George RR Martin ora misuwur

 

George RR Martin

Durung suwe iki, George RR Martin yaiku panganggit sing durung dingerteni kanggo persentase gedhe saka populasi donya.

Novel kaping pisanan ing seri A Song of Ice and Fire, Game of Thrones, dirilis ing 1996, adol cukup larang. Pancen ora gampang banget, nanging bisa nggawe basis penggemar sing kepengin ngerti kabeh babagan jagad Westeros sing digawe penulis.

Ing taun 2016 iki, 20 taun wiwit buku kapisan dirilis kanggo masarakat lan kabeh perkara wis owah akeh kanggo Martin, utamane amarga HBO mutusake nggawe seri Game of Thrones, ing wektu kasebut penulis dadi kondhang lan dikenal ing saindenging jagad.

Kanggo ngrayakake ulang taun kaping 20 ing buku kaping pisanan, panulis mutusake nulis pesen ing blog "Not A Blog" ngumumake ilustrasi Game of Thrones edisi khusus sing bakal didol ing pungkasan taun iki.

Panulis uga njupuk kesempatan kanggo ngelingi wayahe nalika buku kasebut pertama kali ngubungi toko, kanthi rinci babagan perjalanan pers awal. Tuladha sing diwenehake yaiku Tandatangani buku Louis, dheweke ndeleng ora ana sing nongkrong lan mung ana 4 wong nalika ditandatangani dening penulis.

"Wong akeh nutawa dheweke tekan 100 ing endi wae lan ing sawijining titik (St. Louis, yen sampeyan pengin ngerti), ora mung kehadiran wong nol, nanging aku njupuk wong papat saka toko buku, sing ngidini aku ngatur "Tandatangan ala" minangka cathetan sejarah paling ora papat (ing sisih liyane, aku duwe wektu kanggo pacelathon dawa karo sawetara pamaca sing katon) Nanging oh, samubarang wis rada owah sajrone 20 taun kepungkur. "

Versi novel anyar sing digambarake bakal didol tanggal 18 Oktober 2016 lan bakal nampilake macem-macem ilustrasi anyar. Kangge, musim kaping pitu saka seri HBO ora bakal ditayangkan nganti wulan April taun ngarep.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   RR Lopez ngandika

    Halo, sampeyan duwe typo, sampeyan wis tanggal ngluncurake buku kasebut ing taun 1966.

    Artikel kasebut apik banget, menehi saran supaya kita sing miwiti babagan iki.
    Greetings.

    1.    Lidia aguilera ngandika

      Matur nuwun kanggo bebaya!