Buku sing paling laris ing wulan Maret ing Spanyol, Kolombia lan Venezuela

Buku sing paling laris

Yen ana artikel literatur sing awakens minangka akeh karep minangka gething ing antarane para pamiarsa sing paling intelektual, yaiku buku sing paling laris. Ing kasus iki, kita nggawa dhaptar buku sing paling laris ing wulan Maret. Ing Spanyol, sing luwih cedhak lan informasi luwih lengkap, kita bakal diklasifikasikake kanthi fiksi lan non-fiksi. Kita uga bakal menehi paling laris ing sawetara toko buku ing Venezuela lan Kolombia.

Napa kita ujar manawa artikel iki nggawe sawetara kontroversi? Gampang! Kadhangkala, pancen angel banget kanggo golek ing antarane buku-buku sing laris, sawetara sing kualitas kasebut jelas ora ana. Iki biasane ing sisih ndhuwur, amarga jeneng sing misuwur sing "menehi tandha", sing ora mesthi nulis, mula kudu diarani, utawa amarga buku kontroversial, sing nyritakake biografi aneh kalebu gosip. , sing kayane dadi sing narik minat bagean tartamtu saka populasi (sampeyan mung kudu ndeleng sawetara program televisi sing paling ditonton) ...

Lan aku ora bingung maneh: Aku bakal ninggalake sampeyan dhaptar!

Buku sing paling laris ing wulan Maret ing Spanyol

Fiksi

Buku Paling laris - Crita Scoundrel

  1. "Crita wong nakal" dening Julia Navarro. Editorial Plaza & Janés.
  2. "Waters muda langgeng" dening Donna Leon. Editorial Seix Barral.
  3. "Legiun sing ilang" ngetung dening Santiago Posteguillo. Planeta Editorial.
  4. "Malem meh kabeh" dening Víctor del Arbol. Destino Editorial.
  5. "Bocah wadon ing sepur" dening Paula Hawkins. Planeta Editorial.
  6. "Pati ing Burj Khalifa" dening Gemma García-Teresa nalika duwe informasi. Redaksi Roca.
  7. "Rahasia model sing ilang" dening Eduardo Mendoza. Editorial Seix Barral.
  8. "Ngambung roti" ngetung dening Almudena Grandes. Erap Editorial.
  9. "Foot Victus" dening Albert Sánchez Piñol nalika duwe informasi. Editorial La Campana.
  10. "Martina ing lemah garing" dening Elisabeth Benavent nalika duwe informasi. Editorial Suma.

Fiksi Bukan

  1. "Sihir pesenan" dening Marie Kondo. Editorial Aguilar.
  2. "Masakan sehat Isasaweis" ngetung dening Isabel Llano. Editorial Oberón.
  3. "Ndhuwur kabeh ojo nglarani" dening Henry Marsh. Editorial Salamandra.
  4. "Kekuwatan sukses kanggo wong normal" ngetung dening José Luis Izquierdo nalika duwe informasi. Editorial Alienta.
  5. "Jalanku" ngetung dening Karlos Arguiñano nalika duwe informasi. Planeta Editorial.
  6. "Instrumental" dening James Rhodes. Editorial BlackieBooks.
  7. "Buku ekonomi terlarang" dening Fernando Trías de De Bes nalika duwe informasi. Espasa Editorial.
  8. "Kesepakatan utawa perselisihan" ngetung dening Luis Racionero. Editorial Stella Maris.
  9. "Pakan otakmu" dening David Perlmutter. Editorial Grijalbo.
  10. "Titik buta" ngetung dening Javier Cercas nalika duwe informasi. Editorial House Penguin Random.

Buku sing paling laris ing wulan Maret ing Venezuela

  1. "Buku Uripku" dening Andreina Méndez nalika duwe informasi. Editorial Independen.
  2. "Impen Sapi" dening Ane Rodriguez. Edisi B.
  3. "Wong tuwa iki umur 911" ngetung dening María de los Angeles Rondón nalika duwe informasi. Edisi B.
  4. "Urip iku siji" dening Carlos Saúl Rodriguez nalika duwe informasi. Kabeh Sikap.
  5. "Quixote Pertama". Seri Planet Anak.
  6. «Kasugihan ing 4 Lantai» dening Xavier Serbia. Buku El Nacional.
  7. Gawe utawa Mati ngetung dening Andres Oppenheimer. Debat
  8. "Pangeran cilik" dening Antoine de Saint-Exupéry nalika duwe informasi.
  9. "Bocaranda, Kekuwatan Rahasia" dening Nelson Bocaranda nalika duwe informasi. Planeta Editorial.
  10. "Buku Troll" de «Rubius ». Planeta Editorial.
  11. "Cahya saka Kewan sing Ora Bisa Ditanggung" de Milan Kudera.
  12. "Surup Panglima" de Ludmila Vinogradoff.
  13. "Pria tanpa wanita" de Haruki Murakami.
  14. "Serene kidul" dening Jefferson Quintana. Edisi Camelia.
  15. "Karya seni nalika reproduksi teknis" dening Walter Benjamin. Stiletto.
  16. "Caracas saka lembah menyang segara". Edisi FAU.
  17. «Mikir maneh jagad. 111 kejutan s. XXI » saka Moíss Naím. Cyngular Editorial.
  18. "Rahasia wengi" ngetung dening Héctor Alcántara nalika duwe informasi. Pamaca Komplisit.
  19. "Negara utawa Pati" ngetung dening Alberto Barrera Tyszka nalika duwe informasi. Erap Editorial.
  20. "Kutha urip lan mati" ngetung dening Roberto Briceño-León nalika duwe informasi. Editorial Alfadil.

Buku sing paling laris ing wulan Maret ing Kolombia

Buku laris paling apik - Five Corners

  1. "Lima Sudut" ngetung dening Mario Vargas Llosa nalika duwe informasi.
  2. «Mandalas kanggo nyawa» ngetung dening Abdrea Agudelo nalika duwe informasi.
  3. Mandalas kanggo turah mbrawah.
  4. "Bocah wadon ing Sepur" dening Paula Hawkins.
  5. "Anggrek pangapunten" dening Viviana Patricia Puentes nalika duwe informasi.
  6. "Napa Kolombia Gagal" dening Enrique Serrano nalika duwe informasi.
  7. "Legiun sing ilang" ngetung dening Santiago Posteguillo.
  8. "Klan saka rasul rolas" dening Olga Behar.
  9. «Saka kewan nganti dewa»Miturut Yuval Nuh Harari.
  10. "Sing wungu" ngetung dening Gónzalo Álvarez Gardeazabal nalika duwe informasi.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)