Fakta sing Sampeyan Ora Bisa Ngerti Babagan JK Rowling

Bubar aku ndeleng video sing dituju ajak kabeh wong supaya ngimpi lan kanggo nggayuh tujuan sing paling dikarepake ing urip. Video iki cukup saderhana lan dhasar amarga digawe nganggo sketsa kartun sing ringkes lan nyritakake nyawane wong tanpa nyebut jeneng asline. Sajrone acara-acara tartamtu katon, kita durung ngerti nganti pungkasane, yen fiktif utawa nyata ... Umume kedadeyan kasebut rada apes lan wong sing rada semangat utawa duwe awake ngisor -dadi, aku bakal mudhun ing kurs kaping pisanan. Nanging, ing pungkasan video kasebut, dheweke mbuwang selimut banjur dadi urip sing diringkes babagan panganggit sing paling diterusake para pamirsa bocah-bocah: JK Rowling, panulis saga Harry Potter, ing antarane buku liyane ...

Sawetara data sing dicritakake ing video kasebut ing ngisor iki lan minangka judhul: data sing sampeyan ora ngerti babagan JK Rowling, nganti saiki:

  • Nalika sampeyan umur 17, iku diusir saka lembaga kasebut.
  • Nalika aku umur 25, ibune tilar donya amarga penyakit.
  • Ing umur 26, dheweke nandhang sangsara keguguran.
  • Ing 27 taun dheweke nikah karo wong sing bakal nyiksa dheweke lan dheweke bakal nyiksa fisik lan psikologis.
  • Nduwe anak wadon saka bebrayan iki.
  • Ing 28 taun ngajokake pegatan lan didiagnosis ngalami depresi parah.
  • Ing umur 29 dheweke yaiku ibu tunggal sing Aku urip amarga pitulung saka pitulung sosial.
  • Ing 30 taun aku ora bisa njupuk maneh lan pengen bunuh diri.
  • Untunge dheweke ora sukses lan mula banjur dheweke khususake khusus kanggo putrine lan kanggo nulis, semangat sejatine.
  • Kanthi mung 31 taun nerbitake bukune sing pertama.
  • Ing 35 taun premiere 4 buku lan dijenengi penulis taun iki.
  • Ing 42 taun adol 11 yuta kopi bukune sing anyar ing dina perdana.

Lan saiki, sawise maca kabeh data iki ... Apa sing sampeyan entuk? Dadi, ing umur 30 apa sampeyan nyoba nglalu utawa sampeyan berjuang saben menit ing urip sampeyan supaya bisa nindakake apa sing sejatine dikepengini?

Nyerat bisa dadi cara sing apik kanggo uwal ora mung imajinasi nanging uga dina utawa garis-garis sing bakal munggah lan katon ora ana enteke. Elingi: Perang kanggo apa sing sampeyan karepake! Tansah tansah tansah…


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alberto Fernandez Diaz ngandika

    Hai carmen.

    Dheweke ora ngerti kabeh kasunyatane babagan urip JK Rowling, kajaba dheweke nganggur lan urip kanthi kesejahteraan. Wanita miskin. Mesthine, lair kanthi lintang. Aku seneng yen uripe njupuk giliran radikal.

    Tanpa nyuda siji iota mupangat (dheweke duwe lan akeh), dheweke pancen begja yen bisa nerbitake. Pira pirang-pirang wong sing duwe bakat nyoba lan nyoba lan ora bisa sukses, lan yen dheweke sukses, dheweke ora bakal entuk sukses ing Inggris? Aku curiga akeh utawa akeh.

    Ora nggumunake dheweke nyoba nglalu. Dheweke uga bathi banget amarga ora njupuk obat-obatan lan alkohol (sing aku kenal) kanggo uwal saka kasunyatane sing elek. Nanging akeh wong sing nindakake.

    Salam saka Oviedo lan matur nuwun kanggo artikel sing apik.

    PS: sampeyan pancen bener. Sampeyan mesthi kudu ngoyak impen sampeyan. Sanajan kayane ora bisa digayuh. Nganti detik pungkasan. Sanajan dheweke nyoba nyuda utawa boikot sampeyan.

    1.    Carmen Guillen ngandika

      Sugeng siang Alberto! Seneng ketemu kowe sak kene maneh 🙂

      Sampeyan pancen bener, sampeyan uga bejo ... Dina iki sing luwih akeh nulis buku aneh lan akeh sing duwe kualitas luwih saka cukup kanggo diterbitake ing penerbit. Sanajan ngono, sampeyan ora bisa nyuda mupangat, luwih jelas ...

      Matur nuwun mampir! Sugeng Paskah.

      Matur suwun!