Buku sing disaranake nalika tiba

Autumn lan godhonge mati.

Autumn lan godhonge mati

Musim godhong sumebar ing trotoar wis teka lan web kebak telusuran sing ana gandhengane karo "buku sing disaranake musim gugur". Mikir babagan para pamiarsa sing kepengin ngerti babagan crita sing apik, digawe akeh pilihan buku sing kudu dilalekake ing koleksi apa wae lan bakal ngancani wulan-wulan sadurunge musim salju.

Ing kene sampeyan bakal nemokake saka karya sing nyebabake krasa rame ing taun 2021, nganti sawetara sing dikelola kanthi suwe amarga plot lan settinge apik banget. Irah-irahan kepiye Garis geni (2020), dening Arturo Pérez Reverte; Setengah raja (Segara Rusak I, 2020) dening Joe Abercrombie o Ratu Abang (2018), dening Juan Gómez-Jurado, kanggo sawetara jeneng.

Ing tengah wengi (2021)

Iki minangka novel pungkasan anggitane Spanyol Mikel Santiago; diterbitake ing wulan Juni 2021. Maneh panulis menehi crita misteri sing ana ing kutha fiksi Illumbe, sing dununge ing Negara Basque. Plot kasebut mbukak ing antarane jaman peteng lan saiki sing ora uwal saka dina-dina sing peteng kasebut.

Sinopsis

Dina Setu 16 Oktober 1999 minangka penampilan terakhir band rock Los Deabruak - klompok Diego Letamendia lan kanca-kancane. Wengi kasebut ditandhani karo kedadeyan sing ngowahi nasib kabeh wong: Lorea —Jajanane Donie— Dheweke ngilang. Sanajan ana proses investigasi polisi sing lengkap, ora ana jejak dununge wanita enom kasebut.

Rong puluh taun mengko, Diego Leon —Sapa sing ngetutake karir solo— bali menyang Illumbe. Sebab baline yaiku kanggo pamitan karo Bert, kanca lawas (mantan anggota band) sing tilar donya ing geni sing elek banget.

Sawise pemakaman, ing antarane pacelathon kenalan, curiga muncul manawa kedadeyan sing disengaja disengojo. Sabanjure, nuwuhake akeh perkara sing ora dingerteni, lan salah siji sing paling nyenengake yaiku matine Bert amarga gegayutan karo ngilang Lorea ...

Setengah raja (2014)

Iki minangka lakon fantasi sing ditulis dening Joe Abercrombie —Sing miwiti trilogi Segara Pecah—. Versi asline diterbitake ing 2014, dene terjemahan Spanyol ditampilake setaun mengko. Sejarahipun ana ing Thorlby lan ngubengi pamrentahan Gettland.

Joe abercrombie

Joe abercrombie

Sinopsis

Ing kerajaan prajurit, Yarvi —Kaping putra Prabu Uthrik— wis ngalami penolakan kabeh urip dening duwe deformasi ing tangan sampeyan. Cacat fisik dheweke motivasi supaya bisa latih dadi greja, supaya bisa dadi bagean saka ordo Pendhita. Nanging kabeh gambar bakal ganti nalika bapake lan adhine dipateni. Nalika kedadeyan tragis kasebut, Yarvi kudu njupuk tahta.

El raja sing durung duwe pengalaman kudu tanggung jawab gedhe ing lingkungan sing musuhan lan ora sopan, dikuasai kekejeman lan pengkhianatan - sing nggawe angel dadi aliansi. Ing panorama sing angel iki (ditandhani lan diwatesi dening cacate), Yarvi kudu nggabungake ilmu kanggo sukses ing saben pertempuran.

100 (2021)

Panulis kondhang ing New York, Kass Morgan, menehi crita pasca apokaliptik sing menarik lan nggambarake sipat manungsa kanthi ora sopan. Ing dystopia iki - sumber daya sing biasane ana ing crita -, 100 wong asing dipilih kanggo ngawasi manawa Bumi pancen pantes dipanggoni maneh

Sinopsis

Bumi ngalami perang nuklir sing ngancurake sing ngrusak akeh populasi manungsa. Nganti pirang-pirang taun, sing slamet wis subsisten ing kapal sing mabur liwat angkasa ing ndhuwur lapisan beracun sing ngubengi planet iki. Amarga tambah akeh kru, kahanan kasebut tekan wates: prekara wis entek lan, mula hubungane saya sithik.

Para penguasa mutusake ngirim klompok eksplorasi kanggo mriksa negara Bumi lan yen bisa dienggoni maneh. Minangka pembersihan lan supaya ora ana kerugian "signifikan" ing populasi, misi iki diwenehake 100 bocah nakal. Sawise keturunan sing angel, para mudha nemokake dheweke ing lingkungan sing liar nanging pancen ayu banget, papan sing saliyane adaptasi, dheweke kudu sinau urip bareng yen pengin urip.

Ickabog (2020)

Sawise ora ana 13 taun ing genre literatur fantasi — sawise diterbitake Harry Potter lan Hallows Pati ing taun 2007—, JK Rowling bali nggawa crita anyar. Ing lakon iki, panulis sing menang penghargaan nggawa para pamiarsa menyang wilayah Cornucopia lan ing kana dheweke nggambar plot sing ana ing babagan "bebener lan penyalahgunaan kekuwatan" - miturut Rowling dhéwé.

JK Rowling.

Panulis JK Rowling.

Sinopsis

Kabeh ana kabecikan lan kabegjan ing kerajaan Cornucopia. Pimpinane minangka raja sing apik lan disenengi kabeh lan pedunung sing misuwur amarga tangane sing hebat; dheweke nggawe enak-enak sing ngisi bungah para seniman lan pengunjung.

Nanging,, Adoh saka kana, ing rawa sisih lor kerajaan, kahanane beda. Miturut legenda sing digunakake kanggo medeni bocah, monster kuna sing jenenge Ickabog ngenggoni papan-papan sing jahat kasebut. Saiki, plot kasebut ngalami corak sing ora dikarepake nalika apa sing dianggep dadi dongeng mula kayektenan ...

Garis geni (2020)

Iki minangka novel sejarah pungkasan kanggo panulis Arturo Pérez Reverte. Iki menehi penghargaan kanggo kabeh wong sing gelut lan nylametake nyawane ing Perang Sipil Spanyol. Panulis nindakake tugas apik banget sing kabukten kepiye dheweke bisa nggabungake fiksi kanthi dokumentasi fakta sing tliti. kedaden ing wektu sing dramatis. Ora muspra, karya kasebut nampa Hadiah Kritikus ing taun sing padha diterbitake.

Sinopsis

Kabeh diwiwiti ing wayah wengi Minggu, 24 Juli 1938 nalika ewu prajurit mlaku kanggo ngadeg ing Castellets saka Segre. Wong lanang lan wadon kasebut kalebu XI Campuran Bridada saka Tentara Republik. Dina sabanjure diwiwiti salah sawijining konfrontasi bersenjata paling getih ing tanah Spanyol: paprangan ing Ebro.

Pangentasan (2020)

Iki minangka novel kejahatan sing ditulis dening Fernando Gamboa saka Spanyol. Plot kasebut nyampurake kedadeyan nyata lan akibate ing masa depan fiksi ing taun 2028. Crita kasebut diwiwiti ing Barcelona lan diwiwiti tanggal 17 Agustus 2017, nalika serangan teroris kasebut ana ing Las Ramblas —S kasunyatan sing nyebabake luwih saka 15 korban jiwa lan puluhan wong cilaka.

Sinopsis

Ing sawijining awan wulan Agustus van ngutus sekelompok wong ing Las Ramblas ing Barcelona. Sawetara meter saka ana Nuria Badal sing isih enom, Who, ing tengah njerit lan bingung, dheweke ngerti yen bisa ngindhari kabeh kedadeyan kasebut. Ora njupuk keputusan sing tepat ing wektu, rampung kanthi konsekuensi serius sing bakal ngowahi urip lan masa depan negara.

Sewelas taun mengko Nuria wis dadi polisi saka Barcelona sing ora stabil. Tumindak korupsi, imigrasi, politikus radikal lan terorisme wis ngowahi kutha kasebut. Sawise ngalami kasus traumatik, nyawane wanita enom bakal entuk cara sing ora bisa dibayangake. Saka kana, dheweke kudu ngadhepi sawetara prapatan kanggo nylametake nyawane lan kabeh bangsa.

Ratu Abang (2018)

Punika a thriller ditulis dening Spanyol Juan Gómez-Jurado. Kanthi novel iki, panulis miwiti trilogi babagan petualangan Antonia Scott. Plot kasebut wis ditemtokake ing Madrid lan mbintangi wanita sing wicaksana sing wis ngrampungake tindak pidana sing penting tanpa dadi polisi.

Kutipan Juan Gómez-Jurado.

Kutipan Juan Gómez-Jurado.

Sinopsis

Antonia scott Dheweke minangka pengungsi ing omah ing Lavapiés sawise kedadeyan kulawarga sing nggawe dheweke dadi pertapa. Inspektur teka ing papan kasebut Jon Gutierrez; misine yaiku njaluk agen kasebut nampa kasus anyar ing Madrid. Sawise negosiasi lan entuk persetujuan, kalorone Dheweke mlebu ing investigasi sing kebak rahasia, korban sing sugih lan misteri misteri.

Sale Ratu Abang (Plot)
Ratu Abang (Plot)
Ora ana review

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.