Bocah salju

cah salju

Bocah salju dudu buku anyar. Kasunyatane, diterbitake ing taun 2020 lan dadi wong sing laris, kaya bukune penulis sadurunge. Sanajan wis misuwur lan misuwur, buku kasebut luwih saka adaptasi anyar kanggo seri ing Netflix, sing maneh milih penulis Spanyol kanggo seri Spanyol.

Nanging apa sing sampeyan kudu ngerti babagan The Snow Girl? Apa sampeyan ngerti sapa sing nulis? Pripun? Yen buku unik utawa ana tutugan? Kita mangsuli kabeh, lan liya-liyane, ing ngisor iki.

Sapa sing nulis The Snow Girl?

Sapa sing nulis The Snow Girl?

Yen kita kudu nuduhake 'pelaku' yen The Snow Girl muncul ing toko buku ing taun 2020, mula Javier Castillo. Dheweke minangka penulis sing suci, amarga novel iki dudu sing pertama, nanging nomer papat. Novel pertama, "Dina sing kewarasan ilang" lan "Dina sing ilang katresnan", nggawe dheweke sukses lan wiwit iku dheweke sukses karo saben novel sing wis dirilis.

Nanging sapa Javier Castillo? Panulis iki lair ing Malaga ing taun 1987. Novel pertamane ditulis nalika lelungan numpak kereta menyang lan saka papan kerja (minangka penasihat finansial) menyang omah. Sawise rampung, lan mikir manawa novele luwih apik tinimbang sing diterbitake, dheweke mutusake nulis menyang penerbit kanggo nyoba nasib. Nanging, dheweke nolak, lan dheweke mutusake arep nerbitake awake dhewe. Mula, nalika dheweke wiwit sukses (lan kita ngomong babagan adol luwih saka sewu buku saben dinane ing Amazon), penerbit wiwit nuthuk lawang.

Saengga dheweke bisa pamit marang pakaryan minangka penasihat finansial kanggo nglampahi kabeh wektu nulis novel anyar, amarga ngerti yen sukses ana ing dheweke, kaya biasane.

Apa sing diarani The Snow Girl?

Apa sing diarani The Snow Girl?

Snow Girl duwe plot utamane a prastawa sing kedadeyan ing taun 1998 lan nggawe panguripan wong tuwa sing beda-beda. Nalika anak wadon pasangan umur 3 taun kasebut ilang tanpa tilas, kabeh wong bakal ilang, ora ngerti ing endi golekane utawa carane mbantu wong tuwa sing ora entuk wangsulan babagan putrine.

Beda karo novel liyane, ing Kastil iki, nuduhake apa sing dirasakake dening wong-wong sing ana gandhengane, apa sing dialami lan kepiye emosi, ana bab sing, ing buku-buku sadurunge, ora dikatutake.

Kita menehi sinopsis:

Ana ing endi Kiera Templeton? New York, 1998, Parade Thanksgiving. Kiera Templeton, ilang dadi rame. Sawise nggoleki kanthi rame ing saindenging kutha, ana sing nemokake sawetara rambut ing sandhinge sandhangane bocah wadon cilik kasebut. Ing taun 2003, ing dina yen Kiera ngancik wolung taun, wong tuwane, Aaron lan Grace Templeton, nampa paket aneh ing omah: tape VHS kanthi rekaman Kiera sing dawane menit diputar ing ruangan sing ora pati ngerti. Sawise adol luwih saka 650.000 salinan novel-novel sadurunge, Javier Castillo nate mriksa kewarasan maneh karo The Snow Girl, lelungan peteng menyang jerone Miren Triggs, mahasiswa jurnalisme sing miwiti investigasi paralel lan nemokake yen Urip kaya Kiera duweke ora dingerteni.

Apa genre The Snow Girl?

The Snow Girl, kaya akeh bukune Javier Castillo, Iki kalebu ing genre suspense. Elinga manawa apa sing diarani yaiku mbukak misteri, mula penulis nggunakake rong garis wektu sing diselehake.

Cara nulis iki mbebayani lan akeh pamaca sing miwiti kaping pisanan bisa kewalahan amarga kapan wae sampeyan ora ngerti manawa sampeyan lagi jaman saiki, biyen. Nanging mung ing wiwitan, nalika sampeyan isih durung ngerti karaktere; banjur owah-owahan lan corak sing ana ing plot ora mung mbantu sampeyan ngerteni kenapa para protagonis kaya iki, nanging sampeyan uga langsung ngerti garis wektu sing ditindakake (lan ing kalorone ana misteri).

Apa ana tutugan buku kasebut?

Bocah salju

Javier Castillo minangka panganggit sing cenderung nggandhengake bukune, utawa nggawe tutugan. Dheweke kedadeyan karo "Dina sing kegilaan ilang", sing dibayangake minangka rong buku, lan sawise sukses sing pertama, dheweke ora ragu-ragu njaluk kerja kanggo entuk bagean nomer loro. Nanging babagan The Snow Girl? Apa ana bagean liyane?

Inggih, panulis dhewe mangsuli pitakon iki saka para maos, nalika ngrampungake masalah kasebut. Lan ora kaya buku liyane, buku iki khususe ora bakal dadi bagean saka saga apa wae, mula kita bakal ngomong babagan buku kanthi wiwitan lan pungkasan, tanpa luwih akeh. Mesthine, ing antarane kaca-kaca kasebut kita bisa nemokake karakter sing, yen sampeyan wis maca karya sadurunge, bakal keprungu kaya sampeyan. Dadi, kanthi cara, minangka lanjutan, karo karakter liyane, ing novel pangarang sadurunge.

Apa ana akomodasi?

Kita kudu ngelingake sampeyan, kaya akeh buku liyane, The Snow Girl uga bakal diadaptasi karo gambar nyata. Khusus, wis Netflix sing wis kepengin entuk hak lan ngrekam seri.

Nganti saiki, ora luwih akeh sing ngerti babagan seri anyar iki, nanging kabar kasebut metu ing wulan April 2021 lan ngelingi manawa Netflix cukup cepet nalika njupuk keputusan, sing paling aman yaiku bisa uga ing taun 2022 utawa 2023 kita bisa nonton.

Kajaba iku, panganggit seneng banget amarga The Snow Girl dudu siji-sijine adaptasi novel. Uga ing kasus iki, liwat Globomedia lan DeAPlaneta, dheweke nggarap seri sing bakal ngemot rong novel pertama penulis: "Dina kegilaan ilang" lan "Dina sing tresna ilang." Nganti saiki, ora ana sing dingerteni, nanging sejatine warta bakal teka.

Apa sampeyan wis maca buku The Snow Girl? Apa sampeyan mikir babagan iki? Kandhani sudut pandang sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.