6 saka kanca sastra sikil papat paling apik

Dheweke minangka kanca sing paling apik, sing paling setya lan setya. Dheweke wis bareng karo kita wiwit jagad iki jagad. Dheweke ngancani kita ing petualangan lan kesalahane, ing lelungan, drama lan kabungahan, ing kabeh perkara. Ora bisa diterangake, ana sing ora seneng utawa wedi karo dheweke. Nanging wong sing durung duwe segawon ora bakal ngerti perasaan apa sing diilhami.

Lord Byron luwih milih dheweke tinimbang wong. Dheweke bener. Kabeh bisa menehi sampeyan kabeh kanthi ndeleng sampeyan. Utawa takon sampeyan. Lan dheweke mesthi ora prelu ngomong. Dheweke ora duwe syarat marang bendarane, apik lan uga ala, supaya luwih apik lan luwih elek. Ing kasunyatan lan fiksi. Asu uga nulis kaca lan kaca petualangan sing ora ana tandhingane. Dadi, kanthi rasa tresnaku tanpa syarat sing dakkarepake kanggo dheweke, dina iki aku nulis babagan sawetara segawon sastra kasebut. Kenangan uga kanggo wong-wong sing wis ngliwati uripku.

Lha ayo dideleng. Aku bakal miwiti karo para leluhur kabeh mutts sing ana ing jagad iki, yaiku serigala. Lan aku bakal mungkasi kekirangan.

akela

Lanang alpha saka komplotan Seeonee, saka Buku alasdening Rudyard Kipling. Akela minangka wong sing njupuk keputusan kanggo nampa Mowgli minangka salah siji saka sampeyan. Uga yaiku serigala sing paling wicaksana lan paling wani. Lan sampeyan nuwun sewu banget amarga tiwase perang ing Anjing Jaros.

Fantasi

Aku wedi manawa jutaan pamaca lan pandherekipun Game saka tahta kulit kula urip yen aku nglilani. Dadi, mesthine. Ora bisa jeneng ing Serigala Putih saka Jon Snow sing misuwur. Cerdas lan licik, Ghost duwe sentuhan supranatural sing nyebarke saga sing misuwur George RR Martin.

Jumble lan Tim

Jumble lan Tim minangka segawon nalika isih cilik, saliyane karo daging sing ana ing getih. Yen sampeyan maca buku ing sampul kasebut, sampeyan wis padha umure saya. Lan liya-liyane. Nanging ora ana edhisi utawa edhisi anyar sing ganti Guillermo Brown oke Wong lima. Utawa kanca-kanca sikil papat sing ora bisa dipisahake. Kuciwo lan tansah ngulandara, Jumble lan Tim mesthi dadi segawon sing kita kabeh pengin duwe anak-anake

Kita kabeh lunga saka wong-wong sing Diusir sapisan lan kita kabeh ngubengi misteri sing ngatasi Jorge lan sedulure. Nanging kita uga ngerti manawa duwe mripat sing waspada utawa babakan peringatan saka Jumble lan Tim. Dheweke bakal njaga supaya kita ora bisa ditemokake karo shenangan kita, utawa wong jahat sing tugas sing nggoleki kita kaya nalika ngrampungake misteri kasebut.

Buck

Sampeyan ora bisa kantun protagonis iso lali saka Telpon saka alam bébas, saka Jack London. Salah sawijining tokoh anjing paling penting ing sejarah pustaka. Sampeyan minangka salah sawijining paling conto kabeh nilai doggy sing ana lan London ngerti carane njlentrehake kanthi cara sing hebat. Sapa wae sing ora seneng karo asu, kudu ketemu Buck.

Bullseye (Akurat)

Kanggo pungkasan, apa sing dikandhakake, kekirangan. Mungkin kanggo dadi sing paling anti-pahlawan, dianiaya lan dikalahake. Lan iku karakter favoritku. Aku luwih seneng jeneng asline ing basa Inggris, luwih sonor. Lan ana sing duwe gambar utama ing artikel iki.

De Oliver, musik 1968. Iki minangka salah sawijining versi film Oliver Twist, klasik saka dickens. Lan, antara liya, mbintangi Oliver Reed sing hebat, sing lair kanthi tepat kanggo nggambarake karakter sing paling ngganggu, ngganggu lan jahat. Dadi dheweke nyulam kejem lan kejem Bill Sikes, salah sawijining favorit saka kabeh karya Dickens.

Sikes mesthi dikancani Bullseye, terre bantheng putih kanthi titik ing mripat tengen. Bullseye yaiku conto sing sampurna yaiku segawon bisa dadi tuane paling apik lan paling ala. Lan dheweke uga sengit kaya Sikes, nanging kaya kabeh segawon, kasetyan total senadyan planggaran terus-terusan sing diwenehake bendarane. Nganti pungkasane dheweke mati nyoba nylametake nyawane. Lan maca utawa nonton adegan sampeyan mesthi mikir yen sing paling pantes mati paling gedhe yaiku Sikes, amarga Aku mesthi pengin nyimpen Bullseye.

Oalah, Ana akeh liyane, nanging aku ninggalake kene. Sampeyan uga nambahake kedadeyan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.