Flaubert, Madame Bovary, paukuman lan geni ...

Gustave Flaubert

Kabeh wong ngerti gaweyane Gustave Flaubert, Madame Bovary, sing menehi akeh perkara kanggo dibahas nalika diterbitake lan bakal nggawe penulis ora seneng banget, sanajan dheweke nggawe conto sadurunge sing mbebasake kanggo kabeh panulis kanthi misahake kanthi sah tokoh narator lan panulis wiwit semana.

Ternyata buku kasebut, sing ngemot adegan seksual lan ceramah babagan zina, skandal sing paling murni lan Flaubert dijupuk nyoba mangkene

Dheweke pungkasane bisa gawe uwong yakin para hakim manawa dheweke ora setuju karo tumindak moral sing kurang sing dijelasake ing buku kasebut lan kudu nggawe dheweke ngerti yen iki fiksi lan dheweke minangka wong ora liya yaiku pencipta karakter rusak saka Emma bovary, sing diwenehake marang para pamiarsa minangka conto apa sing ora kudu ditindakake.

Pertahanan cerdas iki, sing isih dadi prekara paling nyata ing jagad iki dibebasake lan iki uga menehi misuwur banget saka buku sing terus didol kanthi wiyar.

Nanging, bab iki mesthine pancen angel banget tumrap Flaubert saengga dheweke ujar manawa dheweke kepengin duwe cukup dhuwit kanggo tuku kabeh salinan lan mbuwang. fuego ora nate krungu babar pisan.

Informasi luwih lengkap - Panulis anekdot

Foto - ABC


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)