Crita Ngobrol: Cara Maca Generasi Anyar?

Crita Ngobrol: Sastra kanggo milenial.

Crita Ngobrol: Sastra kanggo milenial.

Crita Ngobrol minangka tren ing antarane para milenial. Diangkah menyang pamirsa antara 15 lan 25 sing maca nganggo basa Spanyol, Leemur nduwe 30.000 undhuhan ing minggu kapisan wiwit diluncurake ing Google Play.

Wujud literatur anyar iki ngrusak mitos babagan para kawula mudha sing ora minat maca.

Kepiye Crita Ngobrol sing narik kawigaten para pamaca anyar?

  • Dheweke crita cekak sing waca kurang saka limalas menit.
  • Dheweke maca ing ponsel.
  • Dheweke niru format obrolan WhatsApp: Frasa cekak, basa modern, emotikon ... kabeh formula linguistik cedhak karo para mudha.

Telung prekara kasebut nggawe crita sing sampurna kanggo diwaca babagan transportasi umum, nalika istirahat ing antarane kelas, utawa nalika ngenteni.

Crita Ngobrol niru obrolan nyata, suksesi whatsapps sing nyebabake macem-macem jinis: Romantis, medeni, suspense utawa komedi. Crita sing paling sukses? Nggegirisi lan romantis.

Leemur: Aplikasi Crita Obrolan kaping pisanan ing basa Spanyol.

Leemur: Aplikasi Crita Obrolan kaping pisanan ing basa Spanyol.

Leemur: Aplikasi Crita Obrolan pisanan ing Spanyol.

Leemur tekan Spanyol mung patang wulan kepungkur, nanging formula kasebut wis misuwur ing negara-negara Anglo-Saxon.

Nganti saiki, sampeyan mung bisa ngakses crita ing basa Inggris utawa diterjemahake kanthi otomatis sing ngilangi sampeyan amarga kesalahan terjemahan ing game tembung lan konteks. Iki anyar app teka kanggo njaluk panjaluk Crita Ngobrol sing ditulis nganggo basa Spanyol: sing anyar yaiku crita Leemur digawe ing basa Spanyol asli Castilian, dening panulis Spanyol lan Amerika Latin sing njelajah genre anyar iki. Ing wayahe Leemur mung kasedhiya ing Android, nanging teka ing IOS musim semi iki dadi para pecinta Apple uga bisa nikmati.

Kepiye tampilan mbesuk Crita Ngobrol?

Kayane bakal kalebu audio, kaya ing aplikasi olahpesen, kanggo menehi realisme luwih akeh. Uga bakal ana kemungkinan sing maca maca lan iki bisa njupuk bagean saka sejarah liwat voting, kanthi cara nominasi ing acara bakat televisi. Pungkasan, ing crita luwih dawa sing bisa dikirim liwat bab kayadene seri televisi.

Saiki, crita-crita kasebut ditujokake kanggo pamirsa sing luwih enom, nanging apa uga bakal maca para pamaca sing ora akeh, nanging kita uga duwe downtime karo perusahaan liya kajaba ponsel? Wujud literatur anyar iki nggawe para pamaca sensasi ngakses obrolan asing, amarga "mlebu" dadi intimasi liyane. Penasaran manungsa lan daya tarik sing dilarang umume digunakake kanggo kabeh umur. Format kasebut janji bakal adoh.

Unduh: Leemur kanggo Android


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)