Kontes Pencipta Komik CAM

Kabar apik kanggo dheweke jagad buku komikwiwit Kothak Mediterania ndhukung karya kreator enom saka Karya Sosial. Antarane inisiatif sing ditawakake yaiku Sayembara CREACAM. Ing edhisi kaping pisanan, telpon fokus ing bidang komik, sing basise kaya ing ngisor iki:

1.- Peserta
Warga nasional utawa wong asing, umure luwih saka 18 taun lan ora umure luwih saka 35 taun ing Desember 2007, bisa njaluk partisipasi kontes iki, kanthi individu utawa tim (saka loro utawa telu wong).

Saben peserta bisa nampilake maksimal telung karya (kanthi individu utawa bebarengan).

2. -Kategori sayembara

Telung kategori tematik disetel ing kontes:

- SOLIDARITAS (Imigrasi. Nyegah panganiaya jender. Integrasi sosial klompok ing kahanan kerentanan khusus.)
- Lingkungan (Energi alternatif lan hemat energi. Perubahan Iklim. Banyu. Keanekaragaman Hayati.)
- BUDAYA (Interkulturitas. Inovasi lan avant-garde. Warisan budaya lan seni budaya Mediterania lan Ibero-Amerika).

Teknik lan desain komik bakal gratis. Format karya kasebut kudu A4 utawa A3. Karya kasebut kudu ditampilake kanthi basa Spanyol, diwenehi label ing motto utawa jeneng samaran lan kaca sing nomer, kanthi dawa minimal 8 kaca lan maksimal 12 kaca.

Karakter utamane kudu asli, nggawe dhewe lan ora diterbitake.

Karya kasebut kudu diterbitake lan ora dianugerahi kontes liyane; ora mung ing tanggal mlebu kontes, nanging uga nalika pengumuman keputusan kasebut.

3.- Presentasi

Tenggat wektu kanggo kerja diakoni yaiku wiwit tanggal 1 nganti 15 Maret 2008. Sawise dina kasebut, mung barang-barang pos sing postmark sing nuduhake manawa dikirim ing wektu kasebut bakal mlebu ing kontes kasebut.

Dheweke kudu dikirim khusus liwat surat sing disertifikasi menyang:
Kothak Mediterania
Karya Sosial
Aku Kontes Pencipta Komik
P.O. Box 501
03080 Alicante

Karya kasebut bakal diwenehi label ing motto utawa jeneng samaran kanggo njaga identitas panulis, diiringi ikatan utawa amplop sing ditutup, ing njero formulir partisipasi sing dilampirake kudu rampung. Iki bisa dipikolehi ing www.obrasocial.cam.es

Karya kasebut bakal ditampilake ing kertas lan CD ing format JPG / JPEG utawa resolusi dhuwur PDF.

4.-Anugrah

Hadiah sing dianugerahi kontes iki yaiku kanggo saben telung kategori (solidaritas, lingkungan lan budaya):

Hadiah pertama: 6.000 euro
Hadiah nomer loro 3.000 euro
Hadiah kaping telu: 1.500 euro
Maksimum sekawan hadiah kaping kalih saben 500 euro

Ora ana penulis sing entuk entuk luwih saka siji hadiah utawa hadiah nomer loro. Hadiah kasebut bakal dibayar kanggo wong sing nggawe registrasi, lan bakal tundhuk apa sing ditemtokake peraturan pajak saiki.

Caja de Ahorros del Mediterráneo duwe hak nggunakake karya sing entuk penghargaan utawa bagean kasebut, miturut minat lan nirlaba, mesthi nyebutake penulis, bisa nerbitake lan / utawa nyunting ing bentuk buku , DVD, Web utawa sing padha, kayata nindakake pameran plancongan.

5.-Juri

Juri sing kalebu wong sing duwe prestise sing kondhang ing jagad komik bakal milih karya sing dianggep bisa dadi bagean saka macem-macem kategori. Yen miturut pendapat juri, karya sing ditampa ora cocog karo kualitas sing cukup, sawetara hadiah bisa uga dianggep batal.

Keputusan sing diterbitake juri sing ora bakal ditrapake bakal disuarakake ing wulan April 2008 ing situs web www.obrasocial.cam.es

Peserta bisa njaluk bali kerja sing diajukake sawise keputusan juri diumumake.

Sawise rong wulan wiwit tanggal keputusan juri, karya sing diajukake menyang kompetisi lan ora dianugerahi ora bakal dikembalikan dening organisasi, lan panjaluk bali ora bakal ditampa.

Amarga dadi peserta, para peserta nampa kabeh dhasar kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa nelpon 902 100 112, email: obra-social@cam.es lan situs web www.obrasocial.cam.es


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.