Harry Potter lan warisan sing dikutuk, 28 September ing Spanyol

Panutup buku Spanyol

Lakon "Harry Potter lan Warisan Terkutuk" mutusake nggawe kertas kanthi cepet, saéngga para pamiarsa duwe skrip kanggo main. Sawetara dina kepungkur diterbitake ing Inggris lan, amarga Harry Potter minangka salah sawijining karakter fiksi sing paling misuwur, ora butuh wektu suwe kanggo ngumumake tanggal diterbitake ing Spanyol. " Harry Potter lan bocah sing dikutuk » bakal diterbitake tanggal 28 September dening omah penerbitan Salamandra, penerbit sing padha sing wis tanggung jawab nerbitake sisa novel sing dibintangi karo pesulap cilik kasebut.

Buku kapisan babagan Harry Potter sawise 9 taun

Iki minangka buku pertama penulis babagan Harry Potter, sing saga wis adol luwih saka 500 yuta kopi ing saindenging jagad, wiwit buku pungkasan ing seri kasebut, Harry Potter lan Deathly Hallows, diterbitake ing basa Inggris taun 2007. Meh sepuluh taun sawise rampung karo pesulap kasebut , penulis kaget karo kita crita pungkasan iki.

Harry Potter lan Bocah Cursed, lakon kasebut

Buku kasebut Iki adhedhasar dolanan kanthi jeneng sing padha, sing disutradarai dening Jack Thorne lan John Tiffany lan diwiwiti ing London tanggal 30 Juli taun iki ing Palace Theatre ing West End.

Pakaryan iki yaiku dipérang dadi rong bagéan sing saben suwene rong setengah jam. Crita kasebut kedadeyan 19 taun sawise pungkasan novel pungkasan ing saga lan nderek crita pesulap sing misuwur, dimainake dening Jamie Parker, sing saiki duwe 40 taun, dheweke dadi buruh kanggo Kementerian Sihir lan duwe anak telu.

Versi digital, sing bakal teka ing Pottermore

Versi digital karya iki, "Harry Potter lan warisan sing dikutuk" bakal diterbitake mengko ing platform Pottermore kaya sing dilaporake dening penerbit Salamandra. Pottermore minangka penerbit sing ngurusi seri sing didedikake kanggo Harry Potter ing versi elektronik lan uga tanggung jawab kanggo kabeh konten ing dunia gaib JKRowling


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)