"Makutha angon", buku pungkasan ing seri Discworld

Penyu A'Tuin

Ing taun 1983 nalika "Warna sihir" diterbitake, karya kaping pisanan sing bakal dadi wiwitan swadaya swasana sejati liwat jagad sing paling aneh. jagad rata sing ana ing ndhuwur papat gajah sing ana ing sisih mburi Great A'Tuin, kura-kura raksasa sing mlaku liwat angkasa kanthi arah sing ora dingerteni lan sawetara warga nyoba nemokake.

Jagad iki dikenal minangka Discworld lan minangka salah sawijining sagas fantasi sing hebat dimandhang kanthi humor. Serial iki sebabe pangarang Terry Pratchett misuwur, sanajan dheweke uga nerbitake buku independen sing beda kayata "Perillán" utawa "The Dragons of the Noisy Castle", nanging saga Discworld menang piala kanggo kerumitan lan sampah orisinalitas sing ana ing antarane kaca-kaca kasebut, uga karakter-karakter luar biasa sing luwih aneh maneh.

Nanging ing wulan Maret taun kepungkur, kita ngalami kerugian banget saka penulis iki lan taun iki, Ing tanggal 10 Maret, buku paling anyar teka ing Spanyol saka penerbit Fantascy sing teka kanggo nulis babagan saga iki. Iki novel patang puluh siji anggitane Discworld, uga ora kurang utawa kurang saka nomer 41, amarga Discworld minangka jagad asli lan saben karakter beda-beda sing dipanggoni, kalebu Pati, penyihir, penyihir, para dewa, juru masak. .. Karakter tanpa wates sing nggawa crita menyang saben petualang lan nyenengake. Jagad sing kompleks banget sing ora bisa dilalekake dening para penggemar fantasi.

Yen bali menyang apa sing nggawa aku ing kene, aku wiwit ngumbara lan aku kesasar ing jagad iki yaiku Discworld, "The Shepherd's Crown" minangka novel Discworld paling anyar lan bintang penyihir kondhang Tiffany Dolorido, iki minangka novel sing dibuwang saka subsistensi Painful Tiffany. Amarga ya, sajrone seri hebat iki, ana macem-macem subsisien sing diklompokake miturut karakter sing dakkandhakake ing ndhuwur.

Home "Makutha angon"

Sinopsis "Makutha Angon"

Iki ora mung buku Discworld sing apik, nanging uga buku sing luar biasa. Pangiriman sempurna menyang Pratchett lan seri monumental iki. "
The Telegraph

Ana sing tangi ing jero watu gamping. Burung hantu lan rubah ngrasa lan Tiffany Painful nyathet ing sepatune. Mungsuh lawas lagi nglumpukake kekuwatan.

Wayahe pungkasan lan wiwitan, kanggo kanca lawas lan anyar, ngilangi watesan lan tangan sing ngowahi kekuwatan. Saiki, Tiffany ana ing antarane cahya lan bayangan, antarane sing apik lan sing ala.

Nalika gerombolan peri nyiapake invasi, Tiffany kudu nimbali kabeh penyihir kanggo melu dheweke. Kanggo nglindhungi bumi. Lahane.

Wayahe kayektenan.

Panemu saka penulis liyane

Terry Pratchett minangka dheweke, ora ana kekurangan komentar saka pangarang hebat kayata George RR, Patrick Rothfuss utawa Neil Gaiman sing ngakoni kepengin weruh manawa pangarang iki bisa nggawe.

"Terry minangka salah sawijining panulis fantasi sing paling apik, lan tanpa ragu-ragu sing paling lucu."
George RR Martin, panulis seri A Song of Ice and Fire

 

"Terry Pratchett nggawa aku luwih seneng tinimbang penulis liyane."
Patrick Rothfuss, panulis Jeneng Angin

 

"Dheweke bakal ora kejawab, nanging warisan lan kesenengane bakal ditinggalake!"
Ursula K. The Guin

 

"Panulis bakat monumental."
Rick riordan

 

«Dheweke unik. Aku cukup beruntung bisa nulis buku karo dheweke, nalika isih enom, lan aku akeh sinau. Aku bakal kangen sampeyan, Terry.
Neil Gaiman

Gambar Sampul "Mort"

Nikmati kanthi ati-ati buku iki, sing dadi pungkasan Discworld, sanajan sampeyan durung miwiti, sampeyan bakal duwe 41 buku apik banget saka jagad iki. Aku mesthi bakal kangen penulis amarga aku seneng Discworld lan kemampuane nggawe dunia fantasi iki apik tenan. Uga sentuhan humor sing digawa lan nggawe bukune dadi campuran penasaran lan ngguyu.

Apa sampeyan wis maca buku saka penulis iki? Apa watak Discworld favorit sampeyan?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)