George RR Martin nundha buku Game of Thrones anyar

George_R._R._Martin

George RR Martin negesake ing blog sing ana kabar manawa akeh sing wedi.

Sawise macem-macem desas desus lan janji tartamtu sing ora bisa ngyakinake sapa wae, pungkasane panulis George RR Martin wis negesake apa sing wedi karo akeh kita: volume sabanjure Song of Ice and Fire, sing judhule Angin Mangsa durung rampung.

Y musim kaping enem Game of Thrones perdana ing HBO ing wulan April. . .

Tekanan ing Westeros

s947qba0sfw0sar7z6hg

Sampeyan kuciwa, lan sampeyan ora mung siji. Editor lan penerbitku kuciwa, HBO kuciwa, agenku, editor asing, lan penerjemah kuciwa. . . nanging bisa uga ora ana sing luwih kuciwa tinimbang aku.

Kanthi tembung kasebut, panganggit Amerika 67 taun George RR Martin ngenalake para pandhereke babagan warta ala liwat blog: volume kaping enem saka saga A Song of Ice and Fire, kanthi irah-irahan Angin Musim Mangsa durung siyap, sanajan atusan atusan lembar tulisan.

Mangkono, crita sing dicithak Game of Thrones anyar kudu ngenteni, amarga panulis negesake manawa "makarya kanthi tekanan" ora apik. Ing kahanan liyane, iki bisa uga ora dadi masalah gedhe, lan ora kaya limang taun pungkasan ing saben buku anyar diterbitake pirang-pirang taun sadurunge premier musim sabanjure seri HBO, 2016 iki bakal sukses.

Ing mangsa kaping enem Game of Thrones, bisa uga seri wektu sing paling penting ing jagad iki, bakal teka sadurunge buku sing inspirasi, ngetokake kreativitas para penulis naskah lan ngetung sawetara wacana saka Winds of Winter minangka titik referensi sing sithik.

Ngadhepi kahanan kaya ngono, Martin uga ngumumake manawa, seri seri anyar iki bakal diungkap spoiler buku kasebut, kayadene wacana tartamtu liyane sing bakal digunakake kanggo proyek literatur, sing nyebabake dheweke nyebutake "Aku wis ndeleng film lan aku wis maca buku kasebut banjur seneng banget."

George RR Martin nundha maneh buku Game of Thrones anyar lan kanthi mangkono buku kaping pitu ngumumake, Ngimpi musim semi. Kita bakal mriksa kepiye kahanan sajrone 2016 lan manawa para penulis mutusake nyelehake batere.

Apa pendapat sampeyan babagan warta ala iki?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ManuG ngandika

    "... Nanging, lan ora kaya limang taun kepungkur, saben buku anyar teka pirang-pirang wulan sadurunge perdana musim sabanjure seri HBO ..."
    Cicilan pertama (Game of Thrones) bakal umur rong puluh taun (1996) lan seri kasebut dirilis ing 2011, ing taun sing diterbitake buku pungkasan nganti saiki, Dance of Dragons ... Seri kasebut digawe , nganti saiki, kanthi buku-buku ing meja lan cukup wektu kanggo ngerti kanthi rinci. Sinau sadurunge ujar iki, regane sithik banget.

    Saliyane, warta sing ala banget kanggo saga, dudu amarga GRR durung ngrampungake buku kasebut, nanging amarga HBO wani nembak tanpa nerbitake Winds of Winter. Ngurmati penulis, sing dadi sebab kabeh iki. Sayang banget yen industri kasebut dadi luwih dhuwur tinimbang para seniman.

    1.    Kaki Alberto ngandika

      Halo Manu, umur limang taun nuduhake periode wiwit Game of Thrones dirilis minangka seri (April 2011), kajaba ora nduweni kualifikasi buku-buku sadurunge diterbitake, mula sejatine ing «wulan» ngirim «taun», bener tenan 😉 Thanks kanggo kontribusi.

      Babagan poin sabanjure "Seri kasebut digawe, nganti saiki, kanthi buku-buku ing ndhuwur meja lan kanthi cukup wektu kanggo ngerti kanthi rinci", aku nerangake yen dijlentrehake ing artikel kasebut, mula warta kasebut.

      Salam lan matur nuwun maneh 😉