Ing sepatune Valeria

Ing sepatune Valeria

Sampeyan wis mesthi nate krungu Ing sepatune Valeria. Sampeyan bisa uga nggandhengake karo buku utawa seri Netflix. Utawa karo kalorone. Mula, wektu iki kita pengin fokus ing buku kanggo ngrembug babagan apa sing bisa ditemokake ing buku kasebut.

Yen sampeyan durung menehi kesempatan, utawa kepengin ngerti apa kudune diwaca sawise ndeleng seri aksi langsung, iki wangsulane dilema sampeyan.

Sapa sing wis nulis ing sepatune Valeria?

Sapa sing wis nulis ing sepatune Valeria?

Panulis lan pangripta jagad Valeria yaiku panulis Elisabet Benavent. Panulis iki lair ing taun 1984 ing Valencia lan sinau Komunikasi Audiovisual ing Universitas Valencia, uga Master ing Komunikasi lan Seni saka Universitas Complutense Madrid. Dheweke kerja ing perusahaan multinasional. Nanging, wiwit isih cilik, dheweke kepengin banget maca lan uga nulis.

Dadi ing sawijining dina, dheweke mutusake ide sing bisa ditemokake lan ing 2013 dheweke nerbitake novel pertama: Ing sepatu Valeria, sing diterusake karo sisa buku sing nggawe saga.

Wis adol luwih saka 8000000 kopi lan malah buku pertama wis diadaptasi dadi serial televisi sing diproduksi Netflix.

Apa sing ana ing sepatune Valeria

Ing sepatune Valeria, kita nemoni paraga utama, Valeria. Dheweke umure wiwit rong puluhan taun, lan urip ing kutha sing ora diarani penulis, uga ora nemtokake ruang temporal (wulan tartamtu, setaun, lsp).

Valeria Dheweke saka Madrid lan wis omah-omah, nanging rasa tresna sing ditrapake kanggo pasangane, lan sing tuwuh nalika remaja, kayane wis luntur. Dheweke dadi panulis, mula nalika nggoleki materi novel liya, dheweke metu karo kanca-kancane, Nerea, Lola, lan Carmen. Ing pesta kasebut, dheweke ketemu karo Victor, lan kekarone wiwit nyambung.

Plot kasebut bakal fokus ing hubungan sing ana ing antarane Víctor lan Valeria, lan kepiye dheweke kudu ngatasi kahanan sing lagi urip, amarga dheweke wis omah-omah, sanajan dheweke ora seneng banget karo pasangane. Mesthi wae, aja mikir manawa ing buku pisanan sampeyan bakal ngerti kedadeyan karo karakter, amarga iku buku pertama ing saga.

Paraga utama

Ing sepatune Valeria, dheweke duwe akeh karakter sing bisa disorot. Nanging sing paling penting yaiku:

  • Valeria. Protagonis, wanita sing nduweni karakter sing mantep banget, nanging nyatane beda banget karo penampilane.
  • Lola. Dheweke ora seneng diarani Dolores, dheweke pancen ayu banget, canggih lan siji wengi.
  • Carmen. Dheweke paling tresna, ngalamun lan tulus banget nalika ngomong.
  • Nerea. Dheweke dadi kanca paling apik Valeria wiwit umur 14 taun, ayu banget lan asale saka kulawarga sing sugih. Kadhangkala dheweke polos banget lan bisa uga katon adhem.
  • Adrian Dheweke bojone Valeria, sing wis ora duwe hubungan apik.
  • Víctor. Dheweke dadi kancane Lola lan, nalika ketemu karo Valeria, dheweke rumangsa duwe sesambungan sing kuat.

Apa buku liyane ing saga

Apa buku liyane ing saga

Kanthi sepatu Valeria, sampeyan ora duwe buku kanthi wiwitan lan pungkasan, nanging a saga kasusun saka papat. Kabeh mau nawakake temporal lan urutan kedadeyan sing kedadeyan karo paraga. Apa tegese sampeyan kudu maca kabeh? Ya ora. Biasane panulis ninggalake dheweke rada tertutup, nanging akeh sing ora dingerteni. Yen sampeyan wis kecanthol, sing paling aman yaiku, sawise sing kaping pisanan, sampeyan bakal entuk telu ing ngisor iki.

Lan apa buku-bukune? Nah:

  • Ing sepatune Valeria. Kaping pisanan saka saga lan ngenalake sampeyan babagan karakter. Ana sing ujar manawa paling ringkih, nanging uga amarga dadi presentasi.
  • Valeria ing pangilon. Terusake kabeh kedadeyan ing buku pertama, lan advance sing ora mung duwe Valeria minangka protagonis, nanging uga kanca-kancane.
  • Valeria kanthi warna ireng lan putih. Pérangan kaping telu kudu ngadhepi kasunyatan sing ora dikarepake, nanging nyebabake rasa kontradiksi.
  • Valeria wuda. Pungkasan saga lan kisah kanggo crita Valeria, nanging uga kanggo kanca-kancane.

Ing sepatu Valeria, seri Netflix

Ing sepatu Valeria, seri Netflix

Kaya sing wis kasebut sadurunge, sepatu saga In Valeria duwe adaptasi seri. Netflix minangka wong sing entuk hak adaptasi lan wis nerbitake pirang-pirang musim.

Saiki, wong-wong sing wis maca novel lan ndeleng seri kasebut wis "ora nyenengake", amarga kalorone duwe titik sing padha, nanging akeh sing ora nyata kedadeyan ing fiksi.

Mula, yen sampeyan pengin ngerti tenan apa sejatine Valeria, kanca lan karakter liyane, disaranake sampeyan maca buku amarga ora bakal nguciwani sampeyan.

Napa diwaca novel

Pungkasan, kita ora pengin ninggalake topik iki tanpa menehi alasan sampeyan maca ing sepatu Valeria, dening Elisabet Benavent. Kajaba iku yaiku novel pertama sing diterbitake penulis Valencian iki, lan yen sukses banget, sejatine ana luwih akeh sebab sampeyan maca, kayata kasunyatan manawa ana topik sing penting, kayata perasaan. Kasunyatan iku nyritakake pengalaman sing bisa dingerteni para pamaca, utamane pamaca wanita, nggawe kecanthol.

Kajaba iku, perasaan iki ora mung kanggo pasangan, nanging uga kanca, masalah percaya dhiri, lsp. manawa, kepiye wae, dheweke malah bisa mbukak mripat para pamaca kanggo ngerti yen ana luwih akeh wong sing nandhang kasusahan tinimbang dheweke; Utawa ndeleng masalah kanthi perspektif kanggo metu saka "sumur" sing lagi ana.

Sanajan kudu dipikirake manawa ana novel, lan Panulis ora seneng babagan masalah kasebut, nanging dheweke menehi swara saengga masarakat rumangsa duwe watak karo tokoh lan kahanan sing dicritakake ing buku kasebut.

Apa sampeyan wis maca ing Sepatu Valeria? Apa sampeyan duwe pendapat?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.