Kumpulan puisi "Sejatine nglarani" dening Tyler Knott sing saiki didol

Sanajan ing prosa, kita bisa nemokake tanpa kudu golek novel gedhe sing ditulis penulis saiki, nanging aku rumangsa sedih, ora padha karo geguritan. Aku ora ngerti apa sebab iki amarga penerbit ora seneng banget milih genre sastra iki utawa amarga para pujangga hebat pancen "ora dingerteni" mula ora gampang digambar kaya penulis novel. Mungkin kalorone bebarengan ...

Nanging dina iki aku bisa menehi kabar apik lan wiwit 6 Juni pungkasan sampeyan wis bisa tuku geguritan "Sakit banget" de Tyler knott, diterbitake dening Spas. Yen sampeyan pengin ngerti babagan kumpulan puisi, apa tema sing paling sering dibaleni lan informasi liyane, terus waca ing ngisor iki.

Sawetara data saka buku kasebut

  • Koleksi: ESPASAesPOETRY
  • Halaman: 152 pp.
  • ISBN: 978-84-670-5029-5
  • PvP: € 14,90
  • Tanggal terbitan: 6 Juni 2017

Tyler Knott Gregson minangka jinis panulis sing bisa menehi katrangan marang kabeh perasaan lan emosi sing kita rasakake nanging ora bisa ditulis. «Amarga lara » yaiku volume pertama saka Seri Mesin Ketik (seri mesin tik), seperangkat puisi sing ditulis Tyler Knott Gregson ing mesin ketik Remington sing kuno sing dituku saka bakul antik sawise nulis, ing toko sing padha lan ing kaca sing suwek saka buku, puisi pertama.

Buku iki nggawa AS kanthi badai kanthi didol luwih saka 150.000 kopi lan dheweke dadi penulis internasional nomer loro koleksi ESPASAesPOESÍA sawise Rupi Kaur. Iki wis diterjemahake dening Loreto Sesma lan uga nulis pambuka. Uga bisa dikatutake yen koleksi puisi wis nampa "berkah" situs web sing hebat kayata Amazon, Goodreads utawa iTunes, lan liya-liyane.

Yen sampeyan pengin maca puisi sing apik sing ngobrol babagan gerakan sing apik sing ngrayakake kaendahan urip, iki bukumu. Yen sampeyan seneng karo genre puisi, sampeyan bakal seneng koleksi puisi iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)