Kumpulan musik sing menehi inspirasi marang panulis H. Murakami wis dingerteni

Pira pirang-pirang kita sing seneng sastra saka penulis Jepang Haruki Murakami? Apa wae buku pertama sing sampeyan maca babagan dheweke (lan aku ujar buku pertama, meh yakin manawa dudu buku terakhir yen sampeyan wis maca) sampeyan nemokake cathetan lan anotasi lagu ing lirik utamane jazz o blues. Lan yaiku manawa panulis iki yaiku penggemar musik, utamane kanggo rong jinis kasebut.

Ya, kita wis bisa negesake kanthi yakin manawa kita duwe perkara sing padha utawa padha koleksi musik Kita saiki Haruki Murakami ngrungokake lan menehi inspirasi marang akeh buku (yen ora kabeh) sing ditulis nganti saiki.

La playlist kita bisa ngrungokake ing aplikasi musik Spotify lan wis digawe dening tartamtu Masamaro Fujiki, ahli ilmu sastra sing apik lan rasa musik saka panulis Jepang. Sampeyan mung kudu nyelehake jeneng ing mesin telusuran lan nemokake dhaptar saiki 3.158 lagu. In total wong luwih saka 220 jam musik sing apikYen sampeyan panulis, sampeyan seneng musik klasik, jazz, blues lan sawetara pop lan folk, bisa uga bisa mbantu sampeyan kaya Murakami ing kreasi sastra sampeyan. Sopo ngerti Dheweke ujar manawa kita kudu niru sing paling apik kanggo nindakake perkara sing apik ... Kepiye yen diwiwiti karo iki?

Studio karo vinyls ing ngendi H. Murakami nulis (Foto saka panulis dhewe)

Aku durung ngerti, apa bakal mbantu aku nggawe sastra utawa ora… durung duwe wektu kanggo ngerteni. Sing dakkerteni yaiku ngrungokake dhaptar iki nalika nulis garis kasebut lan luwih becik konsentrasi lan nulis. Lan pangarang kasebut dhewe ujar ing novel kasebut "Taun ziarah paribasan tanpa warna"«Urip kita kaya skor musik sing kompleks. Kapenuhan macem-macem jinis tulisan samar, cathetan nomer nembelas lan telung puluh detik, lan pratandha aneh liyane. Meh ora bisa diinterpretasikake kanthi bener, lan sanajan bisa, banjur bisa, transpos dadi swara sing bener, ora ana jaminan yen wong bakal ngerti utawa ngerteni artine kanthi bener.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.