Buku Harry Potter anyar

Harry Potter

Panulis misuwur saka saga Harry Potter sing ora kalah misuwur, JK Rowling, wis ngumumake manawa Harry Potter bakal duwe buku anyar ing pasar sastra. Buku sing dimaksud bakal nduwe judhul «Harry Potter lan bocah sing dikutuk »  sing diterjemahake menyang basa Spanyol bakal "Harry Potter lan bocah sing dikutuk". Buku iki bakal disetel rong dekade mengko menyang sing misuwur perang hogwarts ing ngendi Harry pungkasane bisa ngalahake Lord Voldemort.


 

UPDATE (10-2-2016)

Dikonfirmasi manawa bakal ana 2 volume anyar, Harry Potter 8 lan 9 lan bakal diterbitake tanggal 31 Juli taun iki.

Kita menehi sampeyan informasi luwih lengkap ing artikel anyar


 

Tanggal publikasi durung dingerteni, nanging kita wis ngerti tanggal sing dituduhake ing dolanan plot sing bakal padha karo sing bakal kita waca ing kabeh kaca "Harry Potter lan bocah sing dikutuk." Lakon iki bakal dadi perdana Juni 2016. Sing bisa diantisipasi yaiku sinopsis buku:

"Pancen angel dadi Harry Potter lan saiki ora gampang yen dheweke dadi karyawan sing kerja lembur ing Kementerian Sihir, bojo lan bapak saka telung anak sekolah. Nalika Harry nempuh masa lalu sing nolak ditinggalake, putrane sing ragil Albus kudu gelut karo bobot warisan kulawarga sing ora dikarepake. Minangka gabung lan biyen, bapak lan putra bakal sinau kasunyatan sing ora nyaman: Kadhangkala peteng teka saka papan sing paling ora dikarepake.

JK Rowling

Kita ora kudu lali yen buku iki bakal dadi nomer wolu ing saga sing misuwur iki lan kita yakin bisa nyebabake pangarepan utawa luwih saka kabeh buku sadurunge, sing ing pirang-pirang kesempatan, salinane wis entek sajrone sawetara jam. didol. Apa sampeyan bakal dadi salah sijine sing tuku buku kasebut? Apa sampeyan mikir manawa panulis JK Rowling salah nerbitake buku iki, sing dianggep ora prelu? Yen aku yakin kabeh, mula iku iku bakal sukses.

JK Rowling, matur nuwun, sepisan maneh, amarga wis percaya karo sihir.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio ngandika

    Crita anyar mesthi ditrima

bool (bener)