Buku sing bakal diterbitake ing taun 2018

buku sing bakal diterbitake ing taun 2018

Kanthi tekane taun anyar, kita kudu nggoleki rolas wulan sabanjure lan kabeh kejutan sing bakal ditindakake. Nalika nerangake jagad literatur, 2018 janji sawetara judhul sing bakal nyenengake para penyayang surat, crita sing semangat lan kesaksian sing durung diterbitake. Saka karya anumerta Roberto Bolaño nganti bali saka Mario Vargas Llosa, iki minangka sawetara menarik buku sing bakal diterbitake ing taun 2018.

Warisan Spies, dening John le Carré

warisane para telik dening john le carre

Tanggal Publikasi: 9 Januari 2018

Karakter sing paling misuwur ing karya le Carré, George mesem, protagonis saka Mata-mata Sing Saka Adhem lan Mole, bali sawise rong puluh taun ing Warisan Spies. Ing kesempatan iki, minangka tambahan mata-mata sing misuwur, dheweke bakal dadi muridé, Peter Guillam, sing bakal dipanggil ing London sawise investigasi sing ditindakake dening sawijining klompok tanpa memori babagan Perang Dingin lan ing endi penulis nggawe rong crita paralel sing bakal tetep maca kanthi ragu.

Antarane, dening Richard Ford

kalebu richard ford

Tanggal Publikasi: 10 Januari 2018

Salah siji penulis Amerika sing hebat ngasilake luwih intim tinimbang saiki kanthi tutugan teks otobiografi "Ibuku", ditulis luwih saka telung puluh taun kepungkur. Asilé "Antarane Wong-wong mau", ing endi Ford nuwuhake critane wong tuwane, loro nom-noman saka Amerika sing jero diserang bapakne Ford nalika umure nembelas taun. Karya intim sing ditulis penulis dadi rahasia sing paling larang lan tekan toko-toko buku Spanyol kanthi label Anagrama.

Wiji Penyihir, dening Margaret Atwood

winih penyihir margaret atwood

Tanggal Publikasi: 11 Januari 2018

Sawise sukses saka seri The Handmaid's Tale, adaptasi saka novel dystopian misuwur sing diterbitake ing taun 1985, Kanada Margaret Atwood bali ing taun 2018 karo karyane The Witch's Seed. Dikandung minangka interpretasi ulang saka "Tempest" Shakespeare, crita kasebut ngubengi Pak Adipati, wong sing nyoba menehi khayalan para narapidana fasilitas koreksi liwat teater, kanthi The Tempest minangka dolanan ing buku kasebut. Tinjauan kaping pisanan durung suwe lan akeh sing njaluk Atwood adaptasi kabeh karya jenius Inggris.

Transparansi wektu, dening Leonardo Padura

transparansi wektu dening leonardo padura

Tanggal Publikasi: 16 Januari 2018

Master saka realisme reged ngasilake taun iki kanthi novel anyar: Transparansi wektu, sing maca bakal maneh ngetutake petualangan Detektif Mario Conde. Ing kesempatan iki, lan ing salah sawijining tahapan karakter paling kritis nglawan tanah air Kuba, Conde nampa pesen kanca lawas sing diwarisake karo prawan ireng saka mbah kakung, sing nggawa dheweke saka Catalan Pyrenees ora suwe sawise Perang Sipil . Crita misteri sing mlebu ing jagad ngisor Havana lan ngeculake jaringan para pedagang seni nganti saiki meh dadi rahasia.

Wakil Tidur, dening Stephen King lan Owen King

kaendahan turu dening stephen king

Tanggal Publikasi: 1 Februari 2018

Diterbitake ing 2017 ing Amerika Serikat lan ing proses adaptasi seri televisi sajrone sawetara wulan sabanjure, Sleeping Beauty minangka wiwitan kolaborasi ing antarane raja teror lan putrane saliyane karo eksplorasi alam semesta sing berkembang saiki dadi alam semesta. Ing kutha Dooling, Sheriff Lila ngindhari turu ing kopi lan kokain, nyoba nyedhot epidemi turu sing nggawe wanita turu lan nggawe dheweke dikunci ing kepompong langsing. Teror lan misteri kanthi sentuhan feminis dheweke njupuk karya King sing bisa ditindakake para pamaca Spanyol wiwit wulan ngarep.

Potret mandhiri tanpa kula, dening Fernando Aramburu

Potret mandiri tanpa kula dening Fernando Aramburu

Tanggal Publikasi: 27 Februari 2018

Sawise sukses (lan nambah) saka Tanah kelairan, Aramburu nerbitake teks sing paling pribadi ing pungkasan wulan Februari. Setengah ing antarane otobiografi lan esai, Potret mandhiri tanpa aku yaiku buku ing endi penulis nulis babagan awake dhewe, nanging uga babagan para pamiarsa, babagan katresnan, kulawarga, rasa wedi utawa kasepen, mbentuk mozaik sensasi sing bisa nyinaoni awake dhewe sithik, ngrasakake saben kaca.

Telpon saka suku kasebut, dening Mario Vargas Llosa

panggilan suku dening mario vargas llosa

Tanggal Publikasi: 1 Maret 2018

Sawise diterbitake set wawancara ing Obrolan ing Princeton September pungkasan, Vargas Llosa bali taun iki kanthi esai anyar njelajah ideologi. Wiwit dicelupake ing Cahuide, klompok komunis rahasia, liwat pencalonan kanggo kepresidenan Peru ing taun 1990, pangarang Pantaleón lan Pengunjung, sing taun-taun kepungkur negesake manawa dheweke ora bakal ngunjungi wilayah pergolakan politik, menehi pendapat yen salah sawijining buku sing paling diantisipasi sing bakal diterbitake ing taun 2018.

Wanita Rambut Abang dening Orhan Pamuk

wanita rambut abang dening orhan pamuk

Tanggal publikasi: 15 Maret 2018.

Penulis Turki paling populer saiki, lan sing menang Hadiah Nobel ing Sastra ing taun 2006, tekan toko-toko buku ing negara kita kanthi terjemahan buku paling anyar, diterbitake ing taun 2017. Wanita kanthi rambut abang iku dongeng, crita babagan mandhiri sing nampilake penggalian lawas lan magang, dikirim kanggo golek banyu ing dataran ara-ara samun ing sacedhake Istanbul. Puterane muter nalika pemuda kasebut nemoni wanita rambut abang sing misterius ing kutha sing cedhak.

Puisi gabung maneh, dening Roberto Bolaño

Tanggal Publikasi: 12 April 2018

Sanajan dadi narasi sing mahkota Bolaño minangka salah sawijining panulis Amerika Latin kontemporer sing hebat, panganggit sing tilar donya ing taun 2003 mesthi ngrasakake luwih kaya pujangga tinimbang novelis. Bukti iki minangka kumpulan puisi babagan katresnan, pati lan seni sing ana ing Poesía reida, antologi sing bakal diterbitake taun iki bebarengan karo Crita lengkap, liyane saka karya sing paling diantisipasi saka pencipta The Wild Detectives.

Pateni Komandan, dening Haruki Murakami

mateni senapati dening haruki murakami

Tanggal publikasi: Musim Gugur 2018.

Sawise ngamuk amarga diterbitake taun kepungkur ing Jepang, terjemahan Killing the Commander, karya pungkasan saka Murakami bakal tekan taun iki ing negara kita. Protagonis, ngurmati legiun pria sing disiksa ing jagad penulis, yaiku pelukis potret sing bubar pegatan sing mutusake pindhah menyang omah ing gunung-gunung ing ngendi dheweke bakal nemokake lukisan misterius saka pemilik sadurunge sing judhule "Killing the Commander". Buku kasebut bakal diterbitake ing negara kita tanggal sing cedhak karo Hadiah Nobel Sastra, penghargaan langgeng sing penulis Tokyo blues nolak.

Saka buku apa sing bakal diterbitake ing taun 2018 sing paling diantisipasi?

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.