Kontes Puisi Desember 2013

Geguritan Bécquer

Iki sing terakhir sandi 2013 lan kesempatan pungkasan kanggo ayat sampeyan entuk dhuwit a hadiah sadurunge 2014.

Pramila kita menehi dhaptar iki karo sampeyan kabeh sayembara puisi lan sayembara dijadwal wulan iki nganggo basa Spanyol, sing diarep-arep bisa digunakake kanggo sampeyan.DESEMBER 2013 lomba

III LAYANAN PUISI KRISMAS “LEOPOLDO GUZMÁN ÁLVAREZ» (Spanyol) Kontes liwat email
(02: 12: 2013 / Puisi / € 100 lan kranjang Natal / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

KONTES DAERAH XXII CERITA LAN PUISI "ISABEL OVÍN" (Spanyol)
(02: 12: 2013 / Crita lan puisi / € 600 lan edhisi / Dibukak kanggo: wong sing umur luwih saka 18 taun ing Andalusia)

Kontes POETRI INTERNASIONAL DAN CERITA BARCAROLA (Spanyol) Kontes liwat email
(05: 12: 2013 / Puisi lan crita cekak / € 2.500, edhisi utawa terbitan / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

Kontes email XVI LICEÍSTA LYDDA FRANCO FARETAS PUNDI NASIONAL (Venezuela)
(06: 12: 2013 / Puisi / B. 6.000 lan edhisi / Dibukak kanggo: sing kalebu sekolah menengah umum utawa swasta ing negara iki, sekolah menengah, sistem parasystem lan sekolah teknik)

Kontes POETRI INTERNASIONAL CASTELLO DI DUINO (Italia) Kontes liwat email
(08: 12: 2013 / Puisi / € 500 lan medali / Dibukak kanggo: wong enom nganti 30 taun)

VIII KONTES LITERARI "DÉCIMA AL FILO 2013" (Kuba) Kontes liwat email
(08: 12: 2013 / Puisi / Patung, buku lan terbitan / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XXVII KOMPETISI SASTRA MUNIKIPAL PUSTAKA PUBLIK MORILES (Spanyol)
(09: 12: 2013 / Crita lan puisi / 400 euro lan diploma / Dibukak kanggo: warga ing Spanyol)

X YOUNG FÉLIX GRANDE POETRY PRIZE (Spanyol) Kontes liwat email
(10: 12: 2013 / Puisi / € 5.000 lan edisi / Dibukak kanggo: warga ing Spanyol sing umur 30 taun)

XIII DIONISIA GARCÍA POETRY PRIZE - UNIVERSIDAD DE MURCIA (Spanyol) Kontes liwat email
(13: 12: 2013 / Puisi / 1.500 Euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XXIX HIPERIÓN POETRY PRIZE (Spanyol)
(15: 12: 2013 / Puisi / piala lan edisi / Dibukak kanggo: pangarang nganti umur 35 taun)

III "GERTRUDIS GÓMEZ DE AVELLANEDA" POETRY PRIZE 2014 (Spanyol) Kontes liwat email
(15: 12: 2013 / Puisi / € 300 lan terbitan / Dibukak kanggo: luwih saka wolulas taun)

BIENNIAL KAPUSTAKAN (Venezuela)
(15: 12: 2013 / Puisi lan esai / 12.000 bolivar lan edisi / Terbuka kanggo: warga Venezuela lan wong asing sing manggon ing negara kasebut utawa ing ALBA, umur legal)

V POETRI Nasional lan CERITA PENDIDIKAN EDISI RUINS CIRCULAR (Argentina) Kontes liwat email
(16: 12: 2013 / Puisi lan crita / edhisi lan diploma / Dibukak kanggo: Argentina luwih saka 18 taun, warga ing wilayah nasional)

ANUGRAH POETRI INTERNASIONAL "CIUDAD DE MÉRIDA" 2013 (Meksiko)
(16: 12: 2013 / Puisi / $ 70.000 lan edisi digital / Dibukak kanggo: Spanyol, Meksiko lan Venezuelan sing manggon ing Negara Bagian Extremadura, Spanyol; Yucatán, México lan Mérida, Venezuela)

I LITERARY KOMPETISI POETRI DAN CERITA PENDEK AULA DE CULTURA DE FILOLOGÍA (Spanyol)
(19: 12: 2013 / Puisi lan crita / Diploma lan buku elektronik / Terbuka kanggo: siswa Fakultas Filologi Universitas Seville)

Kutha Anugrah POETRI INTERNASIONAL RIVAS-COVIBAR (Spanyol)
(20: 12: 2013 / Puisi / edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

IV PRISI POETRI "UNIVERSIDAD DE LEÓN" (Spanyol)
(20: 12: 2013 / Puisi / 4.000 euro, diploma lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

PERJANJIAN PULAU PROVINSI "NÉSTOR GROPPA" (Argentina)
(20: 12: 2013 / Puisi / $ 10.000 (sepuluh ewu peso) lan Edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 (wolulas) taun kanthi rong taun dununge ing Jujuy)

Kompetisi POETRI ILLUSTRATED UT PICTURA POESIS (Spanyol)
(21: 12: 2013 / Puisi / edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun penduduk ing Spanyol)

XXXV ARCIPRESTE DE HITA POETRY AWARD 2013 (Spanyol)
(30: 12: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: umur 35 taun)

XII "LEONOR DE CÓRDOBA" POISI PRISI POÉ ANDRÓMINA PERSATUAN BUDAYA (Spanyol)
(30: 12: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: wanita)

XL KONTES LITERER «Budaya ing Tembung» 2014 (Argentina)
(30: 12: 2013 / Puisi lan crita / Edisi, piala lan diploma / Dibukak kanggo: luwih saka 16 taun)

III HADIAH PINO FRANCISCO KANGGO POETRI EXPERIMENTAL (Spanyol)
(31: 12: 2013 / Puisi / 4.000 euro, edisi lan pameran / Dibukak kanggo: tanpa watesan)

VII KOMPETISI POETRI NASIONAL "FERMÍN LIMORTE" (Spanyol)
(31: 12: 2013 / Puisi / € 1.000 / Dibukak kanggo: Spanyol utawa wong asing sing manggon ing Spanyol)

CARMEN DE SILVA LAN BEATRIZ VILLACAÑAS PUNCI PUISI, CERITA PENDEK JOSÉ LUIS OLAIZOLA lan NILAI MUDA (Spanyol)
(31: 12: 2013 / Puisi lan crita / 1.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

PERTANDINGAN SASTRA NEGARA KEDUA “CIUDAD DE OLAVARRÍA” (Argentina)
(31: 12: 2013 / Crita lan puisi / diploma lan buku / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun warga Argentina)

VII PERTANDINGAN INTERNASIONAL POETRI SOSIAL KOTA ALGECIRAS "JULIA GUERRA" (Spanyol) Kontes liwat email
(31: 12: 2013 / Puisi / 350 euro lan diploma / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

Kaping 2 CONTEST LITERARY «LETRAS del TAY» (Argentina)
(31: 12: 2013 / Puisi lan Crita Cekak / $ 2.500 lan terbitan / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

VIII EMILIO ALFARO HARDISSON PRISI POETO MUDA KANGGO PENULIS NOVEL (Spanyol)
(31: 12: 2013 / Puisi / € 500 / Dibukak kanggo: warga ing Spanyol umur 28 taun)

XV «GLORIA FUERTES» HADIAH POETI MUDA (Spanyol)
(31: 12: 2013 / Puisi / 300 euro lan edisi / Dibukak kanggo: antarane 16 lan 25 taun)

AWER KAPUSTAKAN POETRY ICP 2013 (Puerto Rico)
(31: 12: 2013 / Puisi / 5.000 US $ lan edisi / Dibukak kanggo: warga Puerto Rico, utawa wanita Puerto Rico sing manggon ing luar negeri)

XV KOMPETISI SASTRA IDE BULFIGHTING FÉLIX ANTONIO GONZÁLEZ (Spanyol)
(31: 12: 2013 / Crita cekak, puisi lan esai / € 600 / Dibukak kanggo: nganti 30 taun)

Informasi luwih lengkap - Kontes lan hadiah

Sumber - Penulis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.