Apa buku sing dakkarepake ing Natal iki?

nylametake wit-natal-5

Mesthine nalika maca judhul artikel iki, sampeyan wis nyoba golek ide kanggo menehi kekasih nalika Natal iki. Kadhangkala, kasunyatan manawa menehi prekara marang wong sing penting sampeyan dadi angel banget. Kita diserang keraguan manawa dheweke bakal ora seneng, yen mung sithik kanggo wong istimewa, lsp. Nanging sawetara sing bisa dakkandhani lan sing wis dakverifikasi ing taun-taun iki yaiku hadiah sing paling apik kanggo wong sing seneng maca, lan penting kanggo negesake sing terakhir, dheweke kudu seneng maca, yaiku buku sing apik.

Dina iki kita pengin saka Kasusastran Saiki mbantu sampeyan sethithik kanthi angel, kadang misi lan kita bakal menehi seri judhul klasifikasi ing jinis wong sing sampeyan karepake. Wis dingerteni kabeh wong sing seneng novel sejarah ora kudu seneng esai, mula kanthi klasifikasi dawa jinis buku sing saiki bisa ditemokake ing pasar.

Kanggo penyayang novel sejarah, novel ireng lan thriller

Kanggo telung jinis wong iki, kita duwe rekomendasi ing ngisor iki:

  • «Manolita manten telu»Saka panulis Spanyol sing hebat Eyang Almudena: Yen sampeyan semangat utawa semangat babagan novel sejarah, disaranake menehi novel gedhe iki. Wis pirang-pirang wulan ing 10 buku paling laris ing kategori "fiksi". Apa mergo ora? Iki minangka buku sing miturut pamaca para pamiarso katon luwih gedhe amarga wis luwih saka 700 kaca, nanging mengko dadi entheng lan nyenengake dibaca. Sampeyan bisa tuku ing Editorial Tusquets udakara 22 euro.
  • "Dina sing kudu dijaga" de Carlos Perez Merinero: Kanggo penyayang novel kejahatan sing paling sadis lan tradisional, disaranake judhul iki. Wara-wara: Ora cocog kanggo weteng sensitif!
  • "Sing sabar" de Julio Gomez-Jury, Planeta Editorial: Novel iki lengkap banget amarga nggabungake kabeh: intrik, perasaan, karakter hebat, emosi, lsp. Novel sing narik kawigaten para sing maca. Nglipur banget!

sing sabar

Kanggo penyayang fantasi lan sejarah kanthi ati

  • "Ing lintang sing padha" de John Green: Yen wong sing pengin menehi buku supaya dheg-dhegan lan keprungu crita khas katresnan sing tanpa masalah tanpa salah, iki minangka buku kanggo sampeyan. Buku emosi sing kuat, sing digawa menyang layar lebar taun iki. Iki duwe tinjauan sing apik banget lan wis ana ing dhaptar paling larang sawetara wulan.
  • "Urip iku" de Carmen amoraga: Buku iki wis Penghargaan Nadal 2014. Aku kudu ngakoni manawa iku buku sing saiki dakwaca amarga kepincut karo judhul lan argumen kasebut. Kanggo wong sing luwih seneng urip ing ndhuwur kabeh perkara lan dheweke kepengin ngerti apa sejatine peran ing urip dhewe lan liyane. Nyenengake, nyenengake banget lan ing wektu sing padha nggawe kita mikir lan mikir maneh ...

urip iku

  • Trilogi saka "Kenangan Idhun" de Laura Gallego: Trilogi iki dudu saka taun iki, sanajan sadurunge ... Wis sawetara taun kepungkur nanging ora duwe regane sithik. Iki minangka rekomendasi pribadi. Dheweke minangka buku fantasi pertama sing dakwaca lan dheweke pancen kecanthol. Aku kelingan buku pisanan, "Resistensi", Aku maca luwih saka seminggu lan aku kudu mlaku maneh kanggo sing nomer loro, "Triad". Iki minangka buku sing cocog banget kanggo sampeyan, saliyane karo fantasi jagad sing wis ditemtokake, Idhún, mulang babagan nilai lan nutul macem-macem topik: katresnan, kekancan, pengkhianatan, kejutan, sing ora dingerteni, wedi, lsp. Sing katelu ing trilogi iki diarani "Pantheon" nanging aku nyaranake kanthi lengkap lan ing siji serangan amarga crita kasebut pancen regane wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Kanggo penyayang ayat lan sastra sing apik

SALE_POINTS_marwan

  • Yen wong istimewa sing pengin menehi buku minangka hadiah seneng puisi, aku nyaranake Mario Benedetti, pujangga puisi lan panulis hebat. Yen, ing tangan liyane, sampeyan seneng puisi paling anyar, buku sing judhule "Crita sedih babagan awakmu tinimbang awakku" de marwan, penyanyi lan penyair Spanyol sing hebat. Lirike kebak emosi, kasunyatan, luh ...
  • Kanggo sing seneng literatur apik, nyaranake klasik ing ngisor iki: "Seratus Tahun Kesepian" saking guru agung Gabriel García Márquez, "Hopscotch" de Julio Cortazar o "Kulawarga Pascual Duarte" de Camilo Jose Cela.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)