JK Rwoling mbantah teori paling anyar: "Lupine kena AIDS"

Remus Lupine

Panulis JK Rowling bosen karo warta sing menehi komentar lan desas-desus babagan karakter Harry Potter lan kayane ora bakal mandheg sanajan gosip kasebut bisa dibantah kanthi gampang. Ana akeh desas desus sing wis suwe banget lan dheweke nganggep wis wayahe nolak, kaya sing nembe dikandhani sawetara dina kepungkur.

Pratelan pungkasan sing dikumpulake ing web yaiku lpenyakit watak Remus Lupine, guru sing dimainake David Thewlis ing film kasebut, yaiku kiasan babagan penyakit kaya HIV lan AIDS.

Ing e-book paling anyar, diterbitake tanggal 6 September, panulis nulis ing ngisor iki:

"Kabeh jinis tahayul kayane ana ing sekitar kahanan sing kena getih, bisa uga amarga tabu sing ngubengi getih kasebut. Komunitas penyihir rawan histeria lan prasangka kaya Muggle dhewe, lan karakter Lupine menehi kula kesempatan kanggo mriksa sikap kasebut. "

Kajaba iku, panulis wis ngungkapake liwat jaringan sosial Twitter babagan warta iki iku ora nganggep "lega" manawa akeh sing percaya, nuduhake manawa ana akeh poin sing bakal musnah miturut sawetara wawancara sing ditindakake 17 taun kepungkur.

"Remus Lupine. Sing diarani 'wahyu' sing saiki wis didaur ulang saka wawancara sing ditindakake 17 taun kepungkur. "

"Dheweke takon apa prilaku Lupin marang wong liya bisa ditemokake minangka kiasan kanggo kondisi stigmatisasi. Aku setuju yen bisa. "

"Pancen, kanthi perkiraan konservatif, 90% "wahyu" sing terus ditampilake babagan karakter Harry Potter wis didaur ulang nganti pirang-pirang taun".

Penampilan pertama Lupin teka ing buku kaping telu ing seri kasebut, "Harry Potter lan Tawanan Azkaban."

Minangka warta paling anyar, panulis, JK Rowling, wis nulis skrip kanggo film prequel Fantastic Beasts lan Where to Find Them, dibintangi Eddie Redmayne, Katherine Waterston lan Colin Farrel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.