Karakter anyar gabung karo jagad Winnie the Pooh nalika mengeti 90 taun

108415895_winnie_the_pooh-xlarge_trans++twBXkZaN6uD_MQfk8bGE-WBD2SmpBCyRbmhhLM6g_bI

Katon yen Hutan Atus hektar bakal ngalami paningkatan sithik. Wis dingerteni karakter anyar sing bakal mlebu ing jagad kasebut misuwur Winnie the Pooh. Warta iki sadurunge ngrayakake 90 taun terbitan buku AA Milne. Diilhami dening foto saka penulis lan putrane Christopher Robin Milne bebarengan karo penguin dolanan, karakter anyar iki bakal gabung karo Christopher enom lan kanca-kancane Winnie the Pooh, Piglet, Rito, Owl, Rabbit, Cangu, Ior lan Tigger.

Muncul pertama Penguin, karakter anyar saka Winnie the Pooh

Penguin bakal penampilan pertamane ing crita cekak sing diarani "Ing Penguin Teka ing Forrest" (ing basa Spanyol, Penguin kasebut tekan alas), ditulis dening Brian Sibley. Crita iki bakal dadi bagean saka patang dongeng musim sing bakal dilebokake ing sekuel "The Best Bear in All the World" (ing basa Spanyol, Bear paling apik ing saindenging jagad) lan samesthine bisa diterbitake nganggo basa Inggris kanggo Oktober ngarep.

Penguin terinspirasi dolanan saka foto ing ngendi putra penulis katon

Kaya kasebut ing ndhuwur, kanggo nggawe karakter iki, Sibley diilhami dening foto ing ngendi Christopher Milne katon main ing lantai ruangan karo penguin kasebut lan karo boneka boneka sing inspirasi Winnie the Pooh.

"Kanggo wong sing tresna karo Winnie the Pooh wiwit cilik, ide ngunjungi Hundred Acre Wood kanggo golek crita anyar pancen nyenengake. Nanging, sawise sinau lan nulis babagan karya-karya AA Milne, iki uga angel banget. Nanging, kanggo aku, tantangane luwih saka mung nyoba main AA Milne ing game sastra dhewe. Ing tangan liyane uga pengin golek cara sing sukses kanggo ngenalake karakter anyar ing jagad Pooh, nalika lengkap ing nada lan gaya buku asli. "

Gagasan Pooh ketemu penguin Kayane ora ide sing luwih adoh tinimbang dheweke ketemu karo kangguru lan macan ing alas Sussex, mula aku wiwit mikir apa sing bisa kedadeyan, yen ing dina salju, Penguin nemokake dalan menyang jagad Pooh. "

Penguin, pelengkap crita sing sampurna

Saliyane, pamilik properti Pooh, Rupert Hill, komentar manawa karakter Penguin, adhedhasar dolanan nyata dening Christopher Robin dhewe, bakal dadi pelengkap sing sampurna sing bakal laras karo buku klasik uga iku bakal dadi pajeg kanggo AA Milne.

Kaya dolanan liyane, bisa uga saka department store Harrods

Kaya paraga liyane ing sejarah sing menehi inspirasi marang karya Milne, uga penguin dolanan sing digambarake dipercaya sadurunge wis dituku saka department store Harrods.

"Departemen dolanan ing ngendi Mbak Milne tuku beruang ikon ngatur macem-macem kewan boneka. Ing taun-taun awal abad kaping-20, penguin dolanan njeblug popularitas kanthi eksploitasi penjelajah Antartika kayata Shackleton lan Scott sing narik kawigatene masarakat. Kita yakin yen dolanan ing foto kasebut bisa uga Squeak, sing digawe ing katalog 1922 lan asale saka Pip, Squeak lan Wilfred, kartun sing populer. "

Winnie the Pooh, buku anak favorit

Bear paling apik ing saindenging jagad (ing basa Spanyol, Bear paling apik ing saindenging jagad) bakal dadi sekuel kaping pindho sing sah wiwit Milne Winnie the Pooh (1926) lan Pooh's Corner House (1928), disusul karo Return to the Hundred Acre Wood (2009).

Winnie the Pooh mentas dijenengi Karakter Buku Anak Favorit ing Inggris uga Buku Anak Favorit 150 taun kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.