Neuralisme, dening tangan Pilar Fraile, sing ditandatangani paling anyar saka omah penerbitan Caballo de Troya.

Neo-naturalisme ing tangan Pilar Fraile kanthi Keuntungan Urip ing Negara.

Neo-naturalisme, tren sastra sing misuwur, dadi ahli warise kanggo master kayata Cela lan Delibes.

Jaran Troy minangka segel saka gigantic Kelompok penerbitan Random House Penguin, sing duwe ide langka fungsi minangka omah penerbitan independen cilik, sing dituju nemokake bakat sastra anyar sing kesasar, nganti luwih utawa luwih sithik, saka kritéria komersial saka wayahe.

Saben taun kepala editor tanggung jawab milih enem buku kanthi enem penulis. Penyunting, penulis misuwur ing jagad sastra, Elvira Navarro (2015), Alberto Olmos (2016), Lara Moreno (2017) lan Mercedes Cebrián (2018).

Pilar Fraile, Kauntungane Urip ing Negara.

Karya pungkasan sing wis dirilis karo omah penerbitan Caballo de Troya, dening tangane Mercedes Cebrián, yaiku novel neo-naturalis, Keuntungan Urip Negaradening Pilar Fraile

Pilar Fraile Amador (Salamanca, 1975), profesor filsafat ing Baccalaureate lan dhokter ing Teori Sastra saka UCM, yaiku panulis macem-macem sing wis nerbitake puisi, crita lan karangan.

En Keuntungan urip ing negara, panulis ngadhepi masarakat pedesaan karo para pemukim anyar sing ngungsi kutha sing golek urip beda, ruang lan alam, ing endi bisa mlayu sawise pirang-pirang dina ing kantor tertutup ing lanskap beton. Novel sing njelajah karukunan perasaan, rasa ora aman, tonggak sejarah cilik saben dina urip ing njero tragedi. Lan tentrem utawa gelisah digawa ing njero, lan memedi kita ora bisa uwal kanthi mung mindhah.

Neo-naturalisme, kanthi tangan Pilar Fraile, kanthi Kauntungan Urip ing Pedesaan.

Neo-naturalisme, kanthi tangan Pilar Fraile, kanthi Kauntungan Urip ing Pedesaan.

Neorrurarlism.

Neo-naturalisme yaiku a gerakan sastra anyar, Abad XXI, ahli waris klasik ing abad kepungkur, kaya Miguel Para sedulur o Camilo José Cela. Kanthi warisan tartamtu saka lingkungan sing nindhes khas para wong tuwa saka genre kasebut, Pilar Fraile ngirimake literatur menyang omah perumahan dibangun ing tengah-tengah papan lan anyar kedadeyane migrasi sing saka kutha menyang kutha-kutha ora dikalahake dening boom real estate, sing cukup cedhak karo kutha-kutha gedhe sing bisa ditindakake lan, ing wektu sing padha, gampang adoh kanggo njaga urip "pedesaan" sing diidham-idhamake dening akeh warga kutha lan uga ana mitologis kaya sing kedadeyan  Keuntungan Urip Negara.

Kanthi jaman kepungkur ing tetanggan periferal, digedhekake ing flat cilik lan kurang dibangun, rame ing lingkungan ing endi blok kasebut ora bisa dibedakake saka siji liyane, ing endi privasi dikepung amarga ora ana papan, para protagonis Kaluwihane Urip ing Negara, Alicia lan Andrés, Dheweke golek kutha ing kutha sing bakal dikepengini ing kutha kasebut, dadi wong liyo ing kaloro papan kasebut, ing antarane awake dhewe lan kanggo awake dhewe. Mung putrine, Miranda cilik, sing bisa ngeterake rasa seneng ing endi wae.

Trojan Horse wis milih kesempatan kanggo sastra iki intim, wicaksana, karakteristik segel, sampurna diwaca ing wayah sore kesed lan kesed.

2019: Kaya saben taun, alamat anyar ing Trojan Horse.

Ing taun 2019 pilihan saka enem karya sing bakal diterbitake bakal diwenehake ing tangan wong loro, Luna Miguel lan Antonio J. Rodríguez. Tujuane? Wenehi swara kanggo panulis sing lair ing pungkasan taun suwidakan taun puluhan puluhan puluhan puluhan puluhan taun, non-fiksi, feminisme lan kaya biasane, literatur kultus sing ora cocog karo sirkuit penerbitan sing biasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.