Ken Follet duwe ulang taun. Frasa saka 6 novel sing paling misuwur

Ken follet lair tanggal 5 Juni 1949 ing Cardiff, Wales, lan suwe-suwe dadi salah sawijining panulis paling misuwur lan maca kabeh jagad. Amarga bakal ana sawetara manungsa sing durung maca Pilar bumi. Kanggo sing isih tetep pilih tembung saka 6 novel sing wis nyelehake ing endi: a referensi literatur kontemporer populer.

Ken follet

Follet minangka salah sawijining panulis sing dheweke luwih ngerti babagan cara nggayuh masarakat umum. Nyebrang kanthi gampang utawa bola-bali karo crita sampeyan alur sejarah lan nada folkloric, sing ora ana sing bisa nolak yaiku duweke mupangate kanggo nggayuh para pamiarsa (mayoritas) sing ora duwe masalah karo konsep-konsep ing sastra kasebut.

Dheweke wis ganti minggu iki ing televisi adaptasi novel sing paling misuwur, Pilar bumi. Nanging versi apa wae mesthi kurang saka tulisan asline. Lan sanajan sukses dibaleni maneh karo buku-buku sabanjure, Sawetara wong ora duwe pengaruh sejarah nggawe konstruksi Katedral Kingsbridge abad pertengahan. Utawa tutugan ing trilogi, Jagad tanpa wates y A kolom geni dheweke uga ora bisa ngatasi.

Liyane karya

Trilogi saka Abad iki digawe saka Tibane raksasa, Mangsa jagad y Ambang kalanggengan. Lan liyane kaya Kuncine yaiku ing Rebecca, Ing target, Risiko dhuwur, Kembar nomer telu utawa ing cangkeme naga. Iki minangka kompilasi ukara saka sawetara wong.

Pilar bumi

  • Aku tresna sampeyan kaya angin gedhe, kaya singa, kaya bebendune sing ora bisa nahan.
  • Philip sadhar yen, ing perang sipil, korban pertama yaiku keadilan.
  • Sumpah mung tembung! Ora ana sing mbandhingake karo iki. Iki nyata, iki sampeyan lan aku.
  • Biyen sumpah yaiku nggawe nyawa sampeyan ing bebaya, biyen dheweke ujar. Aja sumpah kajaba sampeyan luwih seneng mati tinimbang nglanggar janji.

Tibane raksasa

  • Loro wong diwasa sing saling tresna kudu bisa njupuk keputusan bareng, tanpa kudu manut karo siji liyane.
  • Kemampuan kanggo ngrungokake wong pinter sing ora setuju karo sampeyan yaiku bakat sing angel ditemokake.
  • "Ora, aku ora bakal ngina Lord Fitzherbert utawa Pak Perceval Jones," jarene karo nuduhake loro topi ndhuwur ing baris ngarep. Aku mung ngomong: purun, sampeyan sejarah.

Mangsa jagad

  • Erik minangka salah sawijining wong sing ora duwe budi sing wedi banget urip lan dheweke luwih seneng urip dikuwasani panguwasa wesi lan dikandhani apa sing kudu ditindakake lan dipikirake dening pamrentah sing ngakoni ora ana perselisihan. Dheweke idiot lan mbebayani, nanging ana akeh wong sing kaya dheweke.
  • Luwih becik nandhang akibat saka piala tinimbang lungguh kanthi tenang lan ora nindakake apa-apa.
  • Yen sampeyan ora melu, apa sing salah yaiku sampeyan.

Wong saka St. Petersburg

  • Hubungan katresnan ora padha karo ibadah. Dewa disembah. Mung manungsa sing bisa ditresnani. Nalika nyembah wanita, kita ora bisa nresnani. Banjur yen ngerti yen dudu dewa, kita sengit. Sedhih banget.

Papan sing diarani kamardikan 

  • Dokter nyelehake tangane ing kuil lan rasane entheng nganggo driji.

- Apa sampeyan bingung?

-Kasih lan bebrayan bingung aku, nanging ora kok sirahku lara.

  • Dheweke ngerti yen bioskop lan dolanan wis ana, nanging dheweke ora nate mbayangake manawa bisa dadi kaya sing dideleng saiki: panas, asap saka lampu, kostum jaman sing luar biasa, praupan sing dicet, lan prekara kasebut. Ndhuwur kabeh, emosi ... Nesu, katresnan sing hasrat, rasa iri lan gething kasebut kanthi jelas makili manawa jantunge ngalah ing dhadhane kanthi emosi sing padha kaya sing bakal dirasakake yen kabeh kedadeyan nyata.

Penerbangan pungkasan

  • Mung ana bedane yen bisa ngubengi jagad kanthi endhas, dudu dibuwang minangka tandha malu.
  • Kita mikir yen ngalami penghematan, nanging ora ngerti tegese tembung kasebut.
  • Pendhiri agama Kristen uga nyebabake sawetara masalah.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)