Nominasi kaping pindho

CERITA PENDEK PISAN
"Sejarah Singkat Formulir Seni sing Dikenal minangka Hortisculpture," dening Adrian Tomine, ing Optik Saraf # 12 (Digambar & Triwulanan)
"Panen Wedi," Jim Woodring ing Treehouse Horror ing Simpsons # 17 (Bongo)
"Fotografer" Guy Davis, ing Metal Hurlant vol. 2 (Humanoid)
"Pitu," dening Darwyn Cooke, ing Richard Stark's Parker: Edisi Martini (IDW)
"Speaker," dening Brandon Graham, ing Present Horse Dark # 7 (Horse Dark)

Nomer UNIK Paling Apik
Daredevil # 7, dening Mark Waid, Paolo Rivera lan Joe Rivera (Marvel)
Gangga # 4, dening Kevin Huizenga (Fantagraphics)
Locke & Key: Pandhuan kanggo Kunci sing Dikenal, dening Joe Hill lan Gabriel Rodriguez (IDW)
Ora duwe prinsip # 3, dening Jeremy Whitley lan M. Goodwin (Action Lab)
Sing Ora Ditulis # 24: "Tangga Menyang Swarga" dening Mike Carey, Peter Gross lan Al Davison (Vertigo / DC)

SERI TERBAIK
Daredevil, dening Mark Waid, Marcos Martin, Paolo Rivera lan Joe Rivera (Marvel)
Lanang Naoki Urasawa sing Abad kaping 20, dening Naoki Urasawa (VIZ Media)
Rachel Rising dening Terry Moore (Abstract Studio)
Komik Ultimate Spider-Man, dening Brian Michael Bendis lan Sara Pichelli (Marvel)
Usagi Yojimbo, dening Stan Sakai (Kuda Gelap)

SERI TERBATAS TERBAIK
Robo Atom lan Hantu Stasiun X, dening Brian Clevinger lan Scott Wegener (Abang 5)
Pidana: Pungkasan Innocent, dening Ed Brubaker lan Sean Phillips (Marvel Icon)
Flashpoint: Batman - Knight of Vengeance, dening Brian Azzarello lan Eduardo Risso (Vertigo / DC)
The New York Five, dening Brian Wood lan Ryan Kelly (Vertigo / DC)
Sapa Jake Ellis? dening Nathan Edmondson lan Tonci Zonjic (Gambar)

Publikasi paling apik kanggo bocah-bocah (nganti 7 taun)
Bears Kecantikan lan Squat, dening Émile Bravo (Yen Press)
Benjamin Bear in Fuzzy Thinking, dening Philippe Coudray (Candlewick / Toon Books)
Pulo Dragon Puncher, dening James Kochalka (Top Top)
Komik Nursery Rhyme, disunting dening Chris Duffy (Second Second)
Patrick ing Piknik Teddy Bear, dening Geoffrey Hayes (Candlewick / Toon Books)

Publikasi paling apik kanggo bocah-bocah (8–12)
Batman Kabeh Anyar: Wani lan Kandel, dening Sholly Fisch, Rick Burchett lan Dan Davis (DC)
Aturan Amelia: Makna Urip. . . Lan Barang Liyane, dening Jimmy Gownley (Atheneum)
The Ferret's a Foot, dening Colleen AF Venable lan Stephanie Yue (Graphic Universe / Lerner)
Ora duwe prinsip, dening Jeremy Whitley lan M. Goodwin (Action Lab)
Snarked dening Roger Langridge (kaboom!)
Zita the Space Girl, dening Ben Hatke (Kapindho)

Publikasi sing paling apik kanggo wong enom (12–17)
Hantu Anya, dening Vera Brosgol (Kapindho)
Ing saindenging jagad, bydeMatt Phelan (Candlewick)
Level Up, dening Gene Yang lan Thien Pham (Second Second)
Urip karo Archie, dening Paul Kupperberg, Fernando Ruiz, Pat lan Tim Kennedy, Norm Breyfogle dkk. (Archie)
Mystic, dening G. Willow Wilson lan David Lopez (Marvel)

ANTHOLOGI TERBAIK
Presensi Kuda Gelap, disunting dening Mike Richardson (Dark Horse)
Nelson, disunting dening Rob Davis lan Woodrow Phoenix (Blank Slate)
Komik Nursery Rhyme, disunting dening Chris Duffy (Second Second)
The Someday Funnies, disunting dening Michel Choquette (Abrams ComicArts)
Yiddishkeit: Vernacular Yahudi lan Tanah Anyar, disunting dening Harvey Pekar lan Paul Buhle (Abrams ComicArts)

POST HUMOR TERBAIK
Seni Doug Sneyd: Kumpulan Cartoon Playboy (Buku Jaran Peteng)
Chimichanga, dening Eric Powell (Jaran Peteng)
Warung: Iki Kanggo Dinner, dening Dave Kellett (Ikan Cilik)
Kusut & Nyaman, dening Nix (NBM)
Susu & Keju: Produk Susu Dadi Ala, dening Evan Dorkin (Buku Jaran Peteng)

WEBCOMIK TERBAIK
Bahrain, dening Josh Neufeld
Battlepug dening Mike Norton
Delilah Dirk lan Letnan Turki, dening Tony Cliff
outfoxeddening Dylan Meconis
Sarah lan Wijidening Ryan Andrews

KERJA sing paling apik adhedhasar realitas
Ing saindenging jagad, dening Matt Phelan (Candlewick)
Green River Killer: Crita Detektif Sejati, dening Jeff Jensen lan Jonathan Case (Buku Jaran Peteng)
Marzi: Memoir, dening Marzena Sowa lan Sylvain Savoia (Vertigo / DC)
Terus Menuju Pati Mati Kita, dening Shigeru Mizuki (Digambar & Kuartal)
Vietnamerica, dening GB Tran (Villard)

NOVEL GRAPHIK TERBAIK (ASLI)
Gelembung & Gondola, dening Renaud Dillies (NBM)
Dalan gedhe, dening Mark Kalesniko (Fantagraphics)
Habibi, dening Craig Thompson (Pantheon)
Ivy, dening Sarah Olekysk (Oni)
Tale of Sand Jim Henson, dicocogake dening Ramón K. Pérez (Archaia)
Siji Jiwa, dening Ray Fawkes (Oni)

NOVEL GRAPHIK TERBAIK (RE-EDISI)
Pitakon Gedhe, dening Anders Nilsen (Digambar & Triwulanan)
Sinar Pati, dening Dan Clowes (Digambar & Triwulanan)
Richard Stark's Parker: Edisi Martini, dening Darwyn Cooke (IDW)
WE3: Edisi Deluxe, dening Grant Morrison lan Frank Quitely (Vertigo / DC)
Swarga Zahra, dening Amir lan Khalil (Kapindho)

PROYEK PEMILIHAN STRIP TERBAIK UTAWA KOLEKSI
Flash Gordon lan Jungle Jim, dening Alex Raymond lan Don Moore, disunting dening Dean Mullaney (IDW / Library of American Comics)
Fantasi Lali: Minggu Komik 1900–1915, disunting dening Peter Maresca (Sunday Press)
Pangeran Valiant vols. 3-4, dening Hal Foster, disunting dening Kim Thompson (Fantagraphics)
Minggu-Minggu Sensasional Miss Fury sing Sensasi Miss Mury, 1944-1949, disunting dening Trina Robbins (IDW / Library of American Comics)
Wick Disney's Mickey Mouse volume. 1-2, dening Floyd Gottfredson, disunting dening David Gerstein lan Gary Groth (Fantagraphics)

PROYEK UTAWA KOLEKSI PESANAN PESAN COMIC TERBARU
Masalah Pemerintah: Komik kanggo Wong: 1940an - 2000an, disunting dening Richard L. Graham (Abrams ComicArts)
Koleksi MAD Fold-In dening Al Jaffee (Babad)
Majalah PS: Bulanan Maintenance Preventive Best, dening Will Eisner (Abrams ComicArts)
The Sugar and Spike Archives, vol. 1 dening Sheldon Mayer (DC)
Walt Simonson's Edisi Artis Mighty Thor Artis (IDW)

EDISI PALING MATERI ASING
Gelembung & Gondola, dening Renaud Dillies (NBM)
Pulo 100,000 Makam, dening Fabien Vehlmann lan Jason (Fantagraphics)
Kaya Sniper Lining Up shot, dening Jacques Tardi lan Jean-Patrick Manchette (Fantagraphics)
Perpustakaan Manara, vol. 1: Musim Panas India lan Crita Liyane, dening Milo Manara lan Hugo Pratt (Buku Jaran Peteng)
Kewan Wengi: Sawijining Diptych Babagan Sing Kumbah ing Bushes, dening Brecht Evens (Top Top)

EDISI PALING MATERI ASIA
Crita Pengantin, dening Kaoru Mori (Yen Press)
Tetesing Gusti Allah, dening Tadashi Agi lan Shu Okimoto (Vertikal)
Terus Menuju Pati Mati Kita, dening Shigeru Mizuki (Digambar & Kuartal)
Apartemen Saturnus, jilid. 3-4, dening Hisae Iwaoka (VIZ Media)
Anjing Stargazing, dening Takashi Murakami (NBM)
Putra Ngumbara, vol. 1 dening Shimura Takako (Fantagraphics)

SCRIPTWRITER TERBAIK
Cullen Bunn, Bedhil Enem (Oni)
Mike Carey, Sing Ora Ditulis (Vertigo / DC)
Jeff Jensen, Pembunuh Sungai Hijau: Crita Detektif Sejati (Buku Jaran Peteng)
Jeff Lemire, Manungsa Kewan, Flashpoint: Frankenstein lan Makhluk sing Ora Dikenal, Frankenstein: Agen SHADE (DC); Gigi Manis (Vertikal / DC)
Tandha Waid, Ora Bisa Ditebus, Ora Bisa Rusak (BOOM!); Daredevil (Marvel)

AUTHOR LENGKAP TERBAIK
Rick Geary, Urip Sacco lan Vanzetti (NBM)
Terry Moore, Rachel Rising (Studio Abstrak)
Sarah Oleksyk, Ivy (Oni)
Craig Thompson, Habibi (Pantheon)
Jim Woodring, Kongres Kewan (Fantagraphics), "Panen Takut," ing The Simpsons 'Treehouse of Horror # 17 (Bongo)

Tim DRAWER UTAWA DRAWER-INK
Michael Allred, iZombie (Vertigo / DC); Madman All-New Giant-Size Super-Ginchy Special (Gambar)
Ramón K. Pérez, Crita Sande Jim Henson (Archaia)
Chris Samnee, Kapten Amerika lan Bucky, Ultimate Spider-Man # 155 (Marvel)
Mark Martin, Daredevil (Marvel)
Paolo Rivera / Joe Rivera, Daredevil (Marvel)

PORTADIST paling apik
Michael Allred, iZombie (Vertigo / DC)
Francesco Francavilla, Black Panther (Marvel); Lone Ranger, Lone Ranger / Zorro, Dark Shadows, Panglima Perang Mars (Dinamit); Archie Ketemu Kiss (Archie)
Victor Kalvachev, Blue Estate (Gambar)
Mark Martin, Daredevil, Amazing Spider-Man (Marvel)
Sean Phillips, Pidana: Pungkasan Wong Lugu (Ikon Marvel)
Yuko Shimizu, Sing Ora Ditulis (Vertigo / DC)

COLORIST TERBAIK
Laura Allred, iZombie (Vertigo / DC); Madman All-New Giant-Super Super Gin Gin-Special (Gambar)
Bill Crabtree, Senapan Genep (Oni)
Ian Herring lan Ramón K. Pérez, Kisah Pasir Jim Henson (Archaia)
Victor Kalvachev, Blue Estate (Gambar)
Cris Peter, Casanova: Avaritia, Casanova: Gula (Ikon Marvel)

MARKER TERBAIK
Deron Bennett, Billy Fog, Jim Henson's Crystal Crystal, Jim Henson's Crone of Sand, Mr. Murder Is Dead (Archaia); Helldorado, Puss N Boots, Richie Rich (APE Entertainment)
Jimmy Gownley, Aturan Amelia! Makna Urip… Lan Barang Liyane (Atheneum)
Laura Lee Gulledge, Kaca dening Paige (Amulet Books / Abrams)
Tom Orzechowski, Perpustakaan Manara, karo L. Lois Buholis (Jaran Peteng); Manga Man (Houghton Mifflin); Savage Dragon (Gambar)
Stan Sakai, Usagi Yojimbo (Jaran Gelap)

PUBLIKASI JURNALISTIK TERBAIK ING KOMIK
Panel Komik AV Club, dening Noel Murray, Oliver Sava et al.
Beat, dening Heidi MacDonald et al.
Jurnal Komik, disunting dening Gary Groth, lan web Jurnal Komik, disunting dening Timothy Hodler lan Dan Nadel (Fantagraphics)
Reporter Komik, dening Tom Spurgeon
Publikasi TwoMorrows: Alter Ego, disunting dening Roy Thomas; Terbitan Bali, disunting dening Michael Eury; Gambar sing disunting dening Mike Manley; lan Jack Kirby Collector disunting dening John Morrow

Lowongan PENDIDIKAN UTAWA ACADEMIK
Alan Moore: Obrolan, disunting dening Eric Berlatsky (University Press of Mississippi)
Cartooning: Filsafat & Praktek, dening Ivan Brunetti (Yale University Press)
Pendekatan Kritik kanggo Komik: Teori lan Metode, disunting dening Matthew J. Smith lan Randy Duncan (RoutXNUMX)
Tangan Geni: Seni Komik Jack Kirby, dening Charles Hatfield (University Press of Mississippi)
Proyeksi: Komik lan Sejarah Crita ing Abad 21, dening Jared Gardner (Stanford University Press)

BOOK paling apik ing komik
Archie: Pahargyan Remaja Favorit Amerika, disunting dening Craig Yoe (IDW / Yoe Books)
Caniff: Biografi Visual, disunting dening Dean Mullaney (IDW / Library of American Comics)
Drawing Power: Compendium of Cartoon Advertising, disunting dening Rick Marschall lan Warren Bernard (Fantagraphics / Marschall Books)
Genius Isolated: The Life and Art of Alex Toth, disunting dening Dean Mullaney (IDW / Library of American Comics)
MetaMaus, dening Art Spiegelman (Pantheon)

DESAIN TERBAIK
Genius Isolated: The Life and Art of Alex Toth, dirancang dening Dean Mullaney (IDW / Perpustakaan Komik Amerika)
Jim Henson's Tale of Sand, dirancang dening Eric Skillman (Archaia)
Kusut & Nyaman, dirancang dening Nix (NBM)
Koleksi MAD Fold-In, dirancang dening Michael Morris (Babad)
Richard Stark's Parker: Edisi Martini, dirancang dening Darwyn Cooke (IDW)

Kaca Pewarna Komik Paling Apik
Babad sing apik banget ing Mouse Taciturn, dening Martín Romero (ed. Apa Apa Cōmics + Sins Entido)
Meta Maus, dening Art Spiegelman (ed. Random House Mondadori)
Mbayar, dening Chester Brown (ed. The Dome)

Komik Anti-Krisis Paling Apik
3 × 1, dening Jano lan Ricardo Mena (ed. Polaqia)
Colibrí Fanzine, dening macem-macem penulis
Mangkene pangandikane Zarathustra, manga, saka panganggit sing ora dingerteni. (ed. Herder)

Luwih apik "Aku ora seneng komik nanging rumangsa bakal katon apik ing ruang tamu"
Bodyworld, dening Dash Shaw (ed. Apa Apa Komik + Sins Entido)
Habibi, dening Craig Thompson (ed. Astiberri)
Seth's Wimbledon Green (ed. Sins Entido)

Novel Non-Grafis Paling Apik
Ultraviolence, dening Miguel Noguera (ed. Blackie Books)
El Roto, sketsa kanggo krisis, dening El Roto (ed. Random House Mondadori)
Spanyol kanggo wong asing, dening Javi Cejas (ed. Morsa)

Final Paling Apik
RIP, dening Felipe Almendros (ed. Random House Mondadori)
Pakunjaran katresnan, dening Sergi Puyol (ed. Apa Apa Cōmics)
Petualangan buruh kantor Jepang, dening José Domingo (ed. Bang Ediciones)

"Underground Pride" paling apik
Akelarre, dening Irkus M. Zeberio
Atalanthyda, dening macem-macem penulis.
Fan Daredevil, dening Gráfica Valiente

sumber: komik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.