Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake

Kewan sing hebat lan papan sing bisa ditemokake.

Kewan sing hebat lan papan sing bisa ditemokake.

Yen perkara mistis, guneman Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake iku prelu. Buku iki nggambarake makhluk gaib sing bisa ditemokake ing buku Harry Potter, menehi rincian saben kewan, ing endi ditemokake lan kualitas sing diduweni.

Buku kasebut mbabarake karya-karya sing ditulis dening Newt Scamander, magizoologist ing Beast Branch ing Kementerian Sihir. Jeneng panganggit, mesthine minangka produk jeneng samaran saka jenius panulis Inggris JK Rowling, sing ora kelangan detail kanggo nyelehake para pamiarsa ing jagad magis sing narik ati.

Sawetara babagan panulis nyata (kasunyatan sing menarik wiwit wiwitan)

Ing kasunyatan sing adoh saka alam semesta sing hebat iki, buku iki ditulis dening JK Rowling, minangka lanjutan saka saga Harry Potter. Kabeh asil saka adol menyang amal kanggo proyek sing kolaborasi karo bocah sing paling butut ing donya, liwat perusahaan Comic Relief.

Ya, Joanne Rowling minangka pena sing nguripake jagad iki sing luar biasa. Kasunyatan sing menarik yaiku panulis njupuk jeneng samaran JK Rowling kanggo rekomendasi saka editor. Wong kasebut menehi saran, supaya sukses ing Inggris, luwih becik ora duwe jeneng wanita ing sampul bukune, amarga bakal nyuda minat para pamaca. Anehe yaiku, Sanajan Rowling entuk sukses sing dikarepake, dheweke tetep ditolak dening para penerbit.

Ngadhepi kasunyatan sing luar biasa ing masarakat sing seneng karo panulis pria, Joanne mutusake nggunakake inisial lan nambah basa K, dhisikan jeneng mbah putri kasebut yaiku Kathleen. Kanthi cara iki, dheweke ngrampungake jeneng samaran kanggo pria JK, sing uga jeneng asmane nggawe dheweke misuwur banget karo saga babagan penyihir cilik sing jenenge Harry Potter.

Latar mburi JK Rowling

Sadurunge nulis karya agung dheweke, dheweke duwe sketsa saka rong novel diwasa, sanajan iki jebule ora wani nerbitake. Uripe ora apik banget, pegatan sing ala amarga dilecehke lan dadi ibu tunggal, nggawe dheweke dadi kahanan ekonomi sing ora apik.

Ing wektu paling ala sajrone urip, kanthi sumber sithik, Rowling nggawe buku Harry Potter sing pertama sawise numpak sepur. Miturut akun dhewe, perjalanan kasebut wis katon lan nalika dheweke mudhun saka kreta, dheweke wis duwe deskripsi kabeh karakter sing katon ing buku pisanan.

Sukses saga ing saindenging jagad iki kanthi cepet ndadekake dheweke dadi miliarder, wong pisanan sing entuk jutaan dolar mung kanggo nulis buku. Rowling didaftar minangka wanita paling sugih ing Inggris, kanthi akeh penghargaan kanggo pakaryane ing saindenging jagad.

Sinau magizoologi

Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake yaiku seri buku sing ana gandhengane karo saga Harry Potter. Sajrone plot pesulap Inggris sing narik kawigaten masarakat ing saindenging jagad yaiku teks-teks babagan magizoologi sing dadi bagean saka pasinaon ing Hogwarts.

Kita bisa ngomong kaya ngono Buku iki nduweni loro crita, sing diceritakake ing film Harry Potter, lan kisah nyata. Sing pertama ngobrol babagan salah sawijining buku teks utama kanggo siswa sihir, lan sing nomer loro minangka karya komplementer saka saga lan banjur uga dadi film.

JK Rowling.

Panulis JK Rowling.

Sampeyan kudu matesi wiwitane dikira nggawe trilogi film adhedhasar Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake. Nanging, JK Rowling pidato ing Twitter ing 2016 lan ujar manawa ana 5 film sing bakal nggawe kabeh pengiriman. Pratelan panganggit iki nyebabake emosi gedhe ing antarane para pandhereke buku, lan iki ora muspra, amarga buku-buku ing saga Harry Potter kalebu sing paling cocog karo film.

Buku iki nerangake babagan magizoologi, sawijining ilmu sing nyinaoni babagan 75 spesies kewan magis. ditemokake ing macem-macem negara ing jagad iki.

Pambuka Albus Dumbledore

Miturut alam semesta gaib Harry Potter, prolog buku iki ditulis dening kepala sekolah Hogwarts, Albus Dumbledore, sing negesake manawa teks iki minangka salah sawijining dhasar sing kudu diduweni saben siswa ilmu sihir.

"Karya karya Newt Scamander disetujoni dadi buku teks Hogwarts School of Magic lan Sorcery wiwit diterbitake kaping pisanan, lan akeh penghargaan kanggo biji sing apik sing dipikolehi para siswa ing kursus Care of Magical Makhluk., sanajan dudu buku sing diresmikake kanggo nggunakake akademik murni ", nuduhake Dumbledore ing prolog".

Isi saka Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake

Buku iki ngomong babagan kewan hebat utawa kewan gaib sing ditliti dening Newt Scamander. Nanging, diklarifikasi manawa ana sawetara makhluk hebat sing durung ditliti ing teks iki.

Bab pisanan ing buku kasebut nerangake apa kewan utawa kewan sing hebat., nyritakake babagan sejarah pengetahuan Muggle babagan kewan sing hebat lan kenapa dheweke kudu didhelikake. Penting kanggo njlentrehake manawa "Muggles" minangka wong sing ora sekti.

Scamander ora bakal kelangan rincian sajrone pangembangan buku, dheweke nuduhake papan aman kanggo makhluk, kontrol, penjualan, lan uga ngomong babagan pentinge magizoologi lan klasifikasi sing digawe dening Menteri Sihir. Basa sing digunakake ringkes, nanging narik ati, lan bisa narik kawigatene pamaca.

Mesthi wae Buku kasebut nggambarake kewan sing hebat banget, ing dhaptar wiwit A nganti Z. Sawetara sing diandharake yaiku: achromantula, jaran swiwi, centaur, kepiting geni, phoenix, naga, nigger, srigala srengenge, gnome, ula laut, troll, lan unicorn, kanggo sawetara jeneng.

Kutipan JK Rowling.

Kutipan JK Rowling.

Buku sing ana gandhengane karo saga

Klompok iki dununge buku-buku ing Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake, sing luwih mengko tinimbang saga, sanajan, miturut kronologi jagad sihir Harry Potter, dheweke ditulis luwih dhisik. Iki minangka karya sing kudu ana penggemar saga yen pengin ngerti babagan dunia gaib sing digawe dening JK Rowling.

  1. Quidditch liwat jaman
  2. Kewan sing hebat lan ing endi bisa ditemokake
  3. Tales of Beedle the Bard
  4. Harry Potter lan bocah sing dikutuk

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)