Goodreads, jaringan sosial kanggo para sing maca

Goodreads

Mesthi sampeyan akeh sing wis krungu babagan Facebook utawa Twitter, uga sawetara Instagram. Saiki akeh kita sing duwe profil ing jaringan sosial kasebut, nanging Ing jaringan sosial sastra apa wae? Sejatine dheweke ana akeh jaringan sosial sing tema utamane yaiku Sastra, sawetara ing Spanyol, sawetara ing Inggris, nanging mesthine sing paling misuwur yaiku Goodreads.

Goodreads minangka jaringan sosial sastra sing lair kaya iki ing taun 2006 lan ing 2013 tuku Amazon. Wiwit iku, Goodreads ora mung jaringan sosial nanging pameran sastra ing ngendi kita bisa tuku buku sing dikarepake liwat Amazon. Nanging sanajan tujuan komersial iki, Goodreads tetep bisa dadi situs sing apik ing ngendi golek ulasan lan pendapat babagan buku lan judhul editorial.

Bubar Goodreads nglaporake manawa wis entuk tekan 50 yuta ulasan sastra, prekara sing nuduhake keutamaan jaringan sosial sastra liwat jaringan sosial liyane. Goodreads uga duwe app sing nggawe kita bisa takon judhul uga profil literatur saka ponsel utawa saka tablet utawa eReader. Fitur sing menarik kanggo sing biasane maca liwat piranti kasebut.

Goodreads tekan 50 yuta ulasan literatur

Nanging salah sawijining fungsi Goodreads sing paling penting yaiku dhaptar buku sampeyan, fungsi sing nawakake pangguna kanggo nggawe dhaptar buku sing wis diwaca, sing pengin diwaca, sing pengin diwenehake utawa mung dhaptar buku sing dadi tantangan taunan kanggo nyengkuyung maca. Mesthi wae, fungsi iki minangka fungsi sing paling narik kawigaten akeh lan luwih ing wiwitan taun ing ngendi akeh nggabungake buku minangka resolusi Taun Anyar, sing kadang ora rampung. Apa wae, yen sampeyan pengin ngerti apa sing diwaca kanca utawa mung golek rekomendasi literatur, Goodreads minangka pilihan sing apik. Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Susana ngandika

    Aku ngeculake lan aku wis melu sawetara wektu, nanging aku ora ngerteni banget amarga meh kabeh buku sing dakwaca nganggo basa Spanyol lan biasane aku ora weruh apa-apa ing dhaptar utawa rekomendasi. Luwih becik sampeyan didiskriminasi dening negara kaya Facebook.

    1.    telat ngandika

      Yen sampeyan ngetutake kanca, sampeyan bakal bisa ndeleng bukune, sing pengin diwaca lan sing maca, lan nggawe komunitas ing sekitar sampeyan karo wong sing duwe minat sing padha lan sing maca nganggo basa sing padha karo sampeyan.

      Aja mung ndeleng sistem rekomendasi umum. Sing paling menarik yaiku ndeleng apa sing diwaca lan apa sing disenengi kanca utawa kenalan.

  2.   Fernando Colavita (@fercolavita) ngandika

    Aku ing Goodreads lan jaringan sosial sastra sing apik. Apa maneh: minggu iki aku dadi pengulas paling apik nomer 1 ing Argentina, sing nggawe aku seneng banget. Vtra kaca ora kalah adoh! Apik banget… Salam!

  3.   Santiago ngandika

    Goodreads minangka jaringan sosial sing apik amarga sawetara sebab lan sing paling penting aku bisa ndeleng komentar buku sing arep dakwaca, nemokake edisi sing ilang ing segara edhisi, apa digital utawa fisik. Ngidini aku nggawe komentar lan komentar babagan apa sing wis dakwaca lan menehi maksimal 5 lintang kanggo wong-wong sing wis nate diwaca seminggu suwene rampung. Sanajan ora duwe sawetara kontak, aku seneng karo sing diwaca para anggota. Ngidini aku nyimpen statistik lan menehi koleksi karya miturut genre sing padha karo sing wis dakwaca.
    Felicitaciones !!

  4.   Carmen ngandika

    Aku mung maca Ratu Merah, aku seneng banget, iki minangka buku pertama sing dakwaca dening Juan Gomez-Jurado, nanging tanpa ragu aku bakal terus maca luwih akeh, matur nuwun amarga wis nuwuhake emosi lan nggawe bacaan dadi nyenengake.

  5.   Carmen ngandika

    Aku mung maca Ratu Merah, aku seneng banget, iki minangka buku pertama sing dakwaca dening Juan Gomez-Jurado, nanging tanpa ragu aku bakal terus maca luwih akeh, matur nuwun amarga wis nuwuhake emosi lan nggawe bacaan dadi nyenengake.

bool (bener)