III Pameran Komik

Penggemar buku komik akhir minggu sabanjure saka Irun begja, amarga edhisi katelu ing Aula Komik saka kotamadya Guipuzcoan. Kanthi tamu minangka Patxi Pelaez, Arantza Sestayo, Dani Fano y Antonio Altarriba (sing akhir-akhir iki ana ing kabeh postingan sing dakkirim). Kanthi cartel sing dakkirimake ing kene minangka gaweyane Jose Manuel Enrique (JMES). Salajengipun, kabeh lokakarya y kontes kang gratis. Babagan jam buka Show, yaiku wiwit jam sepuluh esuk nganti jam loro awanlan wiwit jam papat awan nganti jam sepuluh bengi, kajaba monday sing nutup ing sangang p.m.

Banjur aku ninggalake sampeyan karo Program kanthi lengkap supaya sampeyan ora kejawab apa-apa sing bisa sampeyan minat:

Setu, 4 Desember:
10:00 nganti 11:00 - Lokakarya nggambar bocah:
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace.
10:00 - Game pambuka kanggo Magic - The Gathering.
Sinau kanggo main game kertu sing apik iki.
Dheweke mulang: Tinta Cómics + PokerFace Association
10:00 - Game pambuka kanggo Zombi, game papan:
Game papan sing bakal urip ing kutha sing dikepengini zombie.
Dosen: Mikel Berasarte
10:00 - Game Pambuka kanggo Pitch Car:
Game lencana lawas dicocogake kanggo balapan mobil sing lucu!
Dheweke mulang: kolaborator asosiasi PokerFace. Monitor: Alex Saiz lan Álvaro Fernandez
11:00 - Game pambuka kanggo game papan One Piece:
Seneng-seneng dolanan karo Luffy lan kanca-kancane ing game angsa anyar iki!
Dheweke mulang: kolaborator asosiasi PokerFace. Monitor: Alex Saiz lan Álvaro Fernandez
11:00 nganti 12:00 - Lokakarya nggawe pahlawan super kanthi bahan daur ulang (kanggo kabeh umur).
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Pemantau: Garbiñe Martiarena lan Eider Barbero.
11:00 - Kunjungan menyang pameran.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: Jorge Madejón
11:30 nganti 12:30 - Lokakarya nggambar: Gambar Zombi.
Zombi mangan otak sing goblok (utawa ora)? Ya! Ayo bareng aku lan sampeyan bakal nulungi sampeyan
nggambar macem-macem jinis zombie sing bisa digunakake.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: Mac
12:00 - Kunjungan menyang pameran.
Pelatih: PokerFace: Jorge Madejón
12:30 - Kontes nggambar cepet (20 menit): Gambar zombie.
Dheweke teka karo ngacak-acak sikile, nggrundel, tangane ngacungake sampeyan, lan dheweke pengin sampeyan
otak! Gambar zombie sampeyan lan menangake kontes gambar iki.
Juri: PokerFace
14:00 - Tutup
Skrining: Saindhenging esuk bakal ana skrining siklus komik DC.
16:00 - Mbukak
16:00 - Screening
16:00 nganti 17:00 - Lokakarya nggambar: Desain protagonis petualangan buccaneer lan bajak laut:
Kita ngrewangi sampeyan nggambar petualang paling gedhe sing bakal nempuh segara!
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: JMES
16:00 nganti 18:00 - Turnamen Super Street Fighter IV, dening X360.
Mimpin pejuang sampeyan menyang kamenangan !!
Ngatur: PokerFace
16:00 pm nganti 19:00 pm - Turnamen Magic The Gathering. Format: Draf
Turnamen game kertu sing nyenengake iki sing bisa dadi planeswalker sing paling apik
Mirrodin
Diatur dening: Tinta Cómics + PokerFace Association
16:30 nganti 17:30 - Petualang nggawe bajak laut lan bajak laut kanthi bahan daur ulang (kanggo kabeh umur):
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Pemantau: Garbiñe Martiarena.
17:30 - Kontes nggambar cepet (20 menit): Rancang buccaneer lan bajak laut petualangan protagonis
Juri: Panulis tamu ing Aula.
18:30 - Pirembagan sing hebat lan sesi teken lan gambar sing apik karo para penulis undhangan saka
Ruang tamu !:
Dhani Fano.
Antonio Altariba.
Patxi Pelaez.
Arantza Sestayo.
Diatur dening: Dewan Irun City lan Kolaborasi Asosiasi PokerFace: Fnac Donostia lan Donosti Cultura
22:00 - Tutup
Skrin: Ing pungkasan presentasi karo pengarang sing diundang, bakal dianakake skrip siklus komik DC.

Minggu, 5 Desember:
10:00 nganti 11:00 - Lokakarya Gambar: Nggawe Karakter Fantasi Pahlawan: Kurcaci
Dosen: Asosiasi PokerFace: Jorge Madejón
10:00 nganti 11:00 - Lokakarya pemodelan plastik (pemuda lan wong diwasa). Lokakarya iki bakal mulang teknik modeling
saka awal karakter fantasi heroik.
Dheweke mulang: JMES
10:00 - Game pambuka kanggo Carcassone.
Game papan ing ngendi sampeyan kudu nyusun kekaisaran.
Diatur dening: Asosiasi PokerFace. Pemantau: Mikel Berasarte lan Mikel Thomen.
Kolaborasi: Devir.
10:00 - 13:00 - Game pambuka kanggo Heroclix.
Pahlawan favorit sampeyan bakal urip ing papan!
Diatur dening: Tinta Cómics + PokerFace Association. Katuntun dening: Mikel Berasarte.
11:00 - Turnamen Naruto Naruto Ultimate Ninja Storm 2, wiwit X360.
Diatur dening: Asosiasi PokerFace.
11:30 nganti 12:30 - Lokakarya nggambar: Gambar Dragons (bocah-bocah): Makhluk sing apik banget, naga bakal urip maneh ing
kertas matur nuwun kanggo gambar sampeyan.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Pemantau: Jorge Madejón
11:30 nganti 12:30 - Lokakarya nggambar: Cara nggambar minion supervillains.
Kita kabeh ngerti supervillain nanging kepiye karo minione? Apa sing dadi supervillain tanpa minione? On
ing lokakarya iki, sampeyan mulang sampeyan nggawe macem-macem jinis antek lan preman sing ngiringi para pengawal sampeyan
favorit.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: Mac
11:30 nganti 12:30 - Kontes Model: Model pasuryan orc:
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: JMES
Juri: Ander Aguirre de And Props, Mayte CG lan JMES
13:00 - Kunjungan menyang pameran.
Dosen: Asosiasi PokerFace: Jorge Madejón
14:00 - Tutup
Skrining: Saindhenging esuk bakal ana skrining siklus komik DC.
16:00 - Mbukak.
16:00 - Screening
16:00 nganti 17:00 - Lokakarya Gambar: Obyek Anatiba Kewan: Nggawe kabeh obyek sing ora dikepengini sing sampeyan pengin urip
(animasi tabel, mobil, lsp).
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: JMES
16:00 - 18:00 - Turnamen GameCube Super Smash Bros Melee:
Babak kualifikasi turnamen Super Smash Bros
Diatur dening: Nk Pemain
16:00 - 19:00 - Turnamen Heroclix.
Pertempuran Ultimate! Pahlawan Super lan Penjahat Super saka Marvel, Dc lan Indy ngadhepi papan kasebut
mutusake sapa sing paling apik ing antarane kabeh!
Diatur dening: Tinta Cómics + PokerFace Association
17:00 - Kontes nggambar cepet (20 menit): Gambar anting supervillain.
Gawe minion sampeyan dhewe kanggo supervillain sing sampeyan pilih! Wong anyar sing, minangka pengawas sing apik, bakal ngidini sampeyan
njupuk hadiah kanggo kontes nggambar iki.
Juri: Asosiasi PokerFace.
18:30 - 20:30 Presentasi majalah PokerFace anyar, diskusi lan sesi teken lan gambar.
Panulis PokerFace: Garbiñe Martiarena, McKana, Jose Manuel Enrique (JMES) lan Imanol Pinelo.
22:00 - Tutup.
Skrin: Ing pungkasan presentasi karo penulis PokerFace, bakal dianakake skrip siklus komik DC.

Senen, 6 Desember:
10:00 nganti 11:00 - Lokakarya nggambar: Kewan sing hebat (bocah, bocah enom lan wong diwasa).
Kita mulang sampeyan nggawe kewan sing paling apik lan apik banget!
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: JMES
10:00 - Game pambuka kanggo Colonos del Catan
Ing Catan, sampeyan kudu entuk sumber daya kanggo ngrebut pulau kasebut lan menang!
Dheweke mulang: Mikel Thomen lan Mikel Berasarte.
Kolaborasi: Devir
10:00 - Heroclix main game gratis.
Diatur dening: Tinta Cómics + PokerFace Association.
10:00 - Game pambuka kanggo Yu-Gi-Oh!
Game kertu sing nyebabake seri lan komik kasebut.
Atur: Komik Tinta + Kekacauan Tim Twilight.
11:00 nganti 12:00 - Lokakarya nggambar: Gambar karakter gulat!:
Gawe pesawat tempur dhewe karo kita!: Topeng, angel, akrobatik, kabeh pejuang duwe papan
ing bengkel iki!
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace: Mac lan Jorge Madejón.
12: 00 nganti 13:00 - Lokakarya Skenografi: cara nggawe dekorasi kanggo game Papan.
Apa sampeyan pengin nggawe bukit, sawetara wit, reruntuhan utawa ngisi game papan sampeyan karo kuburan? Ing bengkel iki sampeyan
Kita bakal mulang babagan carane nggawe papan sampeyan dadi panggung sing dihias kanthi sampurna.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: JMES
12: 00 nganti 13:00 - Lokakarya nggawe karakter kewan fantasi kanthi bahan daur ulang (kanggo kabeh umur).
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Pemantau: Garbiñe Martiarena.
12: 00 - Kontes nggambar cepet (20 menit): Gambar karakter gulat sampeyan!
Gawe pejuang gulat sampeyan dhewe kanggo dadi juara lan menang hadiah juara iki!
gambar!
Juri: Asosiasi PokerFace: Mac lan Jorge Madejón.
13:00 - Kunjungan menyang pameran.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace: Jorge Madejón.
14:00 - Tutup
Skrining: Saindhenging esuk bakal ana skrining siklus komik DC.
16:00 - Mbukak
16:00 - Screening:
16:00 sore nganti 17:00 sore - Lokakarya nggambar: Dihiasi. Kita mulang trik kanggo nggawe dekorasi lan menehi swasana kanggo
gambar! Set medeni, post-apokaliptik, futuristik, lsp.
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: JMES
16:00 nganti 18:00 - Turnamen Colonos del Catan:
Ngatur: PokerFace
Kolaborasi: Devir
16:00 - Heroclix main game gratis
Diatur dening: Tinta Cómics + PokerFace Association.
16:00 PM - Pertandhingan Main Gratis Magic
Diatur dening: Tinta Cómics + PokerFace Association.
16:00 nganti 18:00 - Turnamen GameCube Super Smash Bros Melee:
Babak pungkasan turnamen Super Smash Bros
Diatur dening: Nk Pemain
16:00 nganti 19:00 - Yu-Gi-Oh!
Game kertu sing nyebabake seri lan komik.
Atur: Komik Tinta + Kekacauan Tim Twilight.
17:00 - Lokakarya nggambar Manga: «Gawe bajak laut sampeyan saka jagad One Piece»
Dheweke mulang: Asosiasi PokerFace. Monitor: Arkaitz González.
18:30 nganti 20:30 - Kontes Pitakon: Kontes Star dina Senen awan, kanthi akeh pitakon lan kuis kanggo
peserta. Tampilake ilmu sampeyan lan wenehi pitakon babagan juri!
Diatur dening: Asosiasi PokerFace.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)