Buku sing paling apik kanggo diwenehake Natal iki

Buku sing paling apik kanggo diwenehake Natal iki Tanggal-tanggal tartamtu wis nyedhak lan bisa uga ngelu kanggo kita sing mikir ing menit pungkasan apa sing bakal diwenehake marang wong sing dikasihi. Yen sampeyan durung nutup blanja Natal lan sampeyan wis ora duwe ide, coba dakcritakake yen buku biasane pilihan sing apik banget. Ana jinis lan tema tanpa wates, pilih salah sawijining minat kanggo wong sing khusus lan kaget karo crita sing apik. 

Ing kirim iki Aku bakal nuduhake dhaptar buku paling apik sing bakal diwenehake nalika Natal iki. Muga-muga sarananku, kanthi macem-macem tema, bakal menehi inspirasi supaya sampeyan bisa mandheg mbungkus hadiah lan wiwit seneng sawetara dina. 

kahuripan

Buku Pemuda Eloy Moreno sing ora bisa dideleng nalika natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: kahuripan

Novel iki dening Eloy Moreno minangka salah sawijining crita sing nyenengake manawa ora ana watesan umur. Yen sampeyan ngupayakake maca sing emosional, beda, realistis lan bisa memicu pemikiran, iki buku sing sampeyan goleki. 

kahuripan nyritakake babagan bocah, kepiye uga bisa uga crita saka kita kabeh, lan ngajak kita mikir maneh apa sing kita tindakake utawa sengsara nalika isih enom lan apa sing kedadeyan ing sekolah saiki. Aku ora pengin nggawe plot ing sinopsisku amarga bakal nyolong ajaib nemokake sethithik kanthi sethithik, ing wektu sing padha nggawe sampeyan ing sepatu karakter. Ya, aku bakal ngandhani yen novel iki, sanajan angel, bakal memikat sampeyan, bakal mbantu sampeyan ngobati luka lawas lan bakal nyolong luh (saka sampeyan utawa wong sing diwenehake). 

Segara kanggo nggayuh sampeyan

Segara kanggo njaluk hadiah kanggo Natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Segara kanggo nggayuh sampeyan

Buku iki, finalis kanggo Hadiah Planeta 2020, minangka novel sing kebak katresnan, lembut, wani lan rahasia kulawarga. Yen sampeyan pengin nggugah perasaan lan emosi, aja kakehan mikir, Sandra Barneda ora bisa salah nulis crita sing ndemek ati.

Kajaba iku, absen minangka salah sawijining tema utama novel lan katresnan diwenehake minangka obat kanggo ngatasi, mula Segara kanggo nggayuh sampeyan Iki minangka hadiah sing sampurna kanggo tanggal kasebut. Ing Natal, memori wong sing ditresnani sing wis ora ana maneh, lan crita sing ngatasi fase urip sing angel kaya ngono, bakal mbantu kita ngatasi kerugian kasebut.

Rajapati Socrates

Rajapati Socrates Marcos Chicot, novel sing bakal diwenehake nalika Natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Rajapati Socrates

Finalis liyane kanggo Hadiah Planeta sing ora bisa ilang saka dhaptar buku paling apik sing bakal diwenehake Natal iki Rajapati Socrates, ngetung dening Marcos Chicot. Novel yaiku adhedhasar kedadeyan lan paraga nyataSanajan panulis ngidini sawetara lisensi kreatif, miturut pendapatku, memperkaya plot lan nggawe luwih apik.

Dumunung ing Yunani klasik, Pakaryan Chicot ngeterake sampeyan, nggawe sampeyan cara urip saiki lan nyedhaki tokoh filsuf kamanungsan sing paling gedhe. Rajapati Socrates temtu woh saka karya dokumentasi sing tliti lan bisa uga hadiah Natal sing sampurna kanggo saben wong sing seneng karo filsafat lan sejarah. 

Manungsa Golek Makna

Wong sing golek arti novel autobibliografi lan psikologi kanggo Natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Manungsa Golek Makna

Viktor Frankl minangka psikiatris Austria lan panulis sing dikunjara ing macem-macem kamp konsentrasi ing Nazi Jerman, kalebu Auschwitz.

Manungsa Golek Makna Punika a Karya otobiografi ing ngendi Frankl ora mung nyritakake babagan pengalamane ing bidang kasebut, nanging uga kalebu analisis fase psikologis sing dialami para narapidana kepiye dheweke nemokake makna lara, sangsara lan urip. Minangka buku sing apik kanggo diwenehake ing Natal iki, luwih-luwih yen wong sing bakal nampa luwih seneng crita nyata tinimbang fiksi.

Mbah kakung: antawis kula lan sampeyan. Crita babagan urip sampeyan

Mbah kakung: antawis kula lan sampeyan. Crita babagan urip sampeyan. Pesenan kanggo menehi simbah nalika natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Mbah kakung: antawis kula lan sampeyan. Crita babagan urip sampeyan

Aku wis ngelingake sadurunge yen buku iki dudu novel sing digunakake, luwih-luwih amarga kaca-kaca kasebut meh wae kosong. Miturut pendapatku hadiah sing apik ngasilake kenangan utawa cukup kuat kanggo ngasilake Apa luwih becik nggawe hadiah kanggo kalorone?

Mbah kakung: antawis kula lan sampeyan. Crita babagan urip sampeyan Iki minangka buku sing ditulis separo lan menehi kesempatan kanggo para senior kanggo nyritakake. Kita jarang njagong bareng ngrungokake sapa dheweke nalika isih enom, kita ora ngerti impene lan bisa uga durung mandheg mikir manawa dheweke duwe, utawa dheweke isih bisa njaga. Yen sampeyan pengin menehi hadiah kanggo simbah, aja ragu-ragu, buku iki bakal dadi hadiah kanggo sampeyan sakloron. Eyang kakung ora langgeng, nanging tembunge bisa lelungan bebarengan karo kita.

Akuitaine

Novel Sejarah lan misteri Aquitania Eva García sing bakal diwenehake nalika Natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Akuitaine

Apa wong istimewa kasebut duwe misteri misteri? Aku menehi calon sing becik kanggo ngisi kesenjangan sing isih ana ing sangisore wit sampeyan: Akuitaine, novel anggitane Eva García Sáenz de Urturi.

Este thriller, uga sarat karo intrik lan dendam, fokus ing pembunuhan Adipati Aquitaine, ing taun 1137. Eleanor bakal ngupayakake ngrampungake akun sing dikira pembunuh bapakne kanthi omah-omah karo putrane, tanpa ngerti yen rencanane bakal salah. Vendetta pribadi bakal dadi telusuran wangsulan lan Eleanor bakal neliti karo garwane sing anyar apa sing nyebabake bapake mlebu kuburan. 

Garis geni

Line Fire Pérez Reverte Book kanggo menehi Natal iki

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Garis geni

Novel perang pungkasan karya Arturo Pérez Reverte Wektu iki, dheweke nggawa kita bali menyang Perang Sipil Spanyol kanggo nyritakake babagan perang Ebro, salah sawijining getih paling gedhe ing sejarah Spanyol. Karakter, prajurit enom sing perang ing perang kasebut fiksi, nanging kasunyatan lan crita sing diilhami nyata.

Kanthi karya dokumentasi sing apik banget, Reverte nggawe crita lan kekejeman perang, amarga pena kasebut apik banget lan kanthi realisme jurnalis sing wis nyakup luwih saka siji konflik. Sejarah lan fiksi saling nglengkapi kanggo nggawe karya hebat iki sing bisa dadi hadiah sing sukses banget kanggo Natal iki. Yen sampeyan pengin ngerti buku liyane saka penulis, aja nganti kliwat postingan iki ing blog kita.

Crita katresnan kita sing ora sampurna

Kisah katresnan kita sing ora sampurna Anna García buku Romantis kanggo menehi Natal iki

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Crita katresnan kita sing ora sampurna

Novel romantis biasane ngemot stereotipe, aku ora ujar manawa iki salah, kanthi maca, kita kepengin uwal lan fantasi kembang, coklat lan semangat bisa ngisi pengarep-arep. Nanging, ora luwih becik sinau menghargai katresnan kaya dene: ora sampurna.

Ing buku iki, Anna García nelukake kita kanthi crita katresnan sing nyata, ora sampurna, lembut lan bisa lolos saka klise klasik sing mesthi. Ing kulawarga, ora kabeh rosy lan perkawinan ora mung babagan mangan partrid, ana alangan, lan mula ora kurang tresna kita. 

Crita katresnan kita sing ora sampurna minangka refleksi kasunyatan kasebut lan, sanajan ora bisa dirasakake, bakal bisa nyentuh ati wong sing sampeyan wenehi hadiah iki. Uga ana bagean liyane, Crita katresnan sing sampurna, yen sampeyan pengin ngrusak dheweke luwih sithik. 

Wanita jiwaku

Mujeres del alma mía buku babagan feminis sing bakal diwenehake nalika Natal Isabel Allende

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Wanita jiwaku

Wanita jiwaku minangka novel pungkasan saka Isabel Allende. Panulis Chili nggawe kita luwih cedhak karo pengalaman lan perspektif feminisme karo buku otobiografi iki sing kalebu refleksi pribadi.

Ing sawijining halaman, dheweke nempuh perjalanan sajrone urip lan nyritakake babagan ikatan sing dikatutake karo gerakan feminis wiwit cilik nganti saiki. Elingi wanita sing nandhani uripe, kanggo panulis lan tokoh sing penting ing jagad seni lan sing critane pantes dipikir. Pakaryan sing nyenengake lan kekuwatan kanggo narik diskusi sing menarik. Miturut pendapat saya, salah sawijining buku paling apik sing bakal diwenehake Natal iki.

Yen wis gedhe aku kepengin ... seneng

Nalika aku gedhe aku pengin seneng, crita romantis sing bakal diwenehake nalika Natal

Sampeyan bisa tuku buku ing kene: Yen wis gedhe aku kepengin ... seneng

Iki kompilasi crita dening Anna Morato García Punika a Pilihan sing apik yen sampeyan pengin bocah cilik sing seneng maca. Crita panganggite adoh banget saka literatur, dheweke darmabakti kanggo masalah pemasaran lan bisnis, nganti dadi ibu. Kepinginan kanggo nandur bocah-bocah marang pirang-pirang nilai lan sikap sing positif tumrap urip, dheweke nulis crita.

Ditulis kanthi katresnan, crita sing diklumpukake ing Yen wis gedhe aku kepengin ... seneng, ngirimake nilai minangka penting minangka empati, kapercayan dhewe utawa matur nuwun, porsi saliyane hiburan lan pitulung kanggo ngiyatake dhiri bocah.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.