Buku paling apik kanggo maca preinan iki

Buku paling apik kanggo maca preinan iki

Nalika tekane wulan Agustus, outing ing negara kita mundhak lan, bareng-bareng, ana buku sing apik kanggo diwaca ing payung lan ing ngarep segara biru sing menehi inspirasi. Iki buku buku paling apik kanggo diwaca preinan iki dheweke dadi proposal sing paling apik kanggo santai lan lelungan menyang papan liya liwat kaca kasebut.

Dongeng Putri dening Margaret Atwood

Dongeng Pembantu Wanita Margaret Atwood

Sawise asil musim kaping loro (lan intens) saka The Handmaid's Tale, deleng babagan asal-usul sastra apa salah sawijine seri paling apik ing wektu iki bisa uga disaranake banget. Seri Hulu diilhami dening novel homonim dening panulis Kanada Margaret Atwood sing diterbitake taun 1985 lan fokus ing urip ing Gilead, negara totaliter ing ngendi sawetara wanita subur saka sistem lawas digunakake dadi budak seks. Sanajan buku kasebut mung kalebu musim kaping pisanan saka seri kasebut, navigasi kaca bisa dadi alternatif paling apik nalika ngerti babagan potensial fenomena televisi iki kanthi luwih apik.

Punapa panjenengan kersa maos Dongeng Putri Prawan?

Kulawarga lan Kewan Liyane, dening Gerald Durrell

Kulawarga lan Kewan liyane dening Gerald Durrell

Zoologis lan naturalis, Durrell nuli golek literatur kanggo menehi kita «sing misuwurtrilogi corfu«, Saka endi iki Kulawarga lan kewan liyane Iki misuwur lan nyenengake kabeh wong. Dumunung ing Pulo Yunani Corfu, ing kana panulis nggunakake musim panas saben taun, buku kasebut minangka analisis kulawargane sing edan liwat anak bungsune, bocah lanang sing adhem kewan lan nggambarake karakter sing padha uga sah makarya Buku sing alus, entheng lan nyegerake bisa diwaca ing kursi dek sajrone preinan kasebut.

Icalipun Stephanie Mailer, dening Joël Dicker

Icalipun Stephanie Mailer dening Joël Dicker

Salah saiki buku sing paling laris Iki minangka novel paling anyar dening Dicker, sing menang penghargaan kayata Goncourt des Lycéens utawa Hadiah Utama kanggo Novel Akademi Prancis. Thriller sing hebat banget diwiwiti ing taun 1994, nalika sawijining walikota lan kulawargane dipateni karo wanita. Loro pejabat polisi ing New York, Jesse Rosenberg lan Derek Scott, nyelidiki kasus kasebut, sanajan sawijining jurnalis sing jenenge Stephanie Mailer ngandhakake 20 taun mengko manawa loro penyidik ​​kasebut keliru minangka pembunuh kasebut. Dina-dina mengko, wong wadon enom ilang. Agawe tenan.

Ilang Stephanie Mailerminangka salah sawijining buku paling apik kanggo maca preinan iki.

Cara liya nggunakake tutuk, dening Rupi Kaur

Cara liya kanggo nggunakake cangkeme Rupi Kaur

Ngenteni apa buku Rupi Kaur nomer loro, Srengenge lan kembange, bakal diterbitake ing basa Spanyol ing pungkasan Agustus taun iki, preinan bisa dadi acara paling apik kanggo nemokake rilis pertama: Cara liya kanggo nggunakake tutuk. Lair ing Instagram, koleksi puisi iki dadi perjalanan singkat lan jero babagan emosi panganggit, pujangga Kanada sing asale saka India sing nyritakake panemune feminisme, kulawarga utawa imigrasi kanthi sensitivitas ekstrem. Ringan lan cocog kanggo minggat saka media sosial sawetara jam.

Samudra Afrika, dening Xavier Aldekoa

Samudra Afrika dening Xavier Aldekoa

Plancongan ngajak sampeyan lelungan, lan sanajan sampeyan wis ngerti manawa sampeyan ana ing tujuan plancongan 2018, sampeyan bisa terus ngunjungi papan liya ing jagad iki tanpa ninggalake pantai. Salah sawijining usulan paling apik yaiku buku iki dening Xavier Aldekoa, wartawan sing wis luwih saka 10 taun ngumbara kabeh bawana Afrika nggambarake kasusahan lan kabungahane, beda karo "samodra" sing gedhe ing ngendi kita nyumurupi negosiasi mahar saka Afrika Selatan sing isih enom utawa perang salib saka penduduk Somalia, rong conto kasunyatan papan sing apik banget ora digatekake.

Lelungan liwat Africa samudra.

Putri Kapten, dening María Dueñas

Putri saka kapten María Dueñas

Novel pungkasan anggitane María Dueñas, Putri Kapten, wis dadi salah sawijining sing paling pungkasan sukses ngluncurake omah penerbitan Planeta. Novel sing narik kawigaten ing New York ing taun 1936, nalika tilar donya saka pamilik omah panganan Spanyol, Emilio Arenas, meksa putrine sing wani, Victoria, Mona lan Luz, liwat kutha pencakar langit sing beda banget karo Spanyol. .

Crita kanggo ngerti jagad, dening Eloy Moreno

Crita kanggo ngerti jagad Eloy Moreno

Mesthi sampeyan akeh sing plancong karo bocah-bocah ing preian iki, luwih saka cukup alasan kanggo menehi saran babagan ikiCrita kanggo ngerti jagad dening Eloy Moreno. Luwih saka 22 edisi kertas sing diterbitake ing mburine, set iki saka 38 crita Iki bakal nggawe bocah cilik nggambarake ing papan kanthi gampang kaya universal. Cocog kanggo bocah-bocah umur 5 nganti 6 taun, buku iki uga dadi salinan sing sampurna kanggo wong diwasa sing pengin bali menyang bocah lan, utamane, luwih seneng crita marang anak-anake tinimbang nuduhake video ing YouTube. Perlu lan dianjurake banget.

Wuthering Heights, dening Emily Brontë

Wuthering Heights dening Emily Brontë

Ing mangsa panas ing endi 200 taun wiwit lair Emily BrontëKanggo mlebu karyane sing paling gedhe, Wuthering Heights, kanggone hiburan sing paling apik. Dumunung ing deso unik Yorkshire, novel kasebut nyritakake rasa tresna banget ing antarane Heathcliff, sawijining pemuda sing diadopsi dening Earnshaws, sing ngetokake kepribadian sing sopan lan dendam, lan Catherine Earnshaw, putri Earnshaw. Dikandung ing struktur novel kanggo wektu kanthi bentuk matryoshka sastra, Dhuwur Wuthering Iku salah siji saka karya gedhe kabeh wektu senadyan salah paham sing dialami nalika diterbitake ing taun 1847.

Telpon saka suku kasebut, dening Mario Vargas Llosa

Telpon suku kasebut dening Mario Vargas Llosa

Buku paling anyar saka Vargas Llosa, diterbitake wulan Maret pungkasan, mlebu ing pikiran pemenang Hadiah Nobel kanggo nyritakake babagan kabeh unsur, pengalaman lan pengaruh sing nggawe alam semesta penulis penulis Pantaleón lan Pengunjung. Panulis kaya José Ortega y Gasset, Karl Popper utawa Yesaya Berlin dheweke mlebu ing perjalanan tunggal iki liwat pamikiran penulis Peru-Spanyol sing kecewa amarga bencana politik lan sosiologis ing bawana asline.

Punapa panjenengan kersa maos Telpon saka taler?

Saka buku apa wae sing bakal diwaca babagan preinan iki? Apa sampeyan wis duwe?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.