Omah penerbit Short Édition lan mesin penjual crita cekak

Dening distributor Édisi Singkat

Dening Distributurs Édition Singkat

Kita kabeh wis ndeleng mesin penjual buku ing stasiun metro lan sepur, sawise mbayar jumlah kasebut, mesthine. Saiki perusahaan penerbitan Prancis Short Édition, digawe taun 2011, nerusake ide nanging ngowahi konsepe. Dheweke miwiti nginstal sawetara mesin ing stasiun sepur Grenoble. Uga vending, nanging ora buku, padha crita lan crita cekak. Ora ana merek, ora ana slogan. Mung jeneng sing jelas lan ringkes: distribusi distrik sejarah. Cukup pencet tombol banjur rampung. Oh, lan tanpa mbuwang euro. 

iku teks folio ekstensi lan kabeh jinis, uga bocah. Kajaba iku, tombol diwenehi angka (siji, telu lan lima), yaiku menit kanggo maca teks. Inisiatif kasebut sukses banget, sing wis dadi mupangat ing jagad digital iki sing digunakake. Dadi, dheweke ora alon-alon nyebarake mesin liyane ing papan sing paling macem-macem. Uga nyebar lan wis tekan Amerika Serikat. Aku kepengin weruh apa kita bakal ndeleng dheweke ing sekitar kene.

Saliyane layanan gratis, iki uga tanpa wates. Sampeyan ngencengake tombol kaping pirang-pirang sing dikarepake lan maca apa wae, amarga teks kasebut acak lan ora ngetrapake rasa konsumen. Luwih saka 5 penulis lan luwih saka 000 crita arupa crita mikro, sinetron mikro, puisi ... Kabeh proses milih, ngoperasikake lan maca ora mbutuhake wektu luwih saka 20 menit.

Bentuk liya saka hiburan budaya sing cepet lan menarik, kasedhiya kanggo sapa wae lan kapan wae. Sepisanan stasiun sepur, saiki luwih akeh stasiun, bis, kereta bawah tanah, ing ruang tunggu rumah sakit, kantin, museum; malah ing supermarket utawa meh ing taman.

Iki luwih seneng ijol-ijolan budaya lan sing maca duwe kamungkinan kanggo milih crita lan penulis favorit, sing menehi visibilitas. Edisi Cekak tujuane kanggo mbantu para penulis kasebut lan karya cekak kanggo nggawe papan ing selera sastra pamaca umume, nanging uga wartawan, toko buku lan sapa wae. Panulis mung ngirim teks liwat web lan panitia editorial sing kalebu pamaca Internet ngevaluasi lan mutusake babagan terbitane. Teks kasebut uga kasedhiya kanthi online lan bisa diwaca ing piranti elektronik apa wae.

Ing kene, lan utamane ing kutha-kutha gedhe, ana inisiatif kayata Buku ing dalan. Utawa wong-wong sing ninggalake dheweke ing macem-macem wilayah ing kutha supaya ana sing nemokake, maca lan mbalekake. Lah bisa uga ing sawijining dina kita bakal nemokake salah sawijining mesin kasebut ing pojok endi wae. Yen mung.

Kanggo informasi luwih lengkap, situs web saka Edhisi Cek Editorial.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Nurilau ngandika

    Muga-muga, sampeyan ngomong kaya ngono. Sing bakal dadi kabungahan kanggo sing maca duwe mesin kasebut. Artikel kasebut menarik banget, aku ora ngerti anane. Matur nuwun kanthi sanget Mariola