Buku sing laris ing Spanyol sajrone wulan Maret

Dina iki kita nggawa sampeyan klasik saka Kasusastran Saiki. Kita bali kanggo "nylametake" artikel sing disenengi iki buku sing paling laris saben wulan. Wektu iki kita duwe dhaptar buku paling laris ing Spanyol sajrone wulan Maret, sing wis pamitan karo kita lan mesthine sawetara salinan liyane sing didol tinimbang biasane, kalebu judhul sing apik banget.

Yen sampeyan pengin ngerti judhul kasebut lan ngerti kanthi ringkes apa topik kasebut, terus maca karo kita.

Judhul laris ...

  1. "Tanah air" dening Fernando Aramburu nalika duwe informasi.
  2. "Raja bayangan" ngetung dening Javier Cercas nalika duwe informasi.
  3. «Kabeh iki aku bakal menehi sampeyan» ngetung dening Dolores Redondo.
  4. «Sihir dadi Sofia» saka Elísabet Benavent, sing wis seneng wawancara karo situs web lan jawaban sing bisa diwaca ing kene.
  5. "Kaya kobongan es" ngetung dening Luz Gabás.
  6. "Labirin roh" dening Carlos Ruíz Zafón nalika duwe informasi.
  7. «Apa sing bakal dakkandhani nalika ketemu maneh» ngetung dening Albert Espinosa.
  8. "Ping telu kowe" ngetung dening Federico Moccia.
  9. "Sumber Daya Manusia" dening Pierre Lemaitre nalika duwe informasi.
  10. "Urip sing bisa dirembug" dening Luis Landero nalika duwe informasi.

"Sumber Daya Manusia" dening Pierre Lemaitre lan "Urip Negotiable" dening Luis Landero

Secara pribadi, 8 judhul pertama ing dhaptar laris Maret wis akrab banget, nanging paling ora suwene loro: "Sumber Daya Manusia" lan "Urip Negosiasi" dening Pierre Lemaitre lan Luis Landero. Apa sing diarani siji lan liyane?

  • "Sumber Daya Manusia": Novel kriminal sing diterbitake ing Editorial Alfaguara tanggal 2 Maret. Iki minangka novel independen saka sing sadurunge ditulis dening panulis lan duwe total 424 kaca. Buku nyata sing ora sopan sing nggawa para nonton luwih cedhak karo jagad bisnis lan pasar saham sing paling ora manusiawi.
  • "Urip sing bisa dirembug": Ing buku iki, Landero nggawa novel asem, kanthi guyonan sindiran lan ora sopan ... Ditulis ing wong pisanan lan novel picaresque saiki, ing endi protagonis nyritakake uripe sengsara lan konyol, nalika tiba lan tangi mung bab sing nyimpen dheweke.

Secara pribadi, saka 10 buku paling laris ing wulan Maret, aku nyaranake loro, amarga buku-buku sing wis dakwaca lan menehi rasa apik ing cangkem: «Sihir dadi Sofia» y «Apa sing bakal dakkandhani nalika ketemu maneh».


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)