Leemos.es, situs web sastra kanggo sing paling enom

Ana ing pariwara Antena 3 Televisión nalika dakdeleng. Babagan kaca web kasebut Kita maca.es, lingkungan literatur sing dirancang kanggo pamaca sing paling enom. Lan mesthine, ana ide sing bisa digunakake promosi lan kasurung maca, luwih-luwih ing bocah-bocah lan para kawula mudha, disuwun. Sabanjure, kita critakake babagan apa lan apa sing bisa ditemokake ing kene. Mesthi wae, tambahake menyang favorit utawa bookmark ing browser biasa sampeyan amarga kita yakin sampeyan bakal ngunjungi kaping pirang-pirang luwih akeh tinimbang iki.

Iki dirancang kanggo ...

Nalika maca, kaya hobi seni liyane lan ora artistik liyane, ora ana umur sing kepengin banget, mula ora prelu umur pira sampeyan ngunjungi situs web iki, nanging ya, dirancang utamane kanggo bocah lan pemudha.

Iku kaya proyek sing dipikirake ing ndhuwur komunitas pendhidhikan, saengga bocah loro kasebut, minangka guru, minangka wong tuwa, padha trima lan kalebu Sampeyan mung bisa ndhaptar yen kalebu pusat pendidikan. Yaiku, yen sampeyan ndeleng, kasengsem lan pengin ndaftar dadi pangguna, sampeyan kudu menehi informasi menyang sekolah utawa institusi sampeyan supaya bisa ngisi formulir sing nggawe registrasi kasebut. Formulir iki kudu diisi guru lan kanthi cara iki kabeh siswa sing kepengin bisa ngakses "Waca".

Apa sing bakal ditemokake ing "Kita maca"?

Sawise didaftar, ing Wacan sampeyan bakal nemokake tanpa wates saka buku kanthi format digital sing bisa maca kanthi mulyo, majalah, 'Bookbookers' lan uga saran babagan kegiyatan sing bisa ditindakake ing kelas bebarengan karo kanca sakelas.

Yen sampeyan seneng maca, yen sampeyan seneng bareng karo kanca lan kolega, yen sampeyan pengin ngerti urip penulis lan seneng menehi rating lan ngevaluasi buku sing diwaca, sampeyan bakal seneng kaca web iki sing dirancang 100% kanggo sampeyan : kanggo ilmu sampeyan, kanggo hiburan lan utamane, kanggo kesenengan sampeyan.

Sapa sing duwe inisiatif iki?

"Waca" minangka inisiatif saka Yayasan Telefónica y Yayasan José Manuel Lara - Grupo Planeta. Dhasar iki gabung karo proyek iki kanggo ningkatake kebiasaan maca sing saiki saya mudhun, ing lingkungan sekolah lan ningkatake katrampilan maca lan digital sing paling enom.

Apa wae sing nyumbang kanggo pangembangan teknologi, kanggo ningkatake maca, nggawe buku lan crita paling enom sing ora bakal dingerteni yen ora kanggo buku, welcome! Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)