Kantor Jahat, cicilan kaping telu saka Detektif Cormoran Strike

Kantor ala

Ngenalke cicilan kaping telu saga Cormoran Srtike, "Kantor Jahat". Ditandhani nganggo jeneng samaran Robert Galbraith, JK Rowling bali kanggo ngejutake novel iki karo kita.

Sawise hits "El canto del Cuco" lan "El gusano de seda", Galbraith nggawe ketegangan maneh saka kaca pisanan. 

«Kantor Ala »bisa uga novel paling kuat saka telung cicilan kasebut. Ing kesempatan iki, plot kasebut ora mung bengkong nanging uga ana gandhengane karo protagonis.

Saka novel pertama Galbraith menehi karakter unik banget kanggo kita. Detektif Strike ora dingerteni. Putrane penyanyi misuwur lan a grup, kanthi masa kanak-kanak sing angel lan karir militer sing entuk kekuwatan, nggawe protagonis sing menarik saka wiwitan.

Strike lan asistene Robin, nampa paket kanthi sikil sing diamputasi nalika esuk. Kanthi yakin, detektif ngerti manawa penggawean kasebut dendam murni. Papat tersangka tetep ana ing crosshair Strike. Bebarengan karo kancane, Cormoran bakal katon ing kabeh warna kanggo mbedhong pembunuh macabre kasebut.

Strike, sing ora disenengi karo akeh polisi sawise ngrampungake kasus sing ora bisa ditindakake, kudu ora diselidiki. Sanajan ana peringatan saka polisi, dheweke bakal nindakake kabeh cara kanggo nggoleki sapa sing pengin mateni dheweke.

Sajrone novel kasebut, Galbraith bisa uga mbingungake kita kanthi suwe. Hubungan antarane papat tersangka lan tindak pidana kasebut bisa ditindakake. Kabeh kanthi alasan kanggo males ukum marang protagonis duwe sebab sing luwih tuwa tinimbang alasan peteng lan apik kanggo nyasarke, yaiku detektif lan sing maca, saben kemajuan sing diselidiki.

Kanggo pembuangan saka saga iki, pungkasane Strike lan Robin, dheweke mulai ngerti yen ana prekara sing luwih saka hubungan profesional sing nyawiji. Kasus iki ndadekake hubungan karo rong karakter kasebut diwatesi, emosional lan profesional uga. Minangka penasaran, judhule buku, kaya bab-bab kasebut, adhedhasar lagu dening Kultus Öyster Biru, klompok rock psychedelic lan abot wiwit taun 70-an lan 80-an.

Kaya kabeh buku (utawa meh kabeh), ana sawetara "buts". Yen kita kudu mbukak sawetara novel, bisa diarani ing asile cepet banget gegayutan karo irama umum narasi. Wasana ... apik, nanging bisa uga sethithik «tukang gawe film".

Aja diapusi karo rong negatif cilik kasebut. Iki minangka buku sing kudu diwaca, nyatane, kita wis ngetung wulan nganti cicilan sabanjure.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Interrobang ngandika

    Lan babagan aku, nalika wis maca kabeh Harry Potter lan aku durung wani karo seri iki sing bakal memenuhi kaloro pilihan (penulis lan genre)?

    1.    Diana Millan ngandika

      Aku nyaranake banget! Kasunyatane yaiku yen aku maca sing pertama tanpa ngerti manawa Rowling ana ing jeneng samaran, lan dheweke pancen migunani!
      Thanks!

bool (bener)