George RR Martin nuduhake bab "Angin Mangsa"

George RR Martin

George RR Martin, panulis saga kondhang A Song of Ice and Fire, njupuk wektu kanggo nulis buku kaping enem ing saga iki, "Angin Winters" (ing basa Spanyol, "Angin Mangsa"). Nanging, Sanajan upaya panulis sing paling apik, novel kasebut ora bisa nggayuh toko buku sadurunge tanggal perdana musim kaping enem seri kasebut. "Game of Thrones", sing nyebabake akeh penggemar wedi yen buku sabanjure bakal rusak amarga seri HBO.

Untunge lan kaget akeh wong, penulis wis nulis bab bukune paling anyar lan wis ditampilake ing blog. Iki bab babagan paraga Arianne Martell lan hubungane karo ula pasir. Sampeyan bisa maca ekstrak kasebut kanthi ngeklik link sing dakkirim ing pungkasan kiriman.

Sayange, kanggo para penggemar sing pengin terus crita, Arianne durung katon ing "Game of Thrones”Amarga bab kasebut ora menehi katrangan babagan prastawa sing kedadeyan ing wiwitan musim.

Nalika sawetara pandherek optimis bisa nganggep manawa pamerane penulis nuduhake bab iki minangka pratandha manawa Martin bakal ngrampungake buku kasebut, ing postingan blog sing beda, panganggit nyatakake kaya ing ngisor iki:

"Iki mung kanggo nggawe bisu. Nuduhake bab kasebut dudu tegese sampeyan wis rampung".

Musim kaping enem saka seri "Game of Thrones" minangka tandhingane seri sajrone buku. Wiwit seri kasebut bali menyang layar televisi, akeh teori sing muncul ing internet, utamane teori babagan menara lan identitas Azor Ajai minangka Jon Snow.

Ing ngisor iki ana link menyang kaca panganggit lan ing endi maca bab (ing basa Inggris)

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)