Demidov lan Korolev, peneliti Rusia Tom Rob Smith lan William Ryan.

Saiki ya. Saiki wis musim gugur. Angine saya gedhe, pungkasane suhune mudhun lan udane mung sithik. Kita kurang salju lan es, nanging dheweke bakal teka lan muga-muga bakal tetep setaun. Kita sing seneng ing sangisore kemul, nganggo syal lan kopi panas terus njaluk dewa adhem. Semanten uga kita plancongan kanthi imajinasi ing papan sing paling apik. Lan ora ana sing luwih apik tinimbang Rusia sing ana kriminal lan penyelidik sing paling gedhe sing ngatasi kanthi trampil lan akeh intrik.

Kajaba iku, kita saiki ana ing pertengahan abad Revolusi 1917. Nanging karo agen intelijen Leo Demidov lan kapten Divisi Penyelidikan Kriminal Moskow, alexi korolev, kita bakal nyoba wektu mengko: taun 30-an lan 50-an. Penciptane, para panulis Tom Rob Smith lan William RyanDheweke ngerti cara pindhah ing antarane intrik politik, pembunuh serial lan adhem, adhem banget. 

Tom rob smith

Tom rob smith (1979) lair lan gedhe ing London lan putra kasebut Ibu Swedia lan bapak Inggris. Dheweke nampa BA ing Sastra Inggris saka Universitas Cambridge. Matur suwun a Beasiswa Harper dheweke lunga menyang Pavia ing Italia kanggo sinau Creative Writing. Sawise bali, dheweke wiwit kerja dadi skrip kanggo serial televisi.

Web Resmi

Leo Demidov

  • Bocah 44

2008 yaiku novel pertamane lan Smith dianggep dadi penulis terobosan taun kasebut. Dheweke menang Ian Fleming Steel Dagger kanggo Thriller Paling Apik dianugerahi dening Asosiasi Penulis Kriminal. Smith terinspirasi saka urip pembunuh Serial Rusia Andrei Chikatilo, sing antara taun 70an nganti 90an mateni 52 wong, umume bocah.

Wis disetel ing Stalinis Rusia ing 1953. Nyritakake kepiye Leo Stepanovich Demidov, pahlawan perang sing makarya ing intelijen Soviet, kudu neliti seri rajapati. Iki uga bakal nyebabake dheweke takon babagan enigma nalika isih cilik. Lan sanajan pisanane kanthi wuta percaya marang propaganda resmi sistem kasebut, nalika dheweke kepeksa ndelok garwane dhewe amarga tuduhan pengkhianatan, Demidov kuciwa.

Su ora cocogSanajan dekorasi lan rekor layanan sing apik, dheweke mudhun lan diusir saka Moskow. Dilebokake ing milisi kutha industri, dheweke bakal nemoni kasus sawetara rajapati bocah kanthi curiga ditutup dening panguwasa. Demidov bakal nyoba ngrampungake misteri kasebut dhewe.

Hak kanggo nggawa dheweke menyang film entuk dening Ridley Scott lan ing 2015 Direktur Swedia Daniel Espinosa ngarahake adaptasi kasebut. Dheweke mbintangi Tom Hardy lan Noomi Rapace lan dheweke duwe sekunder sing apik kaya Gary Oldman utawa Charles Dance.

  • Wicara rahasia

Saka 2009. Kita mlebu 1956. Demidov wis bali menyang Moskow lan urip karo garwane Raisa lan nganakake anak wadon Zoya lan Elena. Nanging masa lalu lan warisan karir lawas - kaya kanca lan kulawarga sing dipenjara minangka petugas keamanan negara - terus-terusan nggegirisi. A seri anyar rojo pati bakal ngancam bakal ngrusak stabilitas sing rapuh. Opo maneh, nyawane putrine Zoya bakal dilebokake ing bebaya.

  • Agen 6

Iki judhul pungkasan ing seri kasebut lan diterbitake ing 2011, nanging iku mung ing basa Inggris. Iki wis berkembang ing periode Perang Dingin. Raisa lan loro putrine kesah menyang Amerika Serikat kanthi misi diplomatik, nanging siji tragedi sing ora dikarepake numpes kabeh sing digawe Leo Demidov lan Raisa.

William ryan

Ryan yaiku Panulis Irlandia adhedhasar ing London, ing kana makarya pirang-pirang taun dadi pengacara ing Kutha, saliyane kolaborasi kanggo televisi lan film.

Situs web panganggit

alexi korolev

  • Requiem Rusia

Apa duweke debut sastra kanthi seri iki dibintangi kapten Divisi Penyelidikan Kriminal Moskow, Alexei Dimitrevich Korolev.

Awak wanita sing ora duwe nyawa katon ing misbyah pasamuwan sing diresmekake. Kasus kasebut diwenehake menyang Kapten Korolev, sing bakal nemokake manawa korban kasebut warga negara Amerika. Ing NKVD mutusake melu-melu lan Korolev ditliti kanthi tliti. Sembarang langkah sing salah bisa ngucapake pengasingan menyang Siberia. Korolev bakal mlebu ing jagad ngisor Muscovite ngobrol karo pimpinane nalika ngrasakake tekanan saka atasan lan kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya.

  • Meadow abang
Sawise riset babagan judhul pisanan Korolev dihias lan dadi conto kanggo kabeh buruh Soviet. Nanging kinerja sejatine ing kasus sadurunge isih dijamin amarga dheweke bakal maneh ana ing ambang pembuangan menyang Siberia. Banjur ing sawijining wengi ana wong ngetok lawang lan dheweke wedi yen dheweke wis ketemu. Nanging, dheweke nemokake yen Kolonel Rodinov, saka NKVD, njaluk sampeyan tanggung jawab kanggo investigasi ing tersangka lampus saka wanita enom, Maria Alexandrovna Lenskaia, warga negara model.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   natxo ngandika

    Aku wis suwe ing PDF El Niño 44, nanging aku ora seneng. Aku ora ngerti, bisa uga aku maca

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Iku apik. Aku nyaranake kanggo sampeyan.