BCNegra 2018. Edisi anyar saka Festival Novel Ireng. 29 Januari nganti 4 Februari

Gambar: Don Winslow, James Ellroy, Louise Penny, lan Massimo Carlotto.

Acara taunan paling ireng teka ing Barcelona. Saka 29 Januari nganti 4 Februari kita duwe edisi anyar Black Novel Festival ing Barcelona, BCBlack 2018. Taun iki panulis dadi komisaris Carlos Zanon sawise pamitan bakul buku Paco Camarasa ing edhisi sadurunge.

Khusus kanggo pelecehan kabeh jinis ing acara iki, festival kasebut kalebu seri kegiyatan kabeh jinis lan uga kalebu biasane penghargaan. Taun iki pemenang Pepe Carvalho Award es James ellroy, Mad Dog saka literatur ireng Amerika Utara, diiringi kanca senegarane sing luwih misuwur Don menang lan akeh jeneng internasional lan nasional sing hebat kanthi huruf peteng. We Review.

Carlos Zanón, kurator anyar

Zanon dheweke njupuk alih saka Paco Camarasa lan miwiti debut minangka kurator ing edhisi iki. Kanthi misi angel saka urip maneh Pepe Carvalho, Aku bakal ngrancang nerbitake taun iki. Kajaba iku, dheweke nggawe sentuhan pungkasan ing novel anyar sing bakal ditampilake ing wulan Oktober. Dheweke wis nuduhake kemungkinan duwe wakil kurator kanggo mbantu dheweke, amarga dheweke yakin yen festival iki minangka upaya tim.

James Ellroy, Pepe Carvalho Award

Juri Festival menehi penghargaan taun iki kanggo James ellroy tanggal 1 Februari Telpon Asu bengak o Diabolical literatur Amerika yaiku sampeyann karakter ing novel dhewe. Ditandhani dening seda ibune sing tragis Ing pembunuhan sing ora bisa dirampungake taun 1958, urip sejatine, kuat lan kebak mlaku-mlaku mbebayani, ora bisa ngungkuli crita fiksi kasebut. Luwih saka dianjurake kanggo maca Pojokku sing peteng, sing saiki nggawe edhisi anyar, lan penulis nerangake kanthi rinci.

Kanthi a gaya telegraf sing atos lan nglereni lan ora cocog Kanggo kabeh pamaca, dheweke minangka pencipta wajah sing paling peteng, paling kriminal lan ngrusak ing kuthane, Los Angeles. Ing njerone karakter sing luwih abu-abu pindhah, utamane rusak lan ngrusak. Ketenaran sing luwih nyebar lan konversi dadi penulis akeh banget, nuwun amarga dheweke adaptasi film saka rong novel: L. A. Rahasia, karya agung saka Curtis hanson dirilis ing taun 1997, lan Dahlia ireng, sing ngarahake Brian De Palma ing taun 2006 kanthi sukses luwih sithik lan uga bakal ditampilake ing festival kasebut dina Jumuah 2 Februari.

Dhiskusi karo Don Winslow

Ana ing dina Sabtu 3 Februari ing pacelathon moderat Gambar placeholder Antonio Lozano, panulis lan jurnalis sastra. Panulis Amerika sing misuwur, penulis judhul sing dihormati kayata Kekuwatane segawon o Kartel kasebut, utawa sing pungkasan, Korupsi polisi, bakal ngobrol langsung lan ngarahake babagan potret sastra sing ala. Kesempatan sing unik lan penting kanggo kabeh para penggemar sing mayuta-yuta.

Babagan pelecehan

Topik sing bakal dibahas ing edhisi iki yaiku yaiku bullying jaringan gender, sekolah lan sosial. Sing pertama bakal ngomong jeneng kaya Lucia Lijtmaer, wartawan lan panulis, Luisgé Martin, panulis, utawa Elizabeth McCausland, wartawan lan kritikus, khusus ing budaya lan feminis populer. Babagan bullying bakal Juan Carlos Barroso SanchezLolita bosch, panulis, lan Graziella Moreno, hakim lan uga panulis. Lan babagan pelecehan ing jejaring sosial bakal debat Jungle Orejón, ahli keamanan lan komunikasi, Lorenzo Silva utawa John Soto Ivars, panulis lan kolumnis.

 

Novel lan komik grafis

BCNegra kolaborasi karo Standar Editorial ing antologi BCN Noire disunting dening Norma, ing ngendi panulis lan panulis skrip nggawe semesta kekerasan, kriminal lan semangat ing 23 crita disetel ing Barcelona.

Lan uga bakal ana tabel bunder ing novel grafis con Sergi Alvarez, panulis novelis lan komik; Jordi Bernett , seniman buku komik lan panganggit seri Torpedo 1936; Ruben Pellejero, dikenal karo detektif Dieter Lumpen lan sing saiki uga main Corto Maltese. Y Charles Salem, pujangga lan novelis.

Aktivitas liyane

Uga narik kawigaten bakal ana tabel babak ing talenta noir kidul Europa, sing lagi mlaku ing adegan ireng kanthi jeneng kaya panulise Ignatius saka Lembah, pangripta Arturo Andrade, Pelabuhan Berna González, panulis novel kurator Ruiz lan Italia Massimo carlotto, panulis lan penulis sandiwara, lan panulis detektif pribadi sing jejuluk Cayman.

Lan uga kanggo nyorot obrolan sing moderat Pelabuhan Berna González babagan kualitas lan presisi jender ireng ing antarane Argentina Claudia Pineiro, panganggit novel sukses kayata Piyambak Retak Jara, lan Kanada Penny Louise, sing nggawe kejahatan ing komunitas Quebec cilik lan ndhelikake plot kompleks ing mburi lanskap bucolik. Rong jeneng diwenehi conto bakat lan perdagangan genre ing rong ekstrim saka bawana sing padha. Penny minangka pangripta inspektur Armand gamache.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.