Cara nulis bakul sing paling laris

Cara nulis bakul sing paling laris

Nalika sampeyan mikir babagan nulis buku, sing sampeyan karepake yaiku sing iki, yen dilebokake ing pasar, akeh wong sing tuku, maca, menehi pendapat ... Singkat, supaya sukses. Nanging, iki angel banget digayuh. Nyatane, akeh sing metu amarga ana nasib, amarga diluncurake ing wektu sing tepat utawa amarga duwe bapak baptis utawa ibu baptis. Ora ateges sampeyan ora bisa sinau babagan nulis paling laris, nanging sampeyan kudu eling yen, ing persamaan iki, nasib uga duwe peran.

Saiki, Kepiye nulis bakul sing paling larang kanthi nimbang nilarake tugas sing mboseni lan nyedhiyakake dhewe kanggo nulis? Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti faktor-faktor sing pengaruhe nganggep buku dadi penjual sing paling laris, banjur sampeyan kudu ngetutake trik supaya buku penulis kasebut dadi siji.

Apa sing paling laris

Apa sing paling laris

Tembung paling laris nuduhake, yen diterjemahake, dadi "sing paling laris." Tegese, fokus ing jagad sastra, iki bakal dadi karya sing sukses banget utawa bisa narik kawigaten para pamaca nganti ora bisa nate pungkasan lan menehi saran marang kabeh wong.

Karakteristik kasebut minangka definisi sing bakal dadi sing paling laris: buku sing dadi sukses, sing duwe ewonan penjualan lan kabeh wong bakal ngobrol babagan iki. Tuladhane yaiku? Dadi, Sèket Shades Grey, Pilar Bumi, Kode Da Vinci ... Kabeh mau diluncurake lan tiba-tiba ditabuh banget, diterjemahake ing pirang-pirang basa, dadi buku sing laris nganti pirang-pirang minggu, lsp.

Cara nulis bakul sing paling laris: strategi paling apik

Cara nulis bakul sing paling laris

Saben panulis pengin bukune dadi paling laris. Salah siji amarga entuk dhuwit luwih akeh kanthi cara kasebut, utawa amarga akeh wong sing maca, sejatine njaluk tembung sifat iki ora gampang. Ora mungkin? Salah siji. Nanging ora ana formula sihir sing bisa diwenehake supaya bisa entuk.

Apa sing bisa diwenehake marang sampeyan yaiku sawetara strategi sing bakal migunani kanggo mesthekake yen buku iki duwe kemungkinan liyane kanggo nggayuh. Disiapake?

Dadi asli

Yen sampeyan pengin nulis sing paling laris, sampeyan kudu Wenehake para pamaca babagan sing durung nate diwaca. Iki dadi saya angel, amarga meh kabeh wis digawe, nanging sampeyan kudu nimbang crita umume lan mikir babagan regane sing bakal diwaca dening pembaca, kenapa bisa dibedakake karo buku liyane.

Contone, yen ana akeh buku babagan dominasi lanang, apa ora sampeyan mikir yen dominasi wanita bakal narik kawigaten?

Sampeyan ora katon yen sampeyan ora duwe pembaca

Maca minangka bagean penting saka panulis, mula dheweke butuh supaya buku bisa didol lan diwaca. Tanpa pamirsa, dheweke ora apa-apa. Lan iki karo jaringan sosial ora angel diraih.

Tujuan sampeyan ing kasus iki yaiku nggawe komunitas pengikut, wong sing sampeyan melu, manawa sampeyan nganggep lan dheweke ngerti apa sing sampeyan lakoni lan apa sing sampeyan entuk. Temenan, sampeyan ora bakal entuk sedina, ora rong utawa telu. Ora ing pirang-pirang wulan. Sampeyan bisa mbutuhake pirang-pirang taun kanggo nglakoni. Lan sampeyan kudu konsisten, luwih transparan (amarga iki tambah akeh panjaluk panulis, lsp).

Dadi, yen sampeyan isin utawa ora seneng dilebokake ing privasi, sampeyan bisa nyingkirake yen pengin sukses lan nulis sing paling laris.

Dhiskusi babagan buku sampeyan sadurunge sampeyan ngrampungake

Iki minangka pedhang bermata kaping pindho, mula sampeyan kudu ati-ati banget. Iki yaiku menehi pandhuan supaya para pengikut babagan sing lagi dienggo. Kanthi tembung liya, promosi buku sanajan durung rampung.

El tujuane yaiku nggawe pangarepanSing maca pengin maca kanthi cepet, yen tresna ora mung karo buku, nanging uga proses nggawe sing ditindakake.

Lan kenapa kita ujar manawa iku pedhang bermata loro? Dadi, amarga kompetisi sampeyan uga ana, lan ide asli sing sampeyan alami, yen sampeyan ora ngurus apa sing sampeyan ucapake (lan sampeyan ninggalake basa kasebut) dheweke bisa nyalin.

Dadi ati-ati karo apa sing sampeyan ucapake.

Cara nulis bakul sing paling laris: strategi paling apik

Awas tren, kunci kanggo nulis penjual sing paling laris

Nalika nulis sing paling laris, sampeyan kudu eling sampeyan bakal duwe kesempatan sing luwih sukses yen sampeyan njupuk sing dikarepake wong liya, Apa ora mikir Contone, Wawancara karo Vampire sukses amarga vampire, nalika buku kasebut diterbitake, mula kepengin banget. Pancen sejatine ana ledhange, nanging buku kasebut, amarga asale, nggawe iki bisa dadi nyata.

Ya, sampeyan kudu nindakake perkara sing padha, sampeyan kudu ngrasakake babagan apa sing dikarepake wong liya, apa sing pengin diwaca. Lan kepiye carane sampeyan entuk? Dadi, sampeyan bisa mriksa dhaptar sing paling laris, nggawe survey ing antarane pandherekipun, utawa ngerti babagan masalah budaya lan sastra kanggo ngerti babagan tren saiki (nanging uga mangsa sing bakal teka, amarga nulis buku ora rampung kanthi sewengi. sesuk, kurang yen pengin sing paling laris).

Buku sampeyan bisnis

Elinga yen sampeyan mikir yen buku iku bandha, yen sampeyan wis menehi kabeh upaya supaya bisa ditindakake kanthi maksimal lan apa sing dikarepake bisa sukses. Nanging aja lali yen iku bisnis. Apa tegese? Ya, sampeyan kudu mikir kanthi kepala. Saben perusahaan wiwit nggawe produk tanpa ngerti apa bakal adol. Lan kedadeyan sing padha karo sampeyan.

Napa duwe strategi iku penting banget. Para ahli nyaranake paling ora enem sadurunge. Yaiku, sampeyan wiwit mikir babagan kabeh sing bakal dibutuhake, promosi, nyebar, lsp. karo akeh wektu.

Tenan sampeyan ora bisa kesusu dening perasaan lan ilusi sing sampeyan lebokake ing tulisan, sampeyan kudu mikir manawa perusahaan kasebut lan duwe kepala sing apik kanggo nggayuh tujuan nulis penjual sing paling laris.

Promosi

Sadurunge, sajrone lan sawise. Tansah. Aja nganti bukune dadi lali amarga bakul sing paling larang ora ateges kudu anyar, nanging kanthi wayahe narik kawigatene mula wiwit adol.

Iki sebabe promosi penting banget. Lan ing pirang-pirang kasus, iki nggawe outlay ekonomi kanthi bentuk buku gratis (ing kertas lan digital) supaya wong-wong bisa mriksa maneh, ngomong babagan media, lsp. Wangsulan: Bab ingkang paling apik ing babagan iki yaiku alokasi anggaran adhedhasar kemungkinan sampeyan.

Kanthi kabeh iki, kita ora bisa njamin manawa sukses nalika nulis wong sing paling laris. Nanging sampeyan luwih bisa nggayuh. Apa sampeyan duwe saran liyane kanggo ninggalake kita?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.