Google nyedhiyakake doodle menyang buku «The Neverending Story»

Coretan crita telas

Dina iki, 1 September, kita nemokake gambar anyar ing mesin telusuran Google, lan amarga kaca iki wis digawe khusus doodle menyang buku sing ditulis dening Michael Ende, "Crita sing ora ana enteke".

Novel genre fantasi iki, taun mengko bakal dadi film, sing nggawe jutaan bocah luwih cedhak karo karya sing mbesengut sawise ndeleng, nanging ora nggawe penulis buku lucu banget, sing ngarani "Melodrama komersial gigantic adhedhasar kit, kéwan boneka lan plastik". Nesu lan kuciwo dheweke banjur njaluk disingkirake saka film kasebut.

Kita bisa ngomong kaya ngono "Crita sing ora ana enteke" iku saka buku-buku kasebut kudu diwaca lan sanajan wis pirang-pirang taun wiwit diterbitake (1979) bisa diarani saiki luwih anyar tinimbang sing dikarepake, amarga protagonis kasebut nandhang 'bullying' ing sekolah ... Topik panas banget sing mesthi ana, sanajan ora asring dibahas sadurunge.

Crita sing Ora Bakal Deleng - Michael Ende

Ringkesan buku

Crita sing ora ana enteke

Apa Fantasi iku? Fantasi minangka Crita sing Ora Bakal Deleng. Ana ngendi crita kasebut ditulis? Ing buku sampul warna tembaga. Bukune nang endi?Banjur Aku ana ing loteng sekolah ... Iki minangka telung pitakon sing takon Deep Thinkers, lan telung jawaban sederhana sing ditampa saka Bastián. Nanging kanggo ngerti tenan apa Fantasia, sampeyan kudu maca sing, yaiku, iki buku. Sing ana ing tangan sampeyan.

Permaisuri Bayi lagi lara parah lan kerajaane ana ing bebaya gedhe. Kawilujengan gumantung marang Atreyu, sawijining prajurit sing wani saka suku kulit ijo, lan Bastián, bocah lanang sing isin lan semangat maca buku gaib. Sewu petualangan bakal nggawa sampeyan ketemu lan nemoni galeri karakter sing apik banget, lan bebarengan nggawe salah sawijining kreasi literatur sing apik kabeh jaman.

Kaya sing sampeyan ngerteni, buku sing cocog banget kanggo bocah cilik ... Sanajan, mula kita minangka sing luwih tuwa sing seneng banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)