Warta Judhul paling anyar saka Kristin Hana lan Glenn Cooper.

Dina iki aku maneh kabar saka rong panulis Amerika Utara sing misuwur ing dunya sing duwe judhul anyar ing pasar penerbitan.

Saka wong California Kristin hannah Kita duwe rong novel anyar sing diterbitake taun iki: Taman mangsa y Kembang geni nari. Lan wong New York Glenn cooper, spesialis ing thrillers Fantastic, diwiwiti karo Diukum trilogi liyane sawise sing Perpustakaan wong mati. Ewonan pandherekipun begja.

Kristin hannah

Hana lair ing 1960 ing California kidul. Dheweke sinau babagan hukum, nanging minangka asil terbitan taun 1991 novel pertama, Tangan Swarga, dadi panulis profesional. Dheweke wis nerbitake luwih saka rong puluh novel ing Amerika Serikat, kalebu Falls Angel (2000), Firefly lane (2008), Werna Bener (2009) lan Winter Garden (2010). Wis entuk akeh penghargaan, kalebu The Golden Heart, The Maggie, Pilihan Pembaca Nasional, uga Penghargaan Goodreads 2015 kanggo Novel Fiksi Sejarah Paling Apik kanggo Nightingale.

Taman mangsa

Hana bali menyang Perang Donya II, sing wis ditangani kanthi diakoni Nightingale, kanthi anyar iki crita uga disetel ing kaping pindho.

USSR, 1941. ing Leningrad pengepungan nyegah kemungkinan ana pitulung saka perang lan salju. Nanging ana uga wanita sing putus asa bisa nindakake apa wae kanggo nylametake anak lan awake dhewe saka tragedi.

Amerika Serikat, 2000. Anya whitson, ditandhani kapitunan lan dikalahake pirang-pirang taun, dheweke pungkasane bisa ngubungi putrine, Nina lan Meredith, kanggo sapa sing bakal critane russian sing ayu lan enom sing biyen urip ing Leningrad. Kalorone adhine bakal ngadhepi a rahasia didhelikake sing bakal nggegirisi dhasar kulawarga lan ngganti pemahaman urip sampeyan.

Kembang geni nari

Musim Panas 1974. Kate mularkey Dheweke dudu siswa sing paling populer ing sekolah menengah, nanging dheweke sing saiki, pindhah menyang lingkungane lan pengin dadi kanca. Tully hart Dheweke ayu, cerdas lan ambisius, ora kaya Kate, sing ora dingerteni lan duwe kulawarga sing tresna, nanging saben wulan dheweke ngisin-isini. Tully pancen sugeh lan misteri, nanging dheweke duwe rahasia sing nggawe dheweke adoh. Kalorone dadi ora bisa dipisahake lan nggawe pakta dadi kanca paling apik selawase Sajrone 30 taun bakal padha tetulung nganti ngiyanati misahake lan dheweke kudu lolos tes paling angel kanggo kekancan.

Glenn cooper

Cooper ora prelu presentasi akeh kanggo ewu nonton sing wis kecanthol Perpustakaan wong mati lan judhul ing ngisor iki, Buku jiwa y Pungkasane para ahli Toret. Karir sastra diwiwiti ing taun 2006 lan uga wis nerbitake Kunci takdir, Watu geni y Tandhane setan. Uga critane Dina terakhir y Wayahe kayekten, sing wis langsung mlebu ebook. Saiki dheweke menehi kita trilogi anyar sing diwiwiti karo iki Diukum, diterbitake ing tengah wulan pungkasan.

Diukum

Kemah John minangka kepala keamanan ing MAAC, laboratorium rahasia ing ngendi proyek Hercules dikembangake, ing riset partikel subatom. Emily Loughty minangka fisika enom Yohanes duwe luwih saka hubungan profesional lan sing ngurus collider partikel sing dibangun.

Nanging Emily ngilang misterius sawise gagal tes kacilakan. Ing papan sing lagi dununge, ana wong lanang sing kepengin ngungsi bangunan kasebut. Sawise diselidiki, dheweke nemokake manawa dheweke minangka pembunuh berantai sing dihukum lan dibunuh ing ... 1949. Siji-sijine panjelasan yaiku a koridor magnetik antarane jagad kita lan kasunyatan sejajar. Nanging kasunyatan iki nduwe jagad sing dipanggoni para penjahat lan kabeh jinis dikutuk nganti salawas-lawase.

Kanggo ngasilake Emily, John bakal mutusake yen ora ana wong urip utawa wong apik sing nate nemoni karakter paling peteng ing sejarah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.