Valle-Inclán lan panah keacun menyang Jacinto Benavente

lembah-inclan

bali playwrights kelas kapisan sing sawetara kaca teater sing paling penting ing huruf saka negara kita ora cocog banget, ana sing ora umum ing antarane para penulis sing unggul ing genre sing padha lan uga nuduhake wektu.

Dikandhani yen dheweke ndeleng siji liyane cemlorot lan dheweke ora ragu-ragu nyoba nyinggung, kadang karo kelas lan kecerdasan lan kadang-kadang nyenyamah.

Ternyata sepisan, miturut gosip, tembakan kasebut mundur maneh Hyacinth Benavente.

Kabeh kedadeyan ing lawang téater sing loro-lorone padha pas lan nalika arep mangkat bebarengan, Benavente mandhegani kanthi kuat lan senadyan dheweke dadi homoseksual sing dingerteni, dheweke pengin nyinggung saingane lan mbanting dheweke.

-Maaf, apa aku ora menehi kesempatan fagots.

Valle Nalika semana dheweke weruh langit mbukak wiwit Benavente nyelehake ing nampan. Panulis Galicia ora duwe apa-apa, nanging tetep ora obah, menehi dalan menyang Benavente tanpa nggegirisi kanggo nambah ringkes "Aku" ing wektu sing padha yen nemesis nyebrang ambang sadurunge pasif kanggo pass sadurunge ...

Informasi luwih lengkap - Anekdot sastra, antarane fiksi lan sejarah


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raul Flores ngandika

    Aku kenal dheweke nanging duwe peran mbalikke: Valle ngina luwih dhisik, lan Benavente nanggapi ...

  2.   Santiago Garcia-Castañón ngandika

    Valle-Inclán ora ana gandhengane karo anekdot iki. Protagonis yaiku Benavente lan kritikus José María Carretero Novillo ("The Audacious Knight"), karo Benavente njaga beda sastra lan pribadi. Rapat kasebut ditindakake ing undhak-undhakan Ateneo de Madrid.

bool (bener)