Kontes Penciptaan Komik Nasional nomer loro

«El Komik Kolektif kanggo mengeti nembelas taun madege lan ngirim ing Konferensi Komik XI Almería, ing pakaryan kanggo mbantu nggawe komik pribumi, mutusake kanggo njaga, kanthi taunan, a Hadiah kanggo nggawe Komik.

1. Filsafat:
Tujuan kontes iki yaiku kanggo ngrangsang nggawe karya komik lan nyengkuyung kegiyatan kreatif para seniman anyar liwat pangenalan, promosi, publikasi lan penyebaran karya-karya liyane.

2. Peserta:
Partisipasi mbukak kanggo seniman amatir saka saindenging jagad, siji-sijine syarat yaiku skrip kasebut ditulis nganggo basa Spanyol.
Sampeyan bisa melu kanthi individu utawa bebarengan (ing kasus partisipasi kolektif, karya sing ditampilake bakal diklasifikasikake ing kategori peserta paling tuwa), lan hadiah kasebut bakal dipérang dadi aliquot kanggo para peserta.

3. Kategori:
Ana rong kategori:
Kategori A:
Kabeh peserta sing ora ngluwihi umur 16 taun ing taun 2008 bakal kalebu ing kategori iki.
Kategori B:
Kabeh wong sing umure luwih saka 16 taun sajrone 2008 bakal melu kategori iki.

4. Topik:
Tema kasebut gratis - anggere ora nglanggar hak asasi manungsa - lan karaktere kudu asli, digawe lan ora diterbitake.
Karya sing dikirim kudu asli lan durung diterbitake lan ora bisa dianugerahi sadurunge ing kontes liyane.

5. Format:
-Panjangan yaiku 4 kaca ditambah karo sampul.
-Karya sing dikirim kudu digawe ireng lan putih.
-Kudu ditampilake ing format Din-A4 vertikal ing sisih mung.
-Teknik kasebut gratis anggere bisa direproduksi kanthi sampurna yen minangka salah sawijining karya sing menang.

6. Pangiriman:
-Salinan karya bakal ditampilake ing kertas lan salinan liyane ing dhukungan digital (CD, DVD ...) kanthi résolusi 150 piksel / inci
-Karya kasebut ora kudu ditandatangani utawa nuduhake jeneng panganggit lan kaca kudu diwenehi angka kanthi bener.
-A amplop sing disegel bakal dilampirake karo data pribadi peserta ing jero (jeneng, jeneng kulawarga, umur, alamat, nomer telpon lan e-mail).
-Sawetara amplop, saben peserta bakal nulis jeneng samaran sing uga bakal ditulis ing saben kaca sing dikirim.
-Kiriman bisa digawe kanthi tangan utawa liwat surat sing disertifikasi menyang alamat ing ngisor iki:

KOLEKTIF KOMIK
P.O. Box, 338
04080 ALMERÍA

-Tanggal pungkasan pangiriman yaiku tanggal 30 Oktober 2008. Kabeh karya sing dikirim liwat mail sing tanggal pos ora ngluwihi wates wektu pangiriman bakal ditampa.

7. Penghargaan:
-Nalika ing saben kategori bakal ana sing menang lan telung finalis.
Kategori A:
Pemenang bakal entuk hadiah dhuwit 400 Euro, ditambah karo pirang-pirang publikasi saka kolektif De Tebeos, kanthi regane padha karo 100 Euro.
Saben telung finalis bakal duwe akeh publikasi saka kolektif De Tebeos.

Kategori B:
Pemenang bakal entuk hadiah awis 600 euro lan sekelompok publikasi saka De Tebeos kolektif, kanthi regane padha karo 200 euro.
Saben telung finalis bakal duwe akeh publikasi saka Tebeos Collective.

Penghargaan khusus:
IEA (Institut Studi Almeria) bakal nyumbang pirang-pirang publikasi dening penulis lan subjek saka Almería kanggo karya paling apik sing bisa dideleng ing Almeria lan provinsi kasebut; yaiku, penulis asal usul kasebut.

8. Juri:
-Juri bakal digawe saka wong sing relevan, ing level nasional, saka jagad komik lan ilustrasi, dening editor De Tebeos lan anggota saka Institut Studi Almeria (IEA), Departemen Seni lan Huruf.

-Keputusan Juri ora disenengi.
-Juri bisa ngumumake salah sawijine penghargaan yen dianggep pas lan ngrampungake kabeh aspek sing ora diwenehake ing basis kasebut miturut kabijakane.

9. Pengamatan: -Kabeh telu karya sing menang lan enem finalis bakal diterbitake dening DeTebeos kanthi volume kompilasi.»


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pedro ngandika

    Halo, jenengku Pedro, aku saka Argentina. Aku melu kontes komik Almería kaping 2. Apa sampeyan duwe ide ing endi lan kapan para pemenang diterbitake?
    muchas gracias