Kompetisi sastra nasional wulan Agustus

Lomba sastra nasional wulan Agustus

Dadi, amarga kita bakal mlebu wulan musim panas Juli, kita bakal katon kaya saben wulan kanthi kompetisi sastra nasional, ing wektu iki cocog kanggo mungkasi ing wulan Agustus. Kaya sing mesthi dakkandhakake ing jinis artikel iki, waca basis partisipasi kanthi apik lan yen sampeyan nyoba nyoba nasib ing salah sawijine, muga-muga sampeyan sukses banget lan muga-muga kualitas literatur sampeyan bakal diganjar.

Wektu iki, sampeyan nggawa 4 kontes sastra nasional.

IX "Federico Muelas" Hadiah Puisi

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: € 1.500
  • Dibukak kanggo: ora ana watesan miturut warga negara utawa omah
  • Entitas organisasi: Dewan Kutha Cuenca
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 01/08/2016

Bases

  • Kabeh peserta sing ngirim koleksi puisi ing Basa Spanyol. Karya kasebut kudu asli lan ora diterbitake, sadurunge ora diterbitake utawa dibabar ing media apa wae.
  • Karya kasebut duwe dawa minimal 300 ayat lan subyek kasebut bakal gratis. Mung siji asli saben penulis sing bakal ditampa. Buku sing menang penghargaan ora bakal ditampa ing kontes liyane.
  • Asli, miturut semboyan utawa jeneng samaran, mung bakal dikirim liwat email. Bakal dikirim rong file ing roto sing padhautawa menyang alamat Premiopoesiafedericomuelas@cuenca.es kanthi nyebutake ing urusan de IX "Federico Muelas" Hadiah Puisi. Salah sawijining file bakal cocog karo karya lan kudu nominasi motto utawa jeneng samaran sing dipilih; lan liyane kanthi escrow sing bakal diarani "escrow of [nunjukake motto utawa jeneng samaran sing dipilih]" sing informasi ing ngisor iki kudu ditampilake kanthi eksklusif: jeneng lan jeneng kulawarga, kabangsaan, alamat, telpon, akun email, biografi cekak saka penulis gegayutan karo penghargaan sing ditampa lan pratelan sing sumpah manawa koleksi geguritan durung dianugerahi ing kontes liyane lan sifat sing durung diterbitake. Yen dianugerahi kontes liyane sadurunge resolusi kasebut, dheweke kudu menehi informasi marang Departemen Budaya supaya karya kasebut ditarik saka penghargaan iki.
  • El wektu mlebu saka asli dipungkasi tanggal 1 Agustus 2016.
  • El hadiah diparingi Euros 1.500 (kanggo pajak sing ditrapake bakal dileksanakake). Juri bisa ngumumake penghargaan kasebut dibatalake yen dianggep ora ana kualitas karya sastra sing cukup. Pemenang ora bakal entuk hak cipta.
  • Pakaryan sing menang bakal tetep dadi properti Dewan Kota Cuenca, sing duwe hak edisi kaping pisanan saka karya sing menang, sajrone taun sawise keputusan kasebut.

Hadiah Novel X Malaga 2016

  • Genre: Novel
  • Hadiah: € 18.000 lan edisi
  • Dibukak kanggo: ora ana watesan miturut warga negara utawa omah
  • Entitas pengelola: Dewan Kutha Malaga lan Yayasan José Manuel Lara
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 02/08/2016

Bases

  • Dheweke bakal entuk penghargaan iki novel sing ora diterbitake ditulis ing Basa Spanyol sing sadurunge durung dianugerahi kontes liyane. Panulis novel kasebut bakal njamin panulis lan orisinalitas karya sing ditampilake, uga ora duwe hak nerbitake babagan pihak katelu.
  • Dheweke bakal bisa saingan kanggo entuk penghargaan iki kabeh panulis, apa wae kewarganegaraan, novel sing nyukupi persyaratan sing ditemtokake ing titik sadurunge.
  • Jumlah saka hadiah iku bakal dadi saka Euros 18.000 kanggo pemenang siji, dingerteni manawa endowmen ekonomi hadiah kasebut nambahake hak-hak penulis ing edhisi pertama buku kasebut. Novel sing menang bakal diterbitake lan disebarake dening Yayasan José Manuel Lara, yen setaun wiwit dianugerahi hadiah kasebut, bakal duwe hak pilihan pilihan kanggo langganan kontrak penerbitan novel sing menang, penulis sing padha mlebu kontrak sing cocog karo perusahaan penerbitan kasebut.
  • Novel bakal ditampilake, luwih becik, liwat situs web kotamadya khusus kanggo penghargaan sastra Wilayah Budaya sing alamat yaiku http://premiosliterarios.cultura.malaga.eu. Ing kaca iki aplikasi bakal rampung lan file ing ngisor iki bakal dilampirake:

durung file ing format .pdf sing isine novel sing ditulis a papan dobel nggunakake Layang Arial ukuran 12 lan dawa minimal 160 lan maksimal 300 kaca. Kaca pisanan karya kasebut bakal ngasilake judhul asline kanthi huruf kapital lan jeneng lan jeneng panganggit. Presentasi siji asli dening saben penulis bakal diakoni.

b) DNI utawa NIEutawa Paspor dipindai kanthi lengkap ing salah sawijining format ing ngisor iki: .pdf, .jpg, .png, utawa .gif. Kanthi dokumen iki, identitas pelamar bakal diakreditasi sawetara nganti keputusan Juri.

  • Sawise keputusan Juri ditanggepi, yen panulis sing dianugerahi dudu warga negara Spanyol lan / utawa dudu warga pajak ing Spanyol, dheweke kudu menehi sertifikat omah sing diterbitake dening pejabat pajak negara kasebut supaya ora ana dobel internasional pajek ing prekara pajeg.

XXVI Fray Hadiah Puisi Luis de León

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: € 1.000
  • Dibukak kanggo: ora ana watesan miturut warga negara utawa omah
  • Entitas organisasi: Madrigal de las Altas Torres City Council
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 05/08/2016

Bases

  • Dheweke bakal bisa saingan kanggo entuk penghargaan kasebut kabeh pujangga sing pengin, anggere padha ing basa Spanyolkaro karya asli lan durung diterbitake, lan durung entuk Hadiah Pertama ing telpon sadurunge.
  • Nggawe a Hadiah Pertama € 1.000 sing bakal dianugerahi Madrigal paling apik sing, miturut pendapat juri kualifikasi, yaiku sing duwe utang, lan Hadiah kapindho € 800.
  • Saben peserta bisa uga nyedhiyakake paling gedhe telung madrigal, ing amplop sing beda, kanthi motto lan escrow sing beda-beda, typewritten, double-spaced lan quintuplicated.
  • La ombone asli bakal dadi penulis sing nganggep paling cedhak karo komposisi puisi saka madrigal, dadi penulis bebas kebebasan wujud.
  • Karya kasebut kudu dikirim liwat mail menyang Hon. Dewan Kota Madrigal de las Altas Torres (ilavila), sing kasebut ing babagan: Kanggo Bebungah Puisi Fray Luis de León. Presentasi asli bakal dipungkasi tanggal 5 Agustus 2016 jam 14:00 sore.
  • Juri bakal digawe saka kapribadian sing relevan saka jagad budaya.
  • Juri kualifikasi, miturut asline, bisa uga nyebutake khusus lan, yen dianggep pantes, bisa ngumumake penghargaan kasebut batal.
  • Penyair sing menang kudu nampa penghargaan ing acara budaya sing dianakake dening Dewan Kota Madrigal de las Altas Torres, sing bakal diundang lan diundang sadurunge. Bisa dingerteni manawa para pemenang mundur saka hadiah kasebut yen ora melu acara kasebut. Yen mung nyebabake, dheweke bakal nuduhake tanggal sing cocog kanggo nampa penghargaan ing acara budaya liyane.

XXIV Prose Contest Los Molinos City Council 2016

  • Genre: Crita
  • Hadiah: € 250
  • Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun
  • Entitas organisasi: Dewan Kutha Los Molinos
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 12/08/2016

Bases

  • Dheweke bakal bisa melu kabeh wong sing pengin, apa wae kebangsaan lan kecenderungan seni, luwih saka 18 taun.
  • Topik Gratis: Crita Cekak Humor. Crita kasebut kudu asli (ora diciplak) lan ora diterbitake. Crita tunggal kanggo saben penulis.
  • Ing amplop sing gedhe, ditutup kanthi indikasi "XXIV CONTOH PROSI EXCMO. MAJALAH KOTA LOS MOLINOS. 2016 " bakal diwenehi: - Salin crita asli ditulis nganggo basa Spanyol, diketik, ing format DIN A-4, utawa padha, kanthi dawa maksimal 8 kaca lan tanpa tapak asta, lan sing bakal kalebu motto utawa sandhi. Maksimum siji crita saben peserta bakal ditampilake.

    - Dokumentasi ing ngisor iki bakal dilampirake ing karya ing amplop sing ditutup, jeneng samaran bakal dibaleni ing njaba:
    Data pribadi penulis: (Jeneng lan jeneng kulawarga, alamat, email lan nomer telpon)
    Fotokopi KTP utawa paspor.

  • Karya kasebut bakal ditampilake utawa dikirim dening surat sing disertifikasi menyang Departemen Budaya. Balai Kota Los Molinos, Plaza España, Nº 1, CP 28460 Los Molinos, Madrid, nganti tanggal 12 Agustus 2016, wiwit dina Senen nganti Jumuah saka 8:30 esuk nganti 14:30 sore, liwat Kantor Umum, ing kantor-kantor Kutha Dhéwan Biaya pengiriman bakal ditanggung dening peserta.
  • Juri bakal menehi a hadiah siji € 250, sing bakal tundhuk, yen cocog, kanggo ditahan pajak sing cocog. Upacara penghargaan kasebut bakal dianakake sajrone Proklamasi Festivitas, anane pemenang wajib, utawa wong sing duwe wewenang.

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.