Kompetisi sastra ing Spanyol sajrone wulan Oktober

Sayembara sastra Spanyol

Aku ngerti manawa ing antarane para pamiarsa uga ana akeh panulis, mula ora salah yen menehi informasi babagan kontes sastra lan kontes saka wektu kasebut. Ing artikel iki, aku menehi sawetara kompetisi sastra ing Spanyol sajrone wulan Oktober.

Tulis informasi iki, alamat email lan tanggal banjur goleki! Untunge yen sampeyan melu lan yen ora duwe wektu kanggo alasan apa wae, aja kuwatir amarga wulan ngarep bakal nggawa luwih akeh. Kowe kabeh nulis, ora nate lara ati.

I Kontes Esai Internasional "Bonillo ing papan Don Quixote" (Spanyol) 

  • Jenis Kelamin:  Tes
  • Hadiah: 1000 euro
  • Mbukak kanggo: ora ana watesan
  • Entitas pengelola: Dewan kutha «El Bonillo»
  • Tanggal tutup: 01/10/2015 (esuk)

Bases

"Dhéwan kutha El Bonillo, ngundang kontes pertama iki miturut dhasar ing ngisor iki:

  • Penulis: Kabeh panulis nasional lan manca negara sing pengin, lan sing ngirim karya asli lan sing ora diterbitake sing durung dianugerahi kontes liyane lan ditulis nganggo basa Spanyol, bisa melu. Saben panganggit mung bisa ngirim siji karya menyang kontes kasebut.
  • Sambungan: Ora ana watesan kanggo dawa makalah kasebut, lan dokumen kasebut kudu dikirimake ing format A4 kanthi spasi kaping pindho ing font Times New Roman, ukuran 12.
  • topik: "Bonillo ing papan Don Quixote" (Bab XXI-XXII)
  • Tandha Wektu: Antarane 23 Januari lan 1 Oktober 2015.
  • Alamat Pangirimanelbonilloquijote2015.essayos@gmail.comCrita sing dikirim liwat mail utawa fax biasa ora bakal ditampa. Rong file bakal dikirim ing email: sing pertama nganggo crita kanthi irah-irahan, lan sing nomer loro jenenge penulis, resume sastra, lan nomer telpon kontak (luwih becik seluler) kudu ditampilake.
  • Anugrah: Hadiah pertama 1000 euro; Hadiah nomer loro yaiku 800 euro lan hadiah nomer telu yaiku 500 euro.
  • Penghargaan: Bakal dianakake ing El Bonillo, dina Setu, 14 November 2015, ing upacara sing jenenge para pemenang bakal diumumake. Kanggo mbayar hadiah kanthi efektif, para pemenang kudu melu ing acara kasebut supaya bisa maca karya kanthi fisik yen manggon ing Semenanjung Iberia, kanthi virtual bisa rampung yen mbuktekake papan dununge ing sanjabane.

Hadiah Puisi I Manuel del Cabral (Spanyol)

  • Jenis Kelamin:  Puisi
  • Hadiah: 1000 euro, edisi lan patung
  • Dibukak kanggo: warga ing Spanyol sing umure luwih saka 18 taun
  • Entitas pengorganisasine: Pusat Budaya Juan Bosch
  • Tanggal tutup: 01/10/2015 (esuk)

Bases

  • Penulis sing manggon ing Spanyol bisa melu luwih saka 18 taun.
  • Gaya lan tema pancen gratis.
  • Karya kasebut kudu ditulis ing Spanyol.
  • Saben panganggit bisa melu maksimal rong karya.
  • Pakaryan kudu ora diterbitake Ing kabeh.
  • Partisipasi bakal digawe ing jeneng samaran lan escrow sing ditutup bakal kalebu jeneng karya, jeneng samaran, jeneng asli panganggit, salinan dokumen identitas lan data biografi.
  • Karya kasebut kudu didigitalisasi, dicithak ing font Times New Roman ukuran 12 lan kudu paling ora ana 200 ayat. Telung salinan kasebut bebarengan karo escrow kudu dikirim menyang ing ngisor iki arah: Pusat Budaya Juan Bosch, Gran Vía Ramón y Cajal, N ° 5 (Bajo), 46007 Valencia, Valencia (Spanyol).
  • Nampa salinan kadaluwarsa tanggal 1 Oktober 2015.
  • Pemenang kontes kasebut bakal oleh hadiah 1000 euro, diterbitake buku dening Huerga y Fierro Editores lan patung.
  • Keputusan juri bakal final.
  • Putusan kasebut bakal diumumake tanggal 20 November 2015 lan upacara penghargaan dianakake ing dina Jumuah, 28 November taun sing padha.

Kontes Crita Cekak XXV "Noble villa de Portugalete" (Spanyol)

  • Jenis Kelamin:  Crita
  • Hadiah: 1.500 €
  • Dibukak kanggo: antara umur 14 lan 29 taun
  • Entitas organisasi: Dewan Kutha Portugalete
  • Tanggal tutup: 13/10/2015

Bases

  • Peserta: Kabeh penulis sing pengin lan umure umure antara 14 lan 29 taun bisa melu kontes iki, ing rong kategori: 1. Kategori A. Panulis umur legal: wiwit 18 nganti 29 taun.
    2. Kategori B. Panulis cilik: wiwit umur 14 nganti 17 taun.
  • Karya kasebut bisa uga ditampilake ing salah siji saka rong basa resmi Komunitas Otonomi Negara Basque: Basque lan Spanyol. Tema bakal gratis lan karya kudu asli, ora diterbitake (kalebu media elektronik) lan ora dianugerahi kompetisi liyane. Kondisi pungkasan iki kudu dibenerake kanthi pernyataan sumpah saka penulis, yen karya kasebut dianugerahi ing kontes iki.
  • Presentasi karya: Bisa ing format kertas. Kanggo iki, dheweke kudu diajukake ing telung, ing amplop sing disegel, tanpa identifikasi panulis lan kanthi judhul, sing kudu ditampilake ing sisih ndhuwur kabeh kaca. Bebarengan karo judhul, uga bakal dituduhake kategori sing dilebokake. Ing njero, amplop liyane kanthi judhul sing padha lan data pribadi penulis bakal dilampirake: jeneng, jeneng kulawarga, nomer telpon, profesi, umur, alamat lengkap lan fotokopi KTP utawa paspor. Dheweke kudu dikirim menyang:

KABUPATEN PORTUGALETE. WILAYAH PENDIDIKAN DAN KABUDAYA
Kontes Crita Cekak XXV
Plaza del Solar, s / n
48920 PORTUGALA

Uga bisa ing format komputer. Kanggo iki, karya kasebut kudu ditampilake ing file kanthi ekstensi .pdf tanpa identifikasi pangarang lan kanthi judhul, sing kudu ditampilake ing sisih ndhuwur kabeh kaca. Bebarengan karo judhul, uga bakal dituduhake ing kategori sing melu. Dokumen iki bakal diiringi file liyane, uga ekstensi .pdf, ing endi judhul lan data pribadi panganggit katon padha: jeneng, jeneng kulawarga, nomer telpon, profesi, umur, alamat lengkap lan salinan ID utawa paspor. Sampeyan kudu ngirim menyang: Educacion@portugalete.org

  • Sambungan: Ekstensi karya kasebut bisa uga ora ngluwihi limalas lembar ukuran DIN-A4, ditulis ing sisih siji, ing komputer, kanthi jarak garis 1,5. Font bakal dadi 12 poin Times New Roman. Kabeh kaca bakal diwenehi angka.
  • Anugrah:

KATEGORI A:
- Hadiah pertama: € 1.000.
- Hadiah nomer loro: € 600.
- Hadiah nomer loro kanggo crita paling apik ing basa sing ora dianugerahi: € 250.

KATEGORI B:
- Hadiah pertama: € 600.
- Hadiah nomer loro: € 300.
- Hadiah nomer loro kanggo crita paling apik ing basa sing ora dianugerahi: € 100.

sumber: panulis.org


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   JUAN HEREDIA FERNANDEZ ngandika

    Paling gandhengane. Klik link lan ketik jagad sastra panulis Amerika Latin ing wektu HELIOS MAR sing nyritakake karyane paling anyar kanthi irah-irahan ROMANCE

    'Bakal mesthi ana iman lan pangarep-arep ing atiku sing ora tenang supaya ngerti sampeyan lan ngerti sampeyan bakal ana ing kana ngenteni aku bakal nggawe sampeyan dadi milikku. Helios Mar