Kanggo guru, antologi Spanyol kanggo ngajeni Terry Pratchett

Terry Pratchett

Ing sawetara dina kampanye saka Crowdfunding antologi khusus banget. Is babagan "Kanggo Guru", antologi crita kanggo ngurmati Terry Pratchett. Serangkaian penulis Spanyol gabung karo kampanye iki sing melu menehi pujian marang pangripta Mundodisco.

Kanggo guru, antologi amal

Nanging, antologi iki dudu buku crita adhedhasar dunyo sing digawe Pratchett, nanging luwih becik ing "Kanggo Guru", saben panganggit sing melu ngajeni penulis kanthi gayane dhewe-dhewe, nggawe kombinasi elemen sing ana ing sekitar humor, drama lan fantasi, bisa nggabungake kabeh telu utawa siji kanthi tujuan tunggal nggunakake elemen sing ngelingake panganggit sing diajeni.

Pati penulis kedadeyan sawetara taun kepungkur sawise didiagnosis ngalami Posterior Cortical Atrophy, jinis Alzheimer sing agresif banget. Amarga alasan iki, antagonisme iki bakal amal banget lan asil kasebut bakal mbantu nglawan kanker, khusus kanggo Yayasan Cita Alzheimer.

Panulis sing melu kampanye

Crita sing dadi "Para el maestro", antawis taun 2000 lan 4000 tembung, Dheweke pancen durung diterbitake lan ditulis dening pangarang Spanyol sing beda sing nuduhake tresnamu marang karya penulis. Nenem belas penulis Spanyol sing kolaborasi karo critane:

  • Abel amutxategi
  • Alvaro Loman
  • Angel L. Marin
  • Caryanna Reuven (Irantzu Tato)
  • Dani Guzman
  • Diego M. Heras
  • Gonzalo Zalaya Apik
  • Jordi Balcells
  • Nacho Iribarnegaray
  • Papan Patricia
  • Paul Apik
  • Pilar Ramirez Tello
  • Robert Alhambra
  • Sofia Rhei
  • Steve Redwood
  • Tomas Sendarrubias

Buku kasebut bakal diterbitake kanthi telung format

Buku iki bakal diterbitake kanthi format digital, saku kertas lan uga bakal nampilake edhisi khusus tinta hardcover lan logam ing tutup.

Kampanye iki, sing tanggal awal dina Jumuah kepungkur nanging ditundha, dienggo suwene sewulan lan bakal ditindakake dening platform crowdfunding Kickstarter. Tujuane supaya edisi kasedhiya ing pungkasan wulan November utawa wiwitan Desember taun iki, siyap kanggo Natal.

Yen sampeyan pengin nemokake luwih lengkap babagan kampanye iki uga kemajuane, sampeyan bisa ngetutake ing twitter ing akun kasebut @KangMas


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.