Kontes Manga Norma edhisi kaping papat

Dhasar, dhasar saka Kontes Manga kaping papat saka Editorial Norma. Jangka mlebu dipungkasi tanggal 31 Agustus 2009 jam 23:59, dadi kabeh sing ndeleng sampeyan nduweni kualifikasi, sampeyan duwe wates sing cukup jembar kanggo makarya. Hadiah kasebut pancen jus banget, mula gaweyane pancen migunani. Ing ngisor iki aku ninggalake sampeyan dhasar supaya sampeyan bisa mriksa kanthi rinci:

1.- Tujuan kontes kasebut yaiku menehi ide kanggo pangembangan manga 160 kaca luwih lanjut. Volume iki bakal nyritakake crita sing nyimpulake dhewe, nanging crita sing bakal mbukak pungkasan sing bisa diterusake. Sampeyan kudu ngemot protagonis karismatik lan sing wis ditemtokake kanthi apik.

2.- Karya-karya sing diajukake ing kompetisi kasebut kudu asli lan ora diterbitake kanthi kabeh bentuk, uga ora ditampilake ing kompetisi liyane utawa digawe umum (kanthi cetak lan digital).

3.- Tema, gaya lan genre gratis lan proyek sing bakal ditampilake kalebu:

* Ringkesan argumen kerja ing papan minimal 1 lembar lan maksimal 2 lembar (sisi siji). File DOC, RTF utawa TXT ditampa.

* Nggawe 8 kaca pertama (8 lembar sisi siji) kanggo makarya. Pemenang kudu terus ngembangake crita nganti ngrampungake 160 kaca sing dibutuhake.

* Sampeyan bisa uga nambah tutup (kanthi warna ireng lan putih utawa warna) uga kertu karakter.

4.- Proyek bisa ditampilake kanthi fisik (kertas) utawa format digital. Ora ana barang sing asli ngirim, amarga ora ana bahan sing bakal ditampa dibalekake. Kaca kudu ditarik ukuran proporsional nganti 11,5 x 17,5 cm (ukuran cetakan pungkasan), ukuran maksimum sketsa utawa gambar asli ora winates, nanging diwatesi nganti 23 x 35 cm (ditambah getih 4 cm) maksimal kanggo tinta lan dokumen sing disaring Teknik kreatif apa wae sing bisa digunakake, kanthi nggunakake manawa karya kasebut bakal ireng lan putih lan kudu diwenehi tinta. Karya sing dikirim nganggo potlot utawa warna ora bakal ditampa. Kanggo nggunakake bingkai manual utawa digital, uga rincian liyane babagan format asline, indikasi sing ditemtokake ing Buku Gaya Manga Editorial NORMA sing bisa dikonsultasi ing situs web iki kudu ditindakake. Kualitas reproduksi proyek sing ditampilake (fotokopi, cetakan, file digital ...) bakal dianggep. Yen proyek dikirim liwat email, kaca-kaca kasebut kudu nganggo format JPG (resolusi 300 dpi, kualitas medium) utawa format PDF (kompresi sedang).

5.- Maksimum 3 karya saben penulis bisa ditampilake, kanthi individu utawa minangka bagean saka kolektif utawa klompok panulis. Ing kabeh proyek sing dikirim, data ing ngisor iki kudu ditemtokake:

* Jeneng lan jeneng kulawarga
* Alamat lengkap
* Email
* Telpon
* Taun lair
* Pengalaman seni, yen ana
* Kabangsan

Kontes iki asipat internasional, mula para calon warga negara lan umur bisa tampil.

6.- Penghargaan kasebut bakal kalebu kontrak edisi kanggo ngrampungake karya kanthi total 160 kaca lan diterbitake dening Norma Editorial. Kontrak iki bakal kalebu pambayaran sadurunge kanggo royalti lan hak perwakilan saka € 2.000 reged.

7.- Periode mlebu rampung tanggal 31 Agustus 2009 jam 23:59 wengi, wektu semenanjung. Kabeh karya sing ditampa sawise periode iki ora bakal mlebu kompetisi. Jeneng pemenang bakal diumumake liwat media Editorial NORMA ing wulan Oktober 2009, bertepatan karo Pameran Manga XV Barcelona.

8.- Juri sing dipilih dening NORMA Editorial bakal mrentah luwih saka siji karya lan bakal bisa nemtokake manawa ana finalis liyane. Editorial NORMA bakal ngubungi pemenang yen kontes gagal lan, sabanjure, pengumuman resmi bakal digawe. Orisinalitas karya bakal dihargai, uga kualitas seni lan narasi grafis. Juri duwe hak ngumumake penghargaan kasebut batal.

9.- Proyek kudu dikirim menyang alamat ing ngisor iki:

Editorial NORMA (Kontes Manga)
Passeig de Sant Joan, 7 taun
08010 Barcelona

Utawa liwat email menyang alamat:

contestmanga@normaeditorial.com

Ora ana bahan sing dikirim maneh. Penting kanggo nyakup data sing dibutuhake ing titik 5. Panrima proyek mung bakal dikonfirmasi karo para kontestan liwat email, tanpa preduli saka format sing wis dikirimake.

10.- Editorial NORMA duwe hak kanggo nerbitake kaca-kaca karya sing menang ing media digital utawa cetak kanggo nyebarake keputusan kontes kasebut.

11.- Partisipasi ing kontes iki tegese ditampa ing basis kasebut.

Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik iki pranala.

Konser Manga Papat Norma


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Yulen ramos perez ngandika

    Aku golek kartunis kanggo melu kontes, aku duwe crita lan duwe sawetara ide kanggo karya liyane

    Yen ana sing kasengsem, tulisen menyang msn iki: Mangaku_93@hotmail.com

    Tulung, dadi impenku yen nulis manga ing sawijining dina, nanging sayang, gambarku kudu disampurnakake kanthi suwe.

  2.   adyanys ngandika

    Halo, aku pengin ngerti ngendi aku bisa nemokake Buku Gaya Manga Editorial NORMA kanggo nuntun aku, matur nuwun

  3.   rocio ngandika

    apa kudu ana ing format maca oriental?
    (nengen ngiwa) utawa bisa maca kulon?

    1.    robertocorroto ngandika

      Mesthi wae kudu Kulon tinimbang Timur, nanging yen ngono, hubungi Norma kanggo mesthekake. Matur nuwun mampir.