Kursus sastra ing Hotel Kafka

Aku ora mikir sampeyan kudu dadi panulis supaya ngerti carane nulis kanthi bener, nanging artikel iki dirancang kanggo para pamaca sing uga nulis lan pengin sinau teknik nulis anyar utawa tambahake pengetahuan sampeyan babagan iki.

Aku dhewe wis nindakake kursus nulis kreatif liyane nalika semana lan saiki dak senengi, sanajan aku ora ngilangi kemungkinan nindakake siji utawa liyane kanthi babar pisan. Amarga alasan iki, lan amarga aku nganggep kaca iki cukup yen ditawakake lokakarya nulis lan kursus cukup menarik, aku ninggalake sampeyan karo sing paling narik kawigaten. Iki web saka Hotel Kafka lan kursus bakal dibukak mengko (kanggo wulan April lan Mei) lan kanggo sing kursus 'on-line' lan diwiwiti saben minggu.

Kursus nulis kreatif aku

Guru kursus iki uga direktur Hotel Kafka. Is babagan Eduardo Villas. Katrangan kursus diwiwiti kaya mangkene: «Jarak antarane sing dipikirake, diucapake utawa ditulis dadi luwih gedhe nalika nggawe teks sastra. Kadewasan ide kasebut kudu ngalami serangkaian saringan sing ana ing konvensi, sosial, lan kadang-kadang narik kawigaten para universal. Pengetahuan kasebut ndadekake kita bisa ngontrol lan mutusake keputusan babagan pikir lan nulis sing kita pikirake. Liwat macem-macem latihan lan maca, kita bakal nyoba nyepetake jarak kasebut, nggoleki sumber daya lan neliti kemungkinan linguistik kita, mindhah teks kita lan nyedhaki ide sing kita ngarep-arep utawa pengin ...

Yen sampeyan pengin melu kursus iki, temary yaiku:

  • Pambuka fiksi.
  • Ekspresi indra.
  • Identifikasi lan pilihan saka sudut pandang.
  • Jarak ing narasi.
  • Pambangunan karakter.
  • Cara interaksi ing antarane paraga.
  • Monolog batin.

Regane 225 euro lan modalitas 100% adhep-adhepan ing Madrid.

Kursus praktis novel

Gurumu yaiku Ronaldo Menendez, wong asli Havana. Miturut katrangan, iki minangka kursus sing dirancang kanggo siswa anyar lan lawas. Teknik anyar bakal diwenehake nalika nulis novel, uga kemungkinan ana saran tartamtu lan saran pribadi babagan proyek narasi kanggo wong-wong sing wis nggarap topik novel kasebut. Regane 250 euro.

Su temary yaiku:

  • Pambuka. Novel minangka karya terbuka, wates fleksibel lan sistem naratif. Asale kabeh teknik lan konsep novel? Apa hubungane produk Modernitas iki, yaiku novel, karo alat tulis lan telusuran jalur estetika lan komunikatif sing valid?
  • Argumentasi iki, apa valid kanggo novel? Perspektif panulis babagan sistem plot lan 'kerangka' apa sing pengin dicritakake.
  • Pilihan saka narator, sudut pandang lan hubungane karo macem-macem jinis monolog: Pisanan, wong liya lan katelu, watesan lan aplikasi. Gerak lan mlumpat, sawetara perspektif. Narasi fokus: nargetake nol, internal lan eksternal. Polyphony lan swara.
  • Watake, teater, stereotip lan volume: Elocutions, menehi lan panrima, asisten lan mungsuh, peran akting lan peran tematik, konsistensi karakter.
  • Struktur temporal minangka prekara kanggo njaga ketegangan teks: Nyritakake minangka manuk, linearitas, fragmen, retrospektif. Irama, elipsis, ringkesan, adegan, deklarasi, ngaso.

Kaya sing sadurunge, iki uga 100% tatap muka lan kedadeyan ing kutha Madrid.

Lokakarya crita virtual

Guru sing mulang yaiku Angela Medina Lan ora kaya sing sadurunge, sing iki online kabeh lan suwene 8 minggu. Regane yaiku Euros 175.

El temary sing nyipta yaiku:

  • Bedane crita lan novel.
  • Cara miwiti crita.
  • Konflik kasebut
  • Presentasi lan evolusi paraga.
  • Penanganan narator.
  • Struktur crita.
  • Kepiye cara mungkasi crita.
  • Tulis pcrita sing tepat.

Lan sing paling apik babagan kursus iki yaiku yen sampeyan ora pengin miwiti dina iki, sampeyan ora prelu kuwatir, amarga saben minggu, ing wiwitan digawe, lokakarya anyar diwiwiti.

Yen sampeyan seneng kursus kasebut utawa pengin terus sinau babagan liyane, iki link menyang Hotel Kafka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.