Joe Hill. Raja isih dadi raja teror

Bukit Joe minangka salah sawijining panganggit sing mung bisa nulis novel-novel horor. Kaping pisanan, amarga sampeyan mung kudu ndeleng praupane supaya dheweke ngelingake wong liya. Lan nomer loro amarga, tenan, yen ana bapakne, Stephen King. Nanging bocah kasebut pengin ndhelikake nalika miwiti, amarga ana bandhingan sing sengit. Nganti, yen wis sukses dhewe, dheweke ora peduli yen wis dingerteni.

Joseph Hillstrom King wis olèh warisan ing getih beracun teror lan dheweke uga wis ngukir karir kanthi apik dadi panulis laris saka genre sing mesthi narik. Kuwi bayangane bapake Gedhe banget? Ya, ana selera kanggo kabeh wong. Lan sing seneng kesulitan, ana rong jenius saka kulawarga sing padha utawa bisa uga padha, luwih apik tinimbang sing apik. Ya ngono review sawetara bukune.

Bukit Joe

Aku teka ing Joe Hill nalika musim panas. Sampeyan plancongan lan pengin maos evasion. Aku wis debut karo Setelan wong mati, 2007, lan, sanajan aku wis ngetung kaping pirang-pirang Aku dudu jinis medeni, Aku biasane maca sawetara wektu. Dadi aku njupuk edhisi kanthong menyang pantai. Lan aku seneng. Uga Aku ngalami wektu sing ala, mesthine, lan dheweke durung ngerti manawa dheweke ngerti Stephen King, sing durung dakwaca apa-apa, nanging sejatine aku wis ndeleng sawetara sewu adaptasi critane.

Hill padha karo cara, kalebu ing laris lan versi bukune kanggo bioskop. Ghaib paling medeni digabungake karo alur cerita sing apik lan maca kanthi apik, bisa uga tanpa mbuwang roket babagan gaya utawa kualitas narasi, umpamane. Dheweke uga wis makarya ing genre crita con Memedi lan sing saka komikkaro Locke & Kunci. Wis ana sawetara judhul, nanging aku maneh telung priksa iki.

Sawetara buku

Setelan wong mati

Novel anggitane debut, nyritakake babagan Jude Coyne, lintang rock pensiunan. Dheweke urip ing omah gedhong mung karo manajer lan pacare sing luwih enom tinimbang dheweke. Lan iku tukang nglumpukake obyek sing ana gandhengane karo gaib. Hobi kasebut bakal nuntun dheweke nawarake memedi ing lelang online, lan sawetara dina mengko, dheweke nampa kothak berbentuk jantung aneh sing ngemot setelan wong sing wis mati. Lan mesthi, memedi sing, Craddock, ora suwe bakal katon. Kaping pisanan, kanthi cara sing alus banget nanging ora suwe bakal dadi banget ngancam. Nalika manajere nglalu, Coyne lan pacare mutusake nylametake nylametake nyawane. Nanging babar pisan ora bakal gampang.

Tanduk

Apa duweke kapindho novel lan ing njero protagonis yaiku a wong yen ing sawijining dina dheweke tangi turu sawise wengi pesta. Kanthi medeni, dheweke nemokake ing bathuke sungu setan wis metu lan iku, saliyane, a daya gaib ngidini sampeyan maca pikirane sing paling ora bisa dikandhani wong liya.

Fuego

Bukit ngangkat a tataran casi apokaliptik endi a wabah asale ora dingerteni wis nyebar ing endi-endi. Dokter ngarani "Trichophyton draco incendia," lan ing saindenging jagad iki diarani Skala naga, siji spora sing tandha kulit sing kena infeksi bintik ireng lan emas sadurunge digawe kobongan. Lan ora ana obat utawa obat penangkal.

Protagonis yaiku Harper Grayson lan dheweke dadi perawat. Dheweke wis omah-omah, makarya ing rumah sakit lan nambani wong lara sing dheweke ndeleng meh saya kobong. Nalika kena infeksi, dheweke dadi hamil lan garwane njupuk keputusan sing drastis, Harper mutusake yen dheweke kepengin urip lan mlayu. Nanging dheweke uga ngerti John Rookwood, petugas pemadam kebakaran sing mestine iku, sanajan kena infeksi uga, ora kobong lan wis sinau murup lan nggunakake geni minangka tameng para korban lan gaman tumrap wong-wong sing pengin ngilangi wong sing kena infeksi. Kalorone bakal padha karo kamp sing didhelikake ing endi sing lara ngungsi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.