Lan karya finalis kanggo Hadiah Planeta yaiku ...

Finalis kerja kanggo Hadiah Planeta

Saiki Hadiah Planeta sing penting banget dirayakake lan kita wis ngerti finalis sing padha. Juri Hadiah kalebu Gambar placeholder Alberto Blecua, Fernando Delgado, Juan Eslava Galan, Pere Gimferrer, Gambar placeholder Carmen Posadas, Rosa Rega y Emili rosales, sekretaris kanthi swara swara, mutusake manawa finalis kerja kanggo Hadiah Planeta yaiku:

"Ahli astronomi", Heinrich Von Kügel (jeneng samaran)
"Iki amarga aku luwe"dening María Eugenia Mayobre Jahn
"Urip anyar Penelope"dening Bella Linardi (jeneng samaran)
"Pérangan pisanan", dening Antolín Sánchez Lancho
"Wanita pecah", saka Voli povi iki (jeneng samaran)
"Pulo muses", dening Ricardo Pedreira Ulloa (jeneng samaran)
Neraka ing sangisore kulitdening Jesús Miguel Martínez
"Gunung gawean"dening Victoria Goodman (jeneng samaran)
"Ing bayangan ngapusi"dening M. Palma Medina
«Pesona ala», dening Eva Florencia Benavidez

Dina iki kita bakal nemokake karya sing menang lan finalis, uga sing ndhelik ing jeneng samaran lan apa judhul pungkasan sing bakal dicithak ing saben salinan sirkulasi gedhe tenan sing diproduksi Planeta saben taun para pemenang lan finalis.

Elinga, yen ing akun Twitter saka Actualidad Literatura (@A_Literature) Sampeyan bakal duwe jeneng pemenang lan finalis sanalika sampeyan ngerti dheweke lan sampeyan bisa ngetutake gala langsung liwat internet ing situs kasebut www.premioplaneta.es saka 23:30 pm

Minangka sekretaris Juri wis komunikasi dina iki, taun a cathetan partisipasi anyar ing sejarah penghargaan, amarga ora ana sing liya lan ora kurang saka 634 karya. Pengarepan kasebut, amarga saben taun ing tahap Penghargaan iki cukup dhuwur lan yen ana sing meh dijamin, sapa wae sing menang ing galeri iki, sawetara salinan buku sing dianugerahi bakal didol. Paling begja lan muga-muga literatur bisa menang, luwih dhisik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.