sing luwih sengsara. Manson bakal nyoba nemokake rajapati kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.